29,95 lei
Ultimele 6 produse

Din pantecul balenei, Sjon

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-16-03522

29,95 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Joi, 9 mai - Vin, 10 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Din pantecul balenei, Sjon
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Din pantecul balenei, Sjon

Din pantecul balenei, Sjón

Islanda anului 1635 este o lume macinata de saracie, boala si cruzime, in care nu poti supravietui decit daca te pui sub protectia conducatorilor laici sau religiosi. Dar Jónas Pálmason staruie sa-si croiasca singur drumul in viata, fapt ce trezeste neincetat suspiciuni. Isi cistiga traiul ca poet itinerant, tamaduitor si, ocazional, exorcist, incercind sa-si intretina mica familie. Totusi, cind refuza sa ia parte, alaturi de taranii minati de lacomie din satul lui, la masacrul vinatorilor de balene basci care venisera la pescuit in apele nordice, este condamnat ca eretic si exilat pe o insula pustie. Asezat pe stincile ei golase, cu privirea pierduta la imensitatea lichida ce-l inconjoara, Jónas rememoreaza episoade halucinante din viata lui de pina atunci – exorcizarea mortului viu din Snjáfjöll, intorsaturile surprinzatoare ale rotii destinului, moartea celor dragi. Din pintecul balenei este povestea fascinanta a unei minti patrunzatoare si a unei epoci disparute, o adevarata saga pentru lumea contemporana.

„Sjón e tricksterul care creeaza lumea, unul absolut sclipitor. Din pintecul balenei este un roman straniu si minunat, o proza a nebuniei, a extraordinarului.” (Junot Díaz)

„Din pintecul balenei este un amestec ciudat de mit si realitate, un roman hipnotic, Sjón recurgind la proza lirica pentru a crea un univers nepamintean ce isi atrage cititorii inauntru.” (The Big Issue)

„In ultimele trei decenii, romancierul, poetul si textierul contemporan Sjón a publicat citeva microromane fenomenale, in stare sa dea peste cap asteptarile cititorului cu privire la ce se intimpla la limitele exterioare ale realismului. Acolo, ceea ce este aparent real se dovedeste a fi hibridizat cu mit, folclor si fantezie, ca si cind doua sau mai multe naratiuni-cadru ar fi fost comprimate laolalta.” (The Nation)

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Din pantecul balenei, Sjon

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Sjon
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
216
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu