Cutie intors ceasuri automatice premium GlowforHome, Watch Winder, 4 spatii rotire si 6 sloturi depozitare, Caseta Luxury din lemn, interior maro iluminat cu LED-uri, inchidere cu cheie, Negru

Brand: GlowforHome

Cod produs: 03-04-16-00386

Email
Beneficii Cutie intors ceasuri automatice premium GlowforHome, Watch Winder, 4 spatii rotire si 6 sloturi depozitare, Caseta Luxury din lemn, interior maro iluminat cu LED-uri, inchidere cu cheie, Negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Cutie intors ceasuri automatice premium GlowforHome, Watch Winder, 4 spatii rotire si 6 sloturi depozitare, Caseta Luxury din lemn, interior maro iluminat cu LED-uri, inchidere cu cheie, Negru

Cutia pentru ceasuri automate premium reprezinta un exemplu suprem de eleganta si functionalitate pentru pasionatii de ceasuri fine. Cu functia Watch Winder integrata, aceasta cutie ofera 4 spatii de rotire perfect calibrate pentru ceasurile automate, asigurandu-se ca acestea raman in miscare si sunt gata de utilizare in orice moment.

Construita din lemn de lux si finisata intr-o nuanta eleganta de negru, cutia adauga un aspect rafinat la orice colectie de ceasuri. Partea transparenta permite vizualizarea clara si atragatoare a fiecarui ceas din colectie. Inchiderea cu cheie adauga un strat suplimentar de securitate si confidentialitate.

Cu o functie silentioasa integrata, cutia pentru ceasuri automate ofera o experienta discreta si linistita, protejand astfel ceasurile tale.
Rotatia ceasurilor este gestionata cu eficienta, fara a crea zgomote deranjante, aducand un plus de confort si eleganta in utilizare.

Cutia pentru ceasuri automate permite reglarea individuala a intensitatii rotative pentru ceasurile tale. Programele multiple de rotire te asigura de faptul ca vei avea mereu ceasurile care indica ora exacta si vei fi mereu punctual la orice intalnire. Cutia de intors ceasuri automate, va lucra in fundal pentru ca tu sa ai intotdeauna o experienta exemplara si sa fii mereu apreciat de cei din jur pentru eleganta stil si  punctualitate. 

Cutia de invartit pentru ceasuri automate se impune ca un cadou ideal pentru pasionatii de ceasuri. Cu designul sau elegant si functionalitatea avansata, aceasta cutie ofera o modalitate perfecta de a-si pastra si afisa colectia pretioasa de ceasuri automate.

Specificatii Cutie intors ceasuri automatice premium GlowforHome, Watch Winder, 4 spatii rotire si 6 sloturi depozitare, Caseta Luxury din lemn, interior maro iluminat cu LED-uri, inchidere cu cheie, Negru

Specificatii
Culoare
Negru
Detalii
Material
Lemn
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu