49,90 lei
44,91 lei
Economisesti 4,99 lei
Ultimele 2 produse
45 puncte

Agent dublu in razboiul rece, Oleg Gordievski

Brand: Corint

Cod produs: 06-15-02-00248

49,90 lei
44,91 lei
Economisesti 4,99 lei (-10%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mar, 21 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Agent dublu in razboiul rece, Oleg Gordievski
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 45 puncte
Doraly Plus

Descriere Agent dublu in razboiul rece, Oleg Gordievski

Oleg Gordievski a fost ofiterul cel mai inalt in rang din KGB care a fugit vreodata in Marea Britanie. Prin faptul ca a furnizat institutiilor occidentale din domeniul securitatii informatii ample despre mentalitatea fostilor sai colegi, despre metodele folosite de acestia, ca si despre organizarea si functionarea puterii sovietice, a contribuit in mare masura la prabusirea comunismului si, odata cu aceasta, la sfarsitul Razboiului Rece. Autobiografia sa apare acum, dupa aproape 25 de ani, intr-o noua versiune in limba romana, cu o prefata a cunoscutului istoric Florian Banu, specializat in domeniul serviciilor secrete. Populandu-si naratiunea cu tot soiul de personaje ciudate, periculoase, corupte, Gordievski il introduce pe cititor in extraordinara lume a ambasadei sovietice de la Londra. El vorbeste despre parlamentarii si sindicalistii britanici care i-au ajutat pe sovietici si au luat bani de la KGB, dezvaluind in cele din urma mesajele importante pe care le-a comunicat lui Margaret Thatcher, precum si altor lideri mondiali. In 1987, presedintele american Ronald Reagan l-a primit cu multa caldura la Casa Alba, spunandu-i: „Va suntem recunoscatori pentru ceea ce ati facut pentru Occident.” Agent dublu in Razboiul Rece reprezinta o incursiune fascinanta in viata unui ofiter de informatii, autorul realizand un impresionant tablou al obsesiilor bolnave, incompetentei, intrigilor si meschinariei absolute a membrilor unei institutii, KGB, atotcuprinzatoare si, uneori, ridicole. „Curajul extraordinar, taria psihica si stapanirea de sine a lui Oleg Gordievski au accente eroice.” (The Spectator) „In aceasta palpitanta scriere memorialistica, Oleg Gordievski prezinta fuga sa, meticulos planuita, din Uniunea Sovietica, actiune descrisa drept «unul dintre cele mai indraznete s­i mai extraordinare episoade din istoria spionajului».” (Ben Macintyre, autorul cartii Agentul Zigzag)

Specificatii Agent dublu in razboiul rece, Oleg Gordievski

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Oleg gordievski
Gen/Tip
Stiinte umaniste
Numar pagini
496
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu