142,80 lei
Ultimele 5 produse
143 puncte

Kit reparatii suprafete din piele LEATHER EXPERT

Brand: LEATHER EXPERT

Cod produs: 11-08-13-00762

142,80 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: XENON BRIGHT ROMANIA
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Kit reparatii suprafete din piele LEATHER EXPERT
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 143 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Kit reparatii suprafete din piele LEATHER EXPERT

Kit de reparare a pielii LEATHER EXPERT Leather Repair Ki

Kitul este echipat cu produse de calitate superioara si toate accesoriile necesare pentru repararea pielii. Setul este gata de utilizare.

Leather Glue - adeziv flexibil pentru piele pe bază de poliuretan. Aplicați pe partea granulată a pielii. Pentru daune mari, utilizați o pânză subțire sau un plasture de piele subțire pentru a susține reparația. 

Leather Binder - o umplutură lichidă pentru întărirea structurii fibrei pe pielea deteriorată. Aplicați Liant de piele pe zona deteriorată cu un burete, uscându-se între straturi. Slefuiți neted cu hârtie abrazivă.

Leather Filler - pastă de umplutură pentru fixarea și retușarea pielii și vinilului. Dedicat umplerii tot felul de gauri, zgarieturi, taieturi pe piele. Aplicați cu o spatulă pe suprafața de piele pregătită. În găurile adânci, încercați să-l umpleți treptat - cu straturi subțiri. Se usucă bine înainte de a colora. Poate fi șlefuit cu șmirghel.

Leather Flexi Filler - Pastă de umplutură flexibilă pentru fixarea și retușarea pielii deteriorate. Dedicat pentru umplerea zgârieturilor superficiale, crăpăturilor pe suprafețele mari de piele. Aplicați cu o spatulă pe suprafața de piele pregătită. Umplutura din piele Flexi este incoloră când este uscată. Se poate micsora apoi poti pune un alt strat si usca bine. Nu șlefuiți. Se usucă bine înainte de a colora.

Kitul contine: 

  • Liant din piele 50 ml
  • 50 ml adeziv pentru piele
  • 25 ml de umplutură din piele
  • 25 ml Piele Flexi Filler
  • szpachelka
  • 2x gąbka
  • șmirghel
  • piele pentru suport
  • pânză pentru suport

Cum se utilizează:

Produsele din Leather Repair Kit pot fi folosite pentru a face diferite tipuri de reparații la piele. Alegeți tipul de daune pe care îl aveți din titlurile de mai jos și urmați instrucțiunile corespunzătoare.

  • Zgârietură adâncă:

Folosind Spatul întindeți Filarul (Leather Filler) peste zgârietură  pana aceasta se umple . Îndepărtați orice  exces umplutură din jurul zgârieturii . Uscati cu un uscător de păr timp de aproximativ 5 minute . Se lasa sa se usuce 1 ora . Slefuiți cu Smirghelul zgârietura pentru a face aceasta netedă . Dacă este necesar , repetați acest proces .

  • Piele crapata:

Slefuiți suprafața blând să facă aceasta puțin mai netedă . Folosind Spatula întindeți Filarul (Leather Filler) peste toate crăpăturile. Îndepărtați orice  exces umplutura . Uscati cu un uscător de păr timp de aproximativ 5 minute. Repeta acest proces , dacă necesar . Se lasa sa se usuce 1 ora . Slefuiți suprafața după aceea , dacăeste necesar , a face aceasta mai netedă . Cu toate acestea , pentru crapatura pe scară largă , folosete in loc de Filarul Leather Filler mai bine  Leather Flexi Filler

  • Rupturi:

Folosiți peticele de pânză de reparare sau bucata de piele în spatele pielii dvs. Când plasturele secundar de pânză este bine plasat sub piele, aplicați adeziv pentru piele (Leather Glue) între plasturele secundar de pânză și piele. Adezivul pentru piele este activat (Leather Glue) de căldură, așa că încălziți zona cu un uscător de păr timp de aproximativ 5 minute. Dacă există un spațiu între ruptură, acesta poate fi umplut cu Filarul (Leather Filler) odată ce lipiciul este uscat. Aplicați un strat de Filarul (Leather Filler) care umple golul cu suprafața. Încălziți fiecare nivel de filler cu un uscător de păr timp de aproximativ 5 minute. Fillerul se va micșora în acest moment, așa că poate fi necesar să îl aplicați din nou. Lăsați să se usuce timp de 1 oră. Șlefuiți suprafața după aceea, dacă este necesar, pentru a o face mai netedă.

  • Gaură:

Folosiți peticele de pânză de reparare sau bucata de piele în spatele pielii dvs. Când plasturele secundar de pânză este bine plasat sub piele, aplicați adeziv pentru piele între plasturele secundar de pânză și piele. Adezivul pentru piele este activat de căldură, așa că încălziți zona cu un uscător de păr timp de aproximativ 5 minute. Începeți încet să umpleți gaura aplicând straturi subțiri de umplutură de piele, ștergând orice scurgeri de peste margini. Încălziți fiecare nivel de umplutură cu un uscător de păr timp de aproximativ 5 minute. Lăsați timp de uscare 1 oră. Când ultimul strat este nisip uscat, este neted.

  • Abraziuni

Utilizați Leather Binder atunci când pielea are abraziuni - umplutură lichidă pentru întărirea structurii fibrelor pe pielea deteriorată. Aplicați trei straturi subțiri de Leather Binder pe zona deteriorată cu un burete, uscându-se între straturi. Slefuiți neted cu hârtie abrazivă. Dacă este necesar, repetați acest proces.

  • Piele folosita

In cazul suprafetei mari de piele folosita, puteti folosi Leather Flexi Filler - pasta de umplutura flexibila pentru fixarea si retusarea pielii deteriorate. Se aplica cu o spatula pe suprafata de piele pregatita. Nu șlefuiți. Se usucă bine înainte de a colora.

Terminând treaba

Odată ce ați terminat de utilizat kitul de reparare a pielii pentru a repara pielea, trebuie să utilizați oricare dintre coloranții pentru piele pentru a restabili culoarea pielii reparate.

Pasul 1. Degresați suprafața.

Pasul 2. Aplicați straturi subțiri de Colorant pentru piele cu un burete sau cu un pistol de pulverizare până când se obține un rezultat satisfăcător. Fiecare strat trebuie să fie complet uscat.

Pasul 3. Aplicați 3-4 straturi subțiri de Leather Top Coat cu un burete sau un pistol de pulverizare, fiecare strat trebuie să fie complet uscat. Pentru a crește durabilitatea acoperirii, adăugați 5% Cross Linker.

Procesul de reparare si refacere a culorii se face la temperatura de 15-20 ºC

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Kit reparatii suprafete din piele LEATHER EXPERT

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Intretinere piele
Utilizare
Auto
Destinat pentru
Auto
Beneficii
Intretinere auto
Continut pachet
Produs auto
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu