5.990,89 lei
Ultimele 5 produse
5991 puncte

Centrala termica pe gaz/GPL in condensare Ariston Clas One 35 kW, Wi-Fi, incalzire si ACM, Kit evacuare inclus

Brand: Ariston

Cod produs: 05-17-01-00138

5.990,89 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de reducere
Vandut si livrat de: DOLINEX SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Joi, 9 mai
Livrare prin curier: 50,60 lei
Beneficii Centrala termica pe gaz/GPL in condensare Ariston Clas One 35 kW, Wi-Fi, incalzire si ACM, Kit evacuare inclus
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 5991 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Centrala termica pe gaz/GPL in condensare Ariston Clas One 35 kW, Wi-Fi, incalzire si ACM, Kit evacuare inclus

Centrala termica in condensare ARISTON Clas One 35 kW, Wi-Fi, incalzire si ACM, Kit evacuare inclus

Noua gama de centrale termice in condensare Wi-Fi pregatite pentru 20% H2 va ofera un confort suplimentar si gestionarea completa a incalzirii.
Ariston Clas One Plus WiFi 35 kW este noua centrala marca Ariston ce beneficiaza de tehnologia ONE+ de condensare cu un schimbator de caldura nou si patentat XtraTech proiectat pentru a garanta fiabilitate. Centrala termica se utilizeaza pentru incalzire si preparare apa calda menajera (regim instant), are o putere termica de 35 kw, se amplaseaza mural, functioneaza pe combustibil gazos, are tiraj fortat si eficienta absoluta de pana la 94%, necesare pentru incalzirea a aproximativ 230 mp, la o inaltime a camerei de 2.5 m, in functie de izolatia imobilului.
Centrala combina designul italian modern cu materiale de inalta tehnologie si este echipata cu Sensys HD, interfata de sistem inovatoare, pentru un control usor si precis al confortului.
 
Compatibilitate Wi-Fi incorporata
Centrala este pregatita pentru Ariston NET*, aplicatie permite controlul usor de pe smartphone, economia de energie si asistenta de la distanta**. Dar nu numai atat: cu noile functionalitati AI ale Ariston NET, centrala poate crea o experienta de incalzire personalizata si sistemul dumneavoastra este gestionat in mod activ.
 
Tehnologia in condensare a seriei ONE modernizata cu noi functii avansate
Noua gama de centrale termice in condensare Ariston se remarca printr-un plus de performanta, durabilitate si eficienta. Noua gama reprezinta o optiune mai sustenabila si mai eficienta, putand functiona acum cu gaze naturale imbogatite cu hidrogen.
 
 
 
1. INCALZIRE+ DURABILA
Calitate durabila in interior si la exterior
Centralele in condensare Ariston sunt proiectate pentru o durata de viata exceptional de lunga si pentru a asigura un confort garantat zi de zi, chiar si in conditii extreme.
 
Durabilitate maxima
Schimbatorul de caldura brevetat XtraTechTM din otel inoxidabil este inima tehnologiei Ariston in condensare. Acesta permite produsului sa ofere in timp o performanta de incalzire consecventa si garantata.
 

Calitate dovedita Ariston
Noile centrale sunt realizate cu materiale robuste si durabile si dotate cu componente si tehnologii de ultima generatie, care asigura cele mai inalte standarde de calitate.
 
2. PERFORMANTA+ SUSTENABILA
O casa ce consuma mai putina energie
Toate centralele in condensare Ariston sunt proiectate pentru a avea un impact redus asupra mediului inconjurator si pentru a reduce cat mai mult posibil consumul de combustibil.
 
Eficienta absoluta
/ Noul Sistem de Aprindere+ detecteaza automat caracteristicile gazului pentru a imbunatati performanta arderii, pentru un confort termic perfect si pentru a garanta eficienta in orice situatie.
/ Gama One+ atinge performante energetice de clasa A+ datorita sinergiei dintre accesoriile avansate de termoreglare si datele despre temperatura exterioara primite prin internet.
 
Impact mai mic asupra mediului
Gama de centrale ONE+ NET este, de asemenea, o alegere perfecta pentru a va ajuta sa reduceti amprenta de carbon.
 - Acestea sunt capabile sa se autoregleze si sa functioneze in mod corespunzator si in conditii de siguranta folosind amestecuri de gaze naturale imbogatite cu pana la 20% hidrogen*.
 - Au un nivel redus de oxizi de azot, de 25 mg/kWh, cu 55% mai redus decat limita maxima necesara pentru clasa 6, fiind astfel mai prietenoase cu mediul.
* Testele interne au demonstrat o compatibilitate cu hidrogenul de pana la 30%.
 

3. CONFORT+ TOTAL
O experienta de incalzire de nivel superior
Un set unic de caracteristici inovatoare concepute pentru a aduce un plus de confort in casa dumneavoastra, in cel mai eficient si convenabil mod.

Incalzire stabila si consecventa
Noul sistem de control al debitului aduce confortul la un nivel superior, asigurand o temperatura stabila in fiecare camera.

Control perfect al presiunii
Senzorul Hydro monitorizeaza automat presiunea din sistem si afiseaza o alerta pentru a notifica cand este necesara completarea cu apa a sistemului.

Functionare extrem de silentioasa
Datorita panourilor izolante si tehnologiei de ultima generatie, centralele din gama ONE+ sunt extrem de silentioase. Nivelul de zgomot produs de acestea este asemanator celui dintr-o biblioteca.

4. CONECTIVITATE+ INTELIGENTA
Conectat inteligent cu dumneavoastra
Cu noile caracteristici AI (ARTIFICIAL INTELLIGENCE) oferite de Ariston NET, beneficiile confortului inteligent devin si mai mari, pentru un plus de liniste sufleteasca.

Ariston NET
Toate modelele sunt echipate cu conectivitate permanenta. Acest lucru inseamna ca le puteti gestiona de la distanta, puteti optimiza consumul de energie si puteti beneficia de asistenta continua* direct pe telefon sau tableta, utilizand aplicatia Ariston NET.

* Prin achizitionarea unui dispozitiv inteligent de conectivitate Ariston
** Asistenta la distanta este disponibila prin abonarea la servicii post-vanzare Ariston NET-PRO. Disponibilitatea difera in functie de tara
 

Ariston Clas One este prevazuta cu raport de modulare 1:7 (puterea este reglata in functie de necesarul efectiv de caldura pentru o economie maxima de energie) si un nou schimbator de caldura din otel-inox, ce ii ofera fiabilitate si durabilitate.

Centrala beneficiaza de un set de functii ce ii asigura o functionare stabila si usurinta in utilizare - utilizand functiile AUTO si CONFORT si beneficiind de o gama completa de accesorii destinate controlului si reglarii temperaturilor, gradul dumneavoastra de confort va fi unul optim:

  • functia AUTO - centrala va alege cei mai buni parametri de functionare, in functie de conditiile atmosferice existente, de tipul accesoriilor externe utilizate, de performantele setate si de gradul de confort dorit;
  • functia CONFORT - pompa de circulatie isi va ajusta performantele (in speta, turatia), adaptandu-se cerintelor sistemului, ceea ce se va reflecta in reducerea substantiala a consumului de energie, asigurandu-se totodata nivelul de confort presetat; cu functia CONFORT puteti obtine apa calda menajera mult mai repede.

Beneficiind de o gama completa de accesorii destinate controlului si reglarii temperaturilor, gradul dumneavoastra de confort va fi unul optim (pentru a controla centrala cu aplicatia Ariston Net e nevoie de achizitia termostatului Cube S NET, suplimentar).

DATE TEHNICE
Putere nominala max/min (Hi): kw 31,0/5
Putere nominala max/min (Hs): kw 34,4/5,6
Putere nominala max/min A.C.M (Hi): kw 34,5/5,0
Putere nominala max/min A.C.M (Hs): kw 38,3/5,6
Putere termica utila max/min (80grdC-60grdC): kw 30,2/4,7
Putere termica utila max/min (50grdC-30grdC): kw 33,5/5,3
Putere termica utila max/min A.C.M: kw 33,0/4,8
Eficienta combustie (a gazelor de ardere): % 97,9
Eficienta la puterea nominala (60/80 grdC) Hi/Hs: % 97,5/87,8
Eficienta la puterea nominala (30/50 grdC)(in condensare) Hi/Hs: % 108,2/97,4
Eficienta la 30% din puterea nominala (30grdC, condensare) Hi/Hs: % 109,6/98,7
Eficienta minima la puterea nominala (60/80grdC) Hi/Hs: % 93,3/84
Stele de eficienta a combustiei (Directiva 92/42/EEC): stele 4
Clasa de eficienta SedbuK: clasa A
Pierderi gaze arzator in functiune: % 2,1


EMISII NOXE
Presiune aer disponibila: Pa 100
Clasa NOx: clasa 5
Temperatura gaze de ardere (G20) (80-60grdC): grdC 63
Continut CO (G20) (80-60grdC): % 9,2/8,9
Continut CO(0%O2) (80-60 grdC): ppm 106,5
Continut O2 (G20) (80-60 grdC): % 4,3
Cantitate maxima de gaze evacuate (G20) (80-60 grdC): Kg/h 56,1
Exces de aer (80-60 grdC): % 26


CIRCUITUL DE INCALZIRE

Presiune vas de expansiune: bar 1
Presiune maxima de incalzire: bar 3
Capacitate vas de expansiune: l 8
Temperatura min./max. pe circuitul de incalzire (regim de inalta temperatura): grdC 35/82
Temperatura min./max. pe circuitul de incalzire (regim de inalta temperatura scazuta): grdC 20/45


CIRCUIT DE APA CALDA MENAJERA

Temperatura min./max. A.C.M: grdC 36/90
Debit specific A.C.M (DT=30 grdC): l/min. 16,7
Debit A.C.M DT=25 grdC: l/min 20
Debit A.C.M DT=35 grdC: l/min 14,3
Stele confort A.C.M (EN13203): stele 3
Debit minim A.C.M: l/min 2
Presiune max/min A.C.M: bar 7/0.2

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Centrala termica pe gaz/GPL in condensare Ariston Clas One 35 kW, Wi-Fi, incalzire si ACM, Kit evacuare inclus

CARACTERISTICI GENERALE
Tip centrala termica
Condensare
Suprafata de montare
Perete
Tip alimentare
Gaz natural
Gpl
Tiraj evacuare gaze arse
Fortat
Tip panou de comanda
Digital
Putere utila maxima incalzire
35 kw
Recomandat pentru incaperi pana la (m2)
230 m²
CIRCUIT DE INCALZIRE
Presiune maxima instalatie incalzire
3 bar
EFICIENTA SI SIGURANTA
Eficienta energetica incalzire
Clasa a
DIMENSIUNI
Inaltime
745 mm
Latime
400 mm
Adancime
315 mm
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu