29,95 lei
14,99 lei
Economisesti 14,96 lei
Ultimele 3 produse

Cele mai tampite momente, Mircea Daneliuc

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-16-04223

29,95 lei
14,99 lei
Economisesti 14,96 lei (-49%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mar, 21 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Cele mai tampite momente, Mircea Daneliuc
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Cele mai tampite momente, Mircea Daneliuc

Cele mai tampite momente, Mircea Daneliuc

Construite dramatic pe principiul monologului interior, povestirile din volumul lui Mircea Daneliuc constituie adevarate recitaluri actoricesti pentru cele sase personaje principale.

Prinsi in lumi diferite – unii chiar in zona inefabila dintre viata si moarte –, protagonistii evolueaza natural in tumultul vietii cotidiene, afectati de toate tarele societatii contemporane, dar si de cele din relatiile interumane. Astfel aflam povestea unei familii de pensionari bucuresteni care detine o mica plantatie de marijuana la subsolul blocului, a tatalui unui adolescent care duce o grenada la scoala ori a unei femei care asista neputincioasa la spectacolul propriei disparitii.

In ultima povestire, autorul reuseste sa distribuie in rolul principal un personaj stupefiant: mirosul pestilential, pe cale sa cucereasca teritorii noi, un inamic irespirabil, nascut si crescut pe resturile prosperitatii actuale, imposibil de capturat, imposibil de dovedit. Povestirile din Cele mai timpite momente sint o oglinda a realitatii in care traim, cu bune si rele, cu adevaruri pe care de multe ori preferam sa le ignoram, oferindu-i cititorului posibilitatea de a-si recunoaste unele dintre cele mai ascunse temeri si obsesii.

Mircea Daneliuc (n. 1943), om de teatru si film, scriitor. A absolvit Facultatea de Filologie a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” din Iasi, sectia de limba franceza (1966), si Facultatea de Regie Film, IATC (1972).

Debuteaza regizoral in cinematografie cu lungmetrajul Cursa (1975; Premiul ACIN pentru debut), urmind ca, pina in 1989, sa duca o lupta constanta cu aparatul de cenzura. Din cele 17 filme regizate, aproape toate primesc premii ACIN/UCIN sau straine (Glissando, 1984, selectionat pentru Festivalul de Film de la Venetia; Iacob, 1988, nominalizat la categoriile Cel mai bun film si Cel mai bun actor la prima editie a premiilor Felix ale Academiei Europene de Film; Senatorul melcilor, 1995, selectia oficiala a Festivalului de la Cannes din 1995; Sistemul nervos, 2005, Premiul Anno Uno al Festivalului I Mille Occhi s.a.).

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Cele mai tampite momente, Mircea Daneliuc

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Mircea daneliuc
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
200
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu