Categorii produse
  • Despre noi

Deschis la inceputul anilor ’90 de catre o familie de antreprenori romani, Expo Market Doraly a fost si este unul dintre cei mai importanti dezvoltatori de spatii comerciale, birouri si depozite din tara. Cu spatii de expunere aflate pe ambele sensuri de mers ale DN2, Expo Market Doraly detine 35 de pavilioane, in care isi desfasoara activitatea 550 de producatori romani, importatori directi si distribuitori.

In ultimii 25 de ani, Expo Market Doraly a demonstrat ca se reinventeaza permanent, anticipand dorintele comerciantilor si ale clientilor, depasind granita de comert exclusiv en-gros si ajungand la magazine de tip cash&carry si vanzare en-detail.

Odata cu lansarea in Aprilie 2018, a proiectului online Doraly Marketplace, s-a concretizat dorinta echipei Doraly de a oferi o gama extinsa de produse la cele mai bune preturi si de a facilita accesul clientilor la un proces de comanda rapid si convenabil.

Doraly.ro este primul marketplace din Romania care pune in practica un concept nou, denumit multichannel, platforma facand legatura intre comertul clasic si cel online, precum si intre comercianti si clienti, prin intermediul unui website modern si transparent.