654,55 lei
Ultimele 8 produse

Baterie bucatarie neagra, profesionala, senzor de pornire la atingere, dus extractibil, pipa flexibila, 2 functii de curgere a apei, cartus ceramic si touch control,

Brand: Saharina

Cod produs: 05-02-01-01094

LIVRARE GRATUITA
654,55 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: ENCHANTING HYGGE DESIGN S.R.L.
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Joi, 23 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Baterie bucatarie neagra, profesionala, senzor de pornire la atingere, dus extractibil, pipa flexibila, 2 functii de curgere a apei, cartus ceramic si touch control,
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Baterie bucatarie neagra, profesionala, senzor de pornire la atingere, dus extractibil, pipa flexibila, 2 functii de curgere a apei, cartus ceramic si touch control,

Robinetul de bucatarie este disponibil in 3 culori versatile: crom, negru si negru-auriu

Dus extractibil: Cu o lungime de extragere de 60cm, suficienta pentru a permite pulverizarea pe intreaga chiuveta. Duza are un buton pentru a facilita comutarea tipului de curgere a apei in orice moment, ajutandu-va sa scapati de haosul din bucatarie.

Inaltime perfecta: Arcuirea inalta ofera un spatiu excelent pentru umplerea sau spalarea oalelor si a tigailor, iar inaltimea de 42cm se potriveste cu majoritatea dulapurilor.

Usor de instalat: Pachetul vine cu instructiuni ilustrate si poate fi instalat in cateva minute. Nu aveti nevoie de un instalator.

Otel inoxidabil SUS304: Aveti grija de sanatatea dvs si a familiei utilizand otel pentru alimente. Creati un mediu de viata sanatos si sigur.

Senzor tactil: Puteti porni sau opri apa cu o simpla atingere.

Doua tipuri de jet: Trecere usoara intre fluxul de apa tip concentrat si fluxul de apa tip spray.

Economisirea apei si evitarea stropirii: Barbotorul cu mai multe straturi, tip fagure cu structura multistrat, economiseste eficient apa, avand un debit moale si evitand astfel stropirea.


Usor de folosit, pipa flexibila: Rotirea de 360 ° a pipei si unghiul reglabil al duzei ofera o miscare ampla si o flexibilitate ridicata, spalare confortabila.

Calitate inalta si durabilitate: Materialul din otel inoxidabil cu nichel periat face ca robinetul de la chiuveta sa nu absoarba usor petele de apa, doar folositi o carpa pentru a curata robinetul in timpul utilizarii zilnice. Robinetul de bucatarie a fost testat riguros, iar durata de viata a supapei este stabila pentru a evita in mod eficient scurgerile. Dupa 500.000 de teste, nu exista scurgeri sau zgomot.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Baterie bucatarie neagra, profesionala, senzor de pornire la atingere, dus extractibil, pipa flexibila, 2 functii de curgere a apei, cartus ceramic si touch control,

Caracteristici generale
Tip comanda
Monocomanda
Tip montaj
Chiuveta
Blat
Material
Alama sanitara
Culoare
Negru
Inaltime
410 mm
Tip cartus
Ceramic
Dimensiune cartus (mm)
35 mm
Tip pipa
Pivotanta
Rotatie pipa
360 °
Orificii pentru montare
1
Finisaj
Mat
Debit maxim
6.6 l/min
Continut pachet
1 baterie+sistem de fixare easy fix+2 racorduri flexibile
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu