186,25 lei
Ultimele 3 produse
186 puncte

Aparat electric, portabil, multifunctional de curatare ten, scos cosuri, acnee, puncte negre, aspirator pentru fata cu conexiune Wi-Fi si camera video incorporata, suporta iOS si Android, 3 viteze, 4 sonde de extractie, culoare alb

Brand: OEM

Cod produs: 02-03-03-13-00104

186,25 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: PAVLOV AND SONS SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Joi, 2 mai
Livrare prin curier: 18,00 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 299,00 lei
Beneficii Aparat electric, portabil, multifunctional de curatare ten, scos cosuri, acnee, puncte negre, aspirator pentru fata cu conexiune Wi-Fi si camera video incorporata, suporta iOS si Android, 3 viteze, 4 sonde de extractie, culoare alb
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 186 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Aparat electric, portabil, multifunctional de curatare ten, scos cosuri, acnee, puncte negre, aspirator pentru fata cu conexiune Wi-Fi si camera video incorporata, suporta iOS si Android, 3 viteze, 4 sonde de extractie, culoare alb

Aparat electric de scos cosuri, multifunctional cu WIFI si camera video HD de 3 Megapixeli incorporata

  • Te confrunţi cu punctele negre/acnee, aceste imperfecţiuni inestetice ale tenului?
  • Ai vrea să găseşti o metodă sigură, eficientă şi avantajoasă ca preţ prin care să scapi de ele?

  • Nimic mai simplu: poţi alege serviciile de cosmetică din clinicile de profil sau poţi opta pentru o ingrijire acasă, fie prin remedii naturiste, fie prin aparatul nostru special concepute pentru extragerea punctelor negre. 

  • Un dispozitiv extrem de util, compatibil cu sistemele de operare iOS si Android, care vine cu 4 sonde interschimbabile si care dezvolta 3 niveluri de aspiratie pentru a obtine eficienta dorita
  • Pentru utilizarea dispozitivului, este necesara descarcarea aplicatiei "LBR" si instalarea ei pe telefonul dumneavoastra

  • Cum sa va conectati si sa utilizati dispozitivul

    ●Pasul 1: Descarcati aplicatia „LBR” sau scanati codul QR din manualul de utilizare pe telefonul Android / iOS.

    ●Pasul 2: Apasati lung comutatorul de pornire timp de 2 secunde pentru a porni instrumentul de aspirare a punctelor negre.

    ●Pasul 3: Conectati dispozitivul WiFi: faceti clic pe pictograma WiFi si introduceti setarile. Alegeti BH-QBA pentru a va conecta. Dupa conectare, introduceti aplicatia LBR.

    ●Pasul 4: Alegeti o sonda si un nivel de aspiratie adecvat. Apropiati-va fata de lentila si asigurati-va ca poate observa clar porii fetei. Miscati instrumentul de extractie a porilor inainte si inapoi in jurul porului. Nu-l lasati mai mult de 3 secunde pe acelasi por pentru a evita aparitia vanatailor.

    ●Pasul 5: Curatati porul si pastrati-l uscat.

  • Dispozitivul poate fi reincarcat prin cablul USB (inclus in pachet), care poate fi conectat la o priza electrica, laptop sau priza auto.

  • Avand o greutate de doar 135 gr, aparatul este usor de transportat, putand fi utilizat oriunde si in orice situatie

  • Inainte de prima utilizare, dispozitivul trebuie lasat la incarcat timp de 2,5 ore. Aceasta incarcare completa va permite sa il utilizati aproximativ o saptamana.
  • Dupa ce l-ati scos de la incarcat, pentru a-l utiliza, trebuie tinut apasat butonul ON/OFF pentru 2-3 secunde. Astfel, functiile SOFT, NORMAL si STRONG vor fi iluminate. Pentru alegerea intensitatii dorite, apasati scurt acelasi buton o data pentru functia SOFT, a doua oara pentru functia NORMAL si a treia oara pentru functia STRONG. A patra apasare va duce dispozitvul in starea de "odihna". Pentru a inchide dispozitivul, apasati din nou, pentru 2-3 secunde, butonul ON/OFF. Acesta se va opri automat si dupa 5 minute de utilizare.

  • Atunci cand se aprinde led-ul rosu, dispozitivul trebuie reincarcat, iar cand se aprinde led-ul alb, acesta este incarcat complet. Pe timpul incarcarii, led-ul alb va clipi.
  • Utilizati tehnica de absorbtie a vidului cu 3 niveluri astfel: - nivelul SOFT - pentru pielea sensibila si uscata - nivelul NORMAL - pentru pielea neutra - nivelul PUTERNIC - pentru piele mixta si grasa
  • Pentru a obtine rezultatele dorite, dispozitivul va pune la dispozitie cele 4 sonde diferite de aspiratie, pe care le puteti utiliza in functie de nevoile dumneavoastra.

SFATURI IMPORTANTE:

1. Va rugam sa cititi cu atentie manualul de utilizare inainte de a utiliza kitul de indepartare a punctelor negre.

2. Va rugam sa utilizati in prealabil un prosop fierbinte sau un aparat cu aburi timp de aproximativ 5 minute pentru a va deschide porii.

3. Trebuie sa faceti un test de aspiratie pe brat inainte de utilizare si sa incepeti cu cel mai scazut nivel de aspiratie.

4. Va rugam sa nu utilizati mai mult de 5 minute de fiecare data pentru a preveni deteriorarea pielii. El se va opri, oricum, automat dupa 5 minute de utilizare continua.

5. Este normal ca pielea sa se inroseasca dupa ce ati folosit dispozitivul, ca urmare va rugam sa nu va ingrijorati.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat electric, portabil, multifunctional de curatare ten, scos cosuri, acnee, puncte negre, aspirator pentru fata cu conexiune Wi-Fi si camera video incorporata, suporta iOS si Android, 3 viteze, 4 sonde de extractie, culoare alb

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Ten
Tip utilizare
Profesional
Uz casnic
Semiprofesional
Tipul de ten
Cu imperfectiuni
Gras
Normal
Mixt
Sensibil
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu