Iti mai recomandam si

Camera auto de bord tripla MaGeCa®, Full HD 1080P, 3 camere, fata+interior+marsarier, Senzor de coliziune G-senzor, Filmare continua, Vedere nocturna, Display 4 inch, Unghi inregistrare 170°, Negru

Brand: MAGECA

Cod produs: 11-18-04-00319

Email
Beneficii Camera auto de bord tripla MaGeCa®, Full HD 1080P, 3 camere, fata+interior+marsarier, Senzor de coliziune G-senzor, Filmare continua, Vedere nocturna, Display 4 inch, Unghi inregistrare 170°, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Camera auto de bord tripla MaGeCa®, Full HD 1080P, 3 camere, fata+interior+marsarier, Senzor de coliziune G-senzor, Filmare continua, Vedere nocturna, Display 4 inch, Unghi inregistrare 170°, Negru

Camera auto de bord tripla MaGeCa®, Full HD 1080P, 3 camere, fata+interior+marsarier, Senzor de coliziune G-senzor, Filmare continua, Vedere nocturna, Display 4 inch, Unghi inregistrare 170°, Negru

 

Camera auto de bord tripla MaGeCa Full HD va permite sa inregistrati sonor intreg traseul parcurs si sa memoreze evenimentele rutiere, fiind perfecta atat pentru soferii Taxi/Ridesharing/Transport marfuri cat si pentru persoanele care au nevoie sa inregistreze peisaje sau momente fericite cu familia.

Ecranul LCD color incorporat detine o diagonala de 4 inch ce va permite sa vizualizati inregistrarile sau sa afisati imaginea inregistrata in prezent, folosind rezolutii Full HD 1080p.

Calitatea inalta a inregistrarii Full HD 1920x1080P: Cu o rezolutie de inregistrare Full HD, aceasta camera va captura fiecare detaliu al drumului in calitate clara si vibranta. Aceasta caracteristica este cruciala pentru a furniza dovezi solide in caz de incidente sau accidente.

Unghi de inregistrare de 170 de grade: Cele trei lentile cu unghiuri de 170 de grade ofera o acoperire extinsa a mediului inconjurator. Aceasta inseamna ca nu veti rata nimic, indiferent de unde provine pericolul sau evenimentul de pe drum.

Display LCD de 4" pentru o vizualizare usoara: Ecranul LCD de 4" este suficient de mare pentru a va permite sa urmariti in timp real ceea ce inregistreaza camera. Acest lucru va ajuta sa monitorizati situatia si sa ajustati setarile in timp real.

Functie de inregistrare dubla: Cu aceasta functie, aveti posibilitatea sa inregistrati in acelasi timp ceea ce se intampla in fata si in spatele masinii dvs. Aceasta este o caracteristica esentiala pentru a inregistra incidente care implica coliziuni din spate sau pentru a monitoriza traficul din spate.

Inregistrare in bucla: Nu trebuie sa va faceti griji cu privire la stocarea datelor, deoarece functia de inregistrare in bucla va suprascrie automat cele mai vechi inregistrari cu cele noi. Astfel, veti avea mereu spatiu pentru a inregistra continuu.

Vedere nocturna: Camera este echipata cu functie de vedere pe timp de noapte, astfel incat sa poti inregistra si in conditii de iluminare scazuta sau intuneric. Aceasta utilizeaza tehnologie avansata pentru a capta imagini clare si detaliate chiar si in conditii de lumina slaba.

Functie de detectare a miscarii: Camera este echipata cu un senzor de detectare a miscarii, ceea ce inseamna ca va porni si inregistra automat atunci cand detecteaza miscare in jurul masinii. Aceasta functie este utila pentru a proteja masina in timpul stationarii.

Vizibilitate optimizata in timpul mersului inapoi: Functia de vedere pe timp de noapte va ajuta sa va parcarea in siguranta chiar si in conditii de iluminare slaba sau pe timp de noapte.

Design compact si elegant: Cu un design compact si elegant, aceasta camera se va potrivi cu usurinta in interiorul oricarui vehicul, fara a atrage atentia in mod neplacut.

Cu camera auto de bord tripla MaGeCa sunteti bine pregatit pentru orice situatie pe drum si puteti pastra inregistrari clare si convingatoare pentru orice necesitate ulterioara. Nu ezitati sa achizitionati aceasta camera pentru a va asigura siguranta si pentru a captura momente de neuitat in timpul calatoriilor dvs. pe sosea!

Pachetul include:

  • 1 x Camera auto
  • 1 x Camera de marsarier
  • 1 x Incarcator tip bricheta
  • 1 x Manual de utilizare
  • 1 x Suport montare camera

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera auto de bord tripla MaGeCa®, Full HD 1080P, 3 camere, fata+interior+marsarier, Senzor de coliziune G-senzor, Filmare continua, Vedere nocturna, Display 4 inch, Unghi inregistrare 170°, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Destinat pentru
Camera video de bord
Tip camera
Tripla
Conectivitate
Microusb
Sistem audio
Microfon
Functii
1080p full hd
Detectia miscarii
Filmare in bucla
G - sensor
Usor de montat
Functie wdr
Continut pachet
1 x suport cu ventuza de parbriz
1 x accesorii montaj
1 x adaptor bricheta 12v
1 x cablu camera secundara
1 x camera
1 x camera secundara (spate)
1 x manual de utilizare
Culoare
Negru
PROCESOR & MEMORIE
Tip slot memorie
Micro sd
Capacitate maxima card de memorie
32 gb
DISPLAY & ACUMULATOR
Tip display
Lcd
Tehnologie display
Ips
Diagonala display
4 inch
Rezolutie display
1920 x 1080
Tip acumulator
Li-polimer
Capacitate acumulator
320 mah
CARACTERISTICI FOTO-VIDEO
Senzor de imagine
5 mpx
Inregistrare video
Full hd
Rezolutie video
1920 x 1080
Rezolutie foto
1080 px
Unghi de filmare
170 °
Format video
Avi
Format foto
Jpeg
Compresie video
H.264
DIMENSIUNI
Latime
115 mm
Inaltime
65 mm
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu