27,36 lei
Ultimul produs
27 puncte

Crema pentru maini cu SPF 20 Visibly Renew, Neutrogena, 75 ml

Brand: Neutrogena

Cod produs: 03-05-02-66-33-01354

27,36 lei
Vandut si livrat de: HOLISTIQUE ECOMMERCE SRL
Estimat livrare: Vin, 10 mai - Joi, 16 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Crema pentru maini cu SPF 20 Visibly Renew, Neutrogena, 75 ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 27 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Crema pentru maini cu SPF 20 Visibly Renew, Neutrogena, 75 ml

Proprietati:
- această cremă de mâini inovatoare pentru utilizare zilnică nu numai că oferă o hidratare intensă, dar ajută și la refacerea elasticității pielii, prevenind apariția petelor maronii;
- conține minerale active ce contribuie la stimularea productiei de colagen;
- combină hidratarea specifică formulei norvegiene cu minerale active ce ajută la stimularea producției proprii de colagen a pielii;
- pentru piele vizibil mai fină și mai elastică;
- cu o textură ce se absoarbe rapid, lasă o senzație fină și delicat parfumată;     
- formula sa conține Vitamina C, extracte de portocală și lime naturale, bogate în antioxidanți, și o combinație unică de ingrediente active ce ajută la menținerea unui aspect sănătos al tenului.

Ingrediente active:
Vitamina C regenerează și ilumineaza tenul într-un mod natural. Cu un puternic caracter antioxidant, previne peroxidarea lipidică, îmbunătățind sistemul defensiv al pielii împotriva semnelor de îmbătrânire prematură și protejează pielea de stresul oxidativ și îmbătrânirea intrinsecă. Sintetizează și protejează colagenul, reduce liniile fine și ridurile și este un aliat de încredere împotriva petelor pigmentare cauzate de expunerea la raze UV și îmbătrânire. Forma Vitaminei C utilizată în formula noastră este de calitate ridicată, stabilizată și cu toleranță crescută, protejând tenul de iritații.
Vitamina B3 inclusă în formulă este, de asemenea, benefică tenului, îmbunătățind acțiunea vitaminei C. Reduce petele pigmentare și decolorațiile pielii și reechilibrează tonurile tenului, oferindu-i un aspect luminos și rafinat.
D Pantenolul și Acidul Hialuronic din formulă îmbunătățesc nivelul de hidratare a tenului și elasticitatea, lăsându-I neted și suplu.
    
Ingrediente:
Aqua, Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Homosalate, Dimethicone, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Steareth-2, Butylene Glycol, Butyrospermum Parkii Butter, Squalane, Sorbitan Stearate, Steareth-21, Dimethicone Crosspolymer, Leontopodium Alpinum Extract, Glycine Soja Oil, Magnesium Aspartate, Zinc Gluconate, Copper Gluconate, Caprylyl Glycol, Acrylates Copolymer, Mica, Styrene/Acrylates Copolymer, Linseed Acid, Behenyl Alcohol, Isohexadecane, Sucrose Cocoate, PEG-8 Laurate, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Sodium Dodecylbenzenesulfonate, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Alcohol, Disodium EDTA, Caprylhydroxamic Acid, Sodium Hydroxide, Tocopherol, Phenoxyethanol, Parfum, CI 77891.

Mod de utilizare:
Aplicaţi o cantitate mică de produs şi masaţi bine pentru a intra în piele. Adecvat pentru utilizarea de zi cu zi.



Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Crema pentru maini cu SPF 20 Visibly Renew, Neutrogena, 75 ml

CARACTERISTICI
Tip produs
Crema
Zona corporala
Maini
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu