247,46 lei
134,96 lei
Economisesti 112,50 lei
Ultimele 2 produse

Dispozitiv anti latrat StartONTeam cu ultrasunete, Aparat de control al latratului de caine, 15m, pentru exterior si interior, Impermeabil, 4 Moduri Reglabile, Lumina LED

Brand: StartONTeam

Cod produs: 04-03-07-02-00036

247,46 lei
134,96 lei
Economisesti 112,50 lei (-45%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: Start On Family Team SRL
Estimat livrare: Mar, 30 apr. - Vin, 3 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Livrare la FanBox : 11,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 350,00 lei
Beneficii Dispozitiv anti latrat StartONTeam cu ultrasunete, Aparat de control al latratului de caine, 15m, pentru exterior si interior, Impermeabil, 4 Moduri Reglabile, Lumina LED
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Dispozitiv anti latrat StartONTeam cu ultrasunete, Aparat de control al latratului de caine, 15m, pentru exterior si interior, Impermeabil, 4 Moduri Reglabile, Lumina LED

Dispozitiv anti latrat StartONTeam, Aparat de control al latratului de caine pentru exterior si interior, Impermeabil, 4 Moduri Reglabile, 50m, lumina LED 


Vă prezentăm noul nostru Dispozitiv Anti-latrat cu Ultrasunete pentru Utilizare în Aer Liber!
Conceput pentru a încuraja pacea și liniștea în curtea ta sau în cea a vecinului, acest dispozitiv utilizează ultrasunete pentru a descuraja lătratul excesiv al câinilor. Când detectează lătratul în raza sa de acțiune, dispozitivul emite un sunet ascuțit, perceput doar de câini, încurajându-i să înceteze lătratul.
Asemenea unui fluier pentru câini, acest sunet ultrasonic este inofensiv, dar enervant pentru patrupedele neascultătoare. Setează cronometrul digital pentru a activa și dezactiva dispozitivul la orele dorite, evitând astfel desensibilizarea câinelui la ultrasunete.
Fiind discret, camuflat sub forma unei căsuțe pentru păsări și poate fi montat pe un copac, pe un gard sau oriunde în exteriorul curții tale. Cu o rază de acțiune de până la 15 metri, este soluția ideală pentru oprirea lătratului excesiv în aer liber.Dispozitivul nostru profesional de descurajare a lătratului pentru câini oferă o soluție sigură și eficientă pentru antrenamentul și controlul comportamentului neadecvat al animalelor de companie, făcându-l un instrument indispensabil pentru orice proprietar responsabil.

Aparatul StartONTeam cu ultrasunete antilătrat nu doar controlează lătratul excesiv, ci și previne alte comportamente nedorite precum săpatul, luptele, consumul de alimente nesigure și mestecatul mobilierului, oferind o abordare completă pentru dresajul și gestionarea câinilor.

Indiferent de dimensiunea sau sensibilitatea câinelui dvs., acest dispozitiv vă oferă opțiuni flexibile pentru a gestiona lătratul și pentru a asigura o atmosferă calmă și plăcută în casă.

Dispozitivul nostru antilatrat profesional de control al lătratului câinilor nu doar oferă funcționalitate excelentă, ci și un design ergonomic care asigură o utilizare ușoară și convenabilă. Cu un indicator LED cu două culori, puteți monitoriza starea dispozitivului cu ușurință.
Atunci când aparatul cu antilatrat ultrasunete funcționează corect și bateria este încă încărcată, un LED verde pulsatoriu intermitent la fiecare 5 secunde indică o stare bună a bateriei. În cazul în care bateria este descărcată sau aproape de epuizare, un LED roșu va începe să clipească la fiecare 5 secunde timp de 3 ori, semnalizând nevoia de încărcare sau înlocuire a bateriei.
În plus, în cazul în care dispozitivul nu emite nicio lumină LED, acesta indică nevoia de înlocuire a bateriei. Cu acest design intuitiv, puteți fi mereu informat cu privire la starea dispozitivului, asigurându-vă că este întotdeauna pregătit pentru a fi utilizat atunci când aveți nevoie să interveniți în comportamentul de lătrat al câinelui dumneavoastră.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Dispozitiv anti latrat StartONTeam cu ultrasunete, Aparat de control al latratului de caine, 15m, pentru exterior si interior, Impermeabil, 4 Moduri Reglabile, Lumina LED

Caracteristici generale
Pentru
Caini
Varsta
6 luni - 8 ani
Gen
Toate genurile
Tip produs
Dispozitiv anti latrat
Culoare
Neagra
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu