Iti mai recomandam si

Corector Monturi Tech Love, Repozitionare Deget mare la Picioare Elimininarea Inflamatiilor Hallux Valgus, Ajustabil

Brand: Tech Love

Cod produs: 03-05-02-98-00006

Email
Beneficii Corector Monturi Tech Love, Repozitionare Deget mare la Picioare Elimininarea Inflamatiilor Hallux Valgus, Ajustabil
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Corector Monturi Tech Love, Repozitionare Deget mare la Picioare Elimininarea Inflamatiilor Hallux Valgus, Ajustabil

Corector pentru Monturi Tech Love, Corector / Repozitionare Deget la Picioare, Eliminarea Inflamatiilor, Ameliorare dureri, Ajustabil pentru adulti sau copii

CORRECTOR DE MONTURI

 

CORRECTOR DE MONTURI PENTRU DEGETUL MARE DE LA PICIOR

Fabricat din materiale durabile și moi, acest aparat corector pentru degetele mari de la picioare asigură performanțe de lungă durată. Materialul de înaltă calitate este completat de un tampon interior din silicon prietenos cu pielea, care acoperă eficient punctele de presiune și oferă o protecție optimă pentru monturi. Fii sigur că confortul tău este prioritizat în cea mai mare măsură posibilă.

CORRECTOR DE MONTURI Hallux ValgusCORRECTOR DE MONTURI Hallux Valgus

DESIGN CU UNGHI REGLABIL DE 180°

Designul îmbunătățit al corectorului de monturi ajustează cu precizie unghiul de corecție în funcție de gradul de deformare a montului, reajustează treptat degetul la poziția sa naturală. De asemenea, reduce frecarea, presiunea și inflamația pentru ameliorarea completă a durerii de montul. Reglarea flexibilă la 180° a ortezei pentru monturi este foarte puternică și poate fi folosită și pentru un grad moderat sau sever de deformare. (PS: Dacă trebuie să resetați unghiul, ridicați butonul pentru a reveni în poziția liberă și apăsați din nou pentru a regla)

CORRECTOR DE MONTURI Hallux ValgusCORRECTOR DE MONTURI Hallux Valgus

 

PERNA DIN SILICON ÎNGROȘATĂ

Perna din silicon moale și îngroșată oferă o amortizare pentru corecție și ameliorarea maximă a durerii de monturi. De menționat că după o folosire îndelungată, spălarea în apă rece nu afectează cu nimic materialele din care este fabricată.

SUPORT DE ZI ȘI NOAPTE

Indiferent dacă alegeți să purtați atela pentru monturi în timpul zilei sau în timpul somnului, aceasta previne eficient îndoirea degetelor de la picioare și promovează alinierea corectă. Proiectat cu o amortizare moale și un suport amplu, corectorul de monturi asigură o experiență confortabilă care vă va lăsa să vă simțiți bine pe tot parcursul zilei. Spune la revedere disconfortului și îmbrățișează ușurarea oferită de designul blând, dar eficient, al acestui corector de monturi.

MĂRIME UNIVERSALĂ

Proiectat cu curele Velcro convenabile și reutilizabile, acest corector de monturi oferă o potrivire personalizabilă care se potrivește cu o gamă largă de dimensiuni de picioare atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Natura reglabilă a curelelor Velcro asigură o prindere sigură și permite corectorului de monturi să rămână pe loc în timpul utilizării (vă rugăm să rețineți că curelele Velcro pentru călcâi pot fi limitate în capacitatea lor de a se fixa în siguranță în jurul picioarelor mai mari). În plus, curelele Velcro pot fi curățate cu ușurință, menținând igiena și longevitatea corectorului de monturi. Potrivit pentru fiecare picior, acest corector de monturi oferă suport versatil și ușurare pentru nevoile dumneavoastră specifice.

 

SFATURI PENTRU PRIMA UTILIZARE

Prima utilizare poate provoca disconfort vă rugăm să folosiți centura de antrenament pentru a întinde mușchii bunionului înainte de a purta corectorul de monturi! Pe de altă parte, atunci când utilizați atela pentru monturi, trebuie să așteptați ca degetul de la picior să se obișnuiască cu ele înainte de a crește treptat unghiul, va ajuta efectul de corecție!  Corectarea degetelor mari de la picioare necesită persistență pe termen lung pentru a vedea rezultate, vă rugăm să aveți răbdare și să rămâneți cu ea! În cazurile ușoare, durerea va fi ameliorată cu o săptămână de utilizare. Dacă suferiți serios de monturi, vă rugăm să consultați medicul ortoped înainte de a vă decide să cumpărați produsul.
 

Corector pentru monturi este recomandat de medicii ortopedici din lumea intreaga pentru rezultatele obtinute!

Corector / Repozitionare monturi Deget

Corector pentru monturi Tech Love

Corector Monturi pentru Degete la Picioare

Corector de Monturi Tech Love si StartONTeam

Corector de Monturi StartONTeam

Corector de Monturi atestat mondial

Corector de Monturi TechLove si StartONTeam folosit in lumea intreaga

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Corector Monturi Tech Love, Repozitionare Deget mare la Picioare Elimininarea Inflamatiilor Hallux Valgus, Ajustabil

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Picioare
Tip utilizare
Corector monturi
Tipul de ten
Universal
Destinat pentru
Degete
Tip actionare
Indreptare
Beneficii
Elimininarea inflamatiilor
Corector/repozitionare degete
Caracteristici cheie
Corector monturi pentru degete la picioare
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu