39,95 lei
Ultimele 3 produse
40 puncte

Cel mai mare dusman al nostru, Tom Nichols

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-02-00432

39,95 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mar, 21 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Cel mai mare dusman al nostru, Tom Nichols
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 40 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Cel mai mare dusman al nostru, Tom Nichols

In ultimele trei decenii, cetatenii democratiilor care afirma cu tarie ca pretuiesc libertatea, toleranta si statul de drept au sustinut in tot mai mare masura politicieni si programe politice iliberale. Democratia are probleme, dar a cui este vina?
In cartea sa, Tom Nichols contesta reprezentarile curente conform carora ascensiunea miscarilor iliberale si antidemocratice in Statele Unite si in alte tari poate fi pusa doar pe seama globalizarii si a deciziilor proaste luate de elitele conducatoare. In schimb, el identifica originile acesteia intr-o serie intreaga de fenomene ce risca sa afecteze insasi esenta societatilor democratice moderne, de la cresterea narcisismului si asteptarile din ce in ce mai mari si mai nerealiste ale cetatenilor la o cultura a resentimentului si de la dezinteresul fata de participarea civica la un tribalism agresiv si o explozie a urii de care social media nu e deloc straina. Cetatenii obisnuiti, plini de nemultumiri, si-au dat mana cu acei politicieni care au succes mai degraba creand un val de furie decat incurajand virtutile civice si cooperarea democratica.
Desi nu va fi usor, argumenteaza politologul american, trebuie sa aparam democratia prin reinvierea virtutilor si valorilor care stau la baza ei – si recunoscand ca nu am stiut sa apreciem ceea ce avem in lumea moderna. Transanta, nonconformista si pasionanta, Cel mai mare dusman al nostru schimba perspectiva in dezbaterea cu privire la modul cum au ajuns democratiile in aceasta situatie si la ce este de facut.

„Sa crezi ca libertatea si democratia vin de la sine e o eroare fatala. Cel mai mare dusman al nostru explica de ce pana si cea mai mareata natiune de pe pamant nu este imuna la efectele distructive ale cinismului si ignorantei. E deopotriva o lectie de istorie si o analiza patrunzatoare a unor evenimente recente dureroase.” (Garry Kasparov)

Specificatii Cel mai mare dusman al nostru, Tom Nichols

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Tom nichols
Gen/Tip
Politica si guvernare
Numar pagini
264
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu