Cod produs: 10-04-03-00098
O infuzie delicata cu parfum de Tulsi si note fine de piersica, completate de aroma subtila a scortisoarei si de miresme florale.
Pisse Nenette contine piersici, care adauga o profunzime fructata acestui ceai rooibos si, in plus, sunt bogate in vitamine si antioxidanti. I se alatura verbena, o planta cu un gust fin de citrice, ghimbirul si scortisoara pentru un echilibru imbietor de acru si dulce, precum si musetelul calmant si relaxant. Pentru a parfuma usor infuzia si a adauga bogatie ceaiului, amestecul este completat cu tulsi, frunze de trandafir si petale de flori.
Ceaiul are un continut ridicat de vitamine, minerale si antioxidanti care ajuta la consolidarea sistemului imunitar si la protejarea organismului de radicalii liberi. Musetelul, recunoscut pentru proprietatile sale calmante si reparatoare, calmeaza gatul, stomacul, precum si nervii. Tulsi (busuioc sfant indian) combate stresul, are proprietati anti-imbatranire, sustine sanatatea inimii si regleaza digestia.
Gama Pisse Family este o colectie de infuzii asamblate in Franta, in regiunea Berry, o zona plina de arome, savoare si umor!
Tribul Pisse iti promite o doza buna de bucurie, fericire si zambete, cu fiecare ceasca, in orice moment si fara moderatie.
Pisse Mémé: O aroma legendara!
Pisse Pépé: Menta si lamaita
Pisse Patron: Portocala si verbena
Pisse Nennete: Tulsi si piersici
Pisse Gamin: Lamaie si cacao
Pisse Fillete: Pere si zmeura
Ingrediente: rooibos verde, tulsi (busuioc sfant indian) 30%, ghimbir, scortisoara, verbena, musetel, aroma, piersici, frunze de trandafir, petale de flori.
Preparare: se infuzeaza o lingurita de ceai la o cana cu apa la 90C, timp de 5 minute.
Sfaturi de degustare: Pisse Nenette este un ceai grozav in orice moment al zilei si poate fi savurat cu miere sau zahar, cald sau rece, dupa gust. Pasionatii de ceai il pot savura fara nici un adaos, permitand amestecului sa-si desfasoare aromele una cate una.
Greutate: 100g – fiecare cutie contine aproximativ 50 de portii.
Fabricat intr-un atelier care foloseste: nuci, lapte.