39,90 lei
35,91 lei
Economisesti 3,99 lei
Ultimele 3 produse

Balul, Saundra Mitchell

Brand: Leda Edge

Cod produs: 06-15-16-04142

39,90 lei
35,91 lei
Economisesti 3,99 lei (-10%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Balul, Saundra Mitchell
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Balul, Saundra Mitchell

Emma Nolan viseaza la un singur lucru: sa danseze cu iubita ei la balul care marcheaza absolvirea liceului. Totusi, intr-un oras mic, cum este Edgewater, Indiana, asa ceva e de neinchipuit. Alyssa Greene este presedinta Consiliului elevilor, in vreme ce mama ei conduce Asociatia Parinti-Profesori. Adolescenta admirata de toti are insa un secret: de un an si jumatate este iubita Emmei. Atunci cand in oras incepe sa umble vorba ca Emma planuieste sa vina la bal insotita de o fata, nu de un baiat, comunitatea plina de prejudecati din Edgewater ia foc, iar parintii si cadrele didactice ameninta cu anularea evenimentului. Acesta este momentul cand in scena intra Barry Glickman si Dee Dee Allen, vedete pe Broadway, care hotarasc sa sustina lupta Emmei, dar si sa ii faca un pic de publicitate. Bunele lor intentii sunt insa zadarnicite, iar oraselul american se transforma pe negandite intr-un veritabil teatru de razboi.„Balul este versiunea moderna a celebrului film Spirit rebel – o adolescenta indrazneste sa ii infrunte pe locuitorii oraselului natal pentru dreptul de a dansa. Este sfasietor, plin de speranta, romantic si inteligent. Am dat ultima pagina a acestui roman cu un zambet larg pe chip si nadejde in suflet.” KASIE WEST, autoarea bestsellerului P.S.: Imi placi„Balul este exact asa cum ti-ai dori sa fie balul tau de absolvire: magic, unic si cat se poate de amuzant!” RACHEL HAWKINS, autoarea romanului Her Royal Highness„Istetimea, luciditatea si povestea de iubire sincera din romanul Balul m-au cucerit iremediabil. Dupa ce il vei citi, vei simti dorinta de a le lua partea protagonistelor, Emma si Alyssa, de a milita pentru drepturi egale si de a dansa noaptea intreaga.” AMY ROSE CAPETTA, autoarea romanului The Brilliant Death

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Balul, Saundra Mitchell

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Saundra mitchell
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
224
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu