170,00 lei
Ultimele 5 produse

Casti Wireless In-Ear TWS cu Bluetooth V5.3, Microfon HD, Control Tactil, Afisaj Digital, Tehnologie de Anulare a Zgomotului ANC-ENC, Rezistente la Apa, Carcasa Magnetica - Culoare: Verde

Brand: OEM

Cod produs: 02-01-02-04-00455

170,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: CLEVER GADGET SRL
Estimat livrare: Joi, 16 mai - Lun, 20 mai
Livrare prin curier: 10,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 700,00 lei
Beneficii Casti Wireless In-Ear TWS cu Bluetooth V5.3, Microfon HD, Control Tactil, Afisaj Digital, Tehnologie de Anulare a Zgomotului ANC-ENC, Rezistente la Apa, Carcasa Magnetica - Culoare: Verde
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Casti Wireless In-Ear TWS cu Bluetooth V5.3, Microfon HD, Control Tactil, Afisaj Digital, Tehnologie de Anulare a Zgomotului ANC-ENC, Rezistente la Apa, Carcasa Magnetica - Culoare: Verde

 

 
 
 

Descoperă libertatea fără fire cu căștile transparente! Aceste căști elegante și moderne iți oferă o experiență audio de inaltă calitate, fără a compromite stilul. Cu designul lor transparent și tehnologia avansată, aceste căști redefinesc modul in care te bucuri de muzică și de apeluri telefonice. Experimentează sunetul clar și confortul total, oriunde te-ai afla, cu căștile wireless transparente.

 

 

 
 
Descriere:
Design futurist cu afișaj LED: Căștile wireless transparente reprezintă un pas inainte in tehnologia audio. Cu un design futurist și un afișaj LED strălucitor, aceste căști sunt complementul perfect pentru orice stil de viață modern. Acestea au o lumină LED sub capac care facilitează și accelerează incărcarea. Cu o capacitate de baterie de 480 mAh, husa de incărcare oferă patru incărcări complete pentru ambele căști de 45 mAh, fiecare avand o durată de șase ore cu o singură incărcare. Cutia magnetica incarcă rapid căștile prin cablul USB-C, putand fi folosite timp de 1,5 ore după o incărcare de doar 10 minute
 
 
 
 
Sunet stereo imersiv și apeluri clare: Sunt echipate cu  2 microfoane incorporate de inaltă definiție,cu  reducerea zgomotului ENC și cu un algoritm de reducere a zgomotului la apeluri, ceea ce face calitatea sunetului la apeluri mai clară. Căștile Bluetooth au difuzoare cu membrană compozită dintr-un strat de titan cu bobină mobilă .Căștile oferă o calitate superioară a sunetului și o experiență impactantă a frecvențelor joase, permițandu-ți să te bucuri de muzica ta oriunde, chiar și in medii zgomotoase. Căștile au diafragme vibrante de 10 mm + 6 mm și suportă codec-urile audio SBC și ACC pentru a-ți oferi un sunet clar și precis. In plus, calitatea de construcție rezistentă și greutatea de doar 47 de grame fac ca aceste căști să fie confortabile de purtat pe tot parcursul zilei.
 
Control tactil inteligent și ajustare confortabilă: Cu suportul controlului tactil inteligent, căștile wireless iți permit să controlezi cu ușurință totul, de la răspunsul sau incheierea apelurilor pană la schimbarea melodiilor, fără să mai folosești telefonul.
 
 
 
Conexiune Bluetooth rapidă și stabilă: Cu suportul Bluetooth 5.3, căștile wireless oferă o conexiune rapidă și stabilă cu dispozitivul tău. Datorită designului inovator al antenei LDS, aceste căști asigură o transmisie semnal stabilă și o mai bună rezistență la interferențe. După prima conexiune, se va conecta la dispozitivul dvs. imediat ce carcasa  de incărcare este deschisa.
 
 
 
Rezistente la apă și incărcare rapidă: Căștile au o clasificare IPX4 rezistentă la apă, ceea ce le face perfecte pentru a fi folosite ca si căști sportive. Ascultă muzică in timp ce alergi, lucrezi sau gătești. In plus, husa de incărcare se incarcă in aproximativ două ore. Atunci cand compartimentul de incărcare este complet incărcat, afișajul LED in relief 3D te va informa că sunt gata de utilizare.
 

 

Conform dispozitiilor legale in vigoare ( OUG 34/2014 art. 16.) din motive de protectie a sanatatii si de igiena, produsele pentru ingrijirea personala, cosmeticele si cele ce intra in contact cu pielea, nu pot fi returnate in termenul prevazut de lege daca au fost testate.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Casti Wireless In-Ear TWS cu Bluetooth V5.3, Microfon HD, Control Tactil, Afisaj Digital, Tehnologie de Anulare a Zgomotului ANC-ENC, Rezistente la Apa, Carcasa Magnetica - Culoare: Verde

CARACTERISTICI GENERALE
Functii
Asistent vocal
Control tactil
Design sport
Extra bass
Izolare zgomot exterior
Microfon
Rezistent la apa
Rezistent la praf
Rezistent la transpiratie
Continut pachet
1 x pereche casti wireless, 1 x dock de incarcare, 1 cablu de incarcare, 1 x manual de utilizare
Culoare
Verde
Versiune Bluetooth
5.3
CARACTERISTICI TEHNICE
Impedanta iesire
32 ω
Raspuns in frecventa
20 - 20 000 hz
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu