459,00 lei
Ultimele 4 produse

Epilator Smart IPL, Epilare Definitiva, Display LCD, 6 Trepte de Intensitate, 990.000 Pulsatii, Mod Automat si Manual, Accesorii Incluse, Bej

Brand: OEM

Cod produs: 02-03-03-09-00099

459,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: CLEVER GADGET SRL
Estimat livrare: Mie, 22 mai - Vin, 24 mai
Livrare prin curier: 10,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 700,00 lei
Beneficii Epilator Smart IPL, Epilare Definitiva, Display LCD, 6 Trepte de Intensitate, 990.000 Pulsatii, Mod Automat si Manual, Accesorii Incluse, Bej
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Epilator Smart IPL, Epilare Definitiva, Display LCD, 6 Trepte de Intensitate, 990.000 Pulsatii, Mod Automat si Manual, Accesorii Incluse, Bej

Tehnologia de indepartare a parului IPL (Intense Pulsed Light) submineaza metoda traditionala de indepartare a parului. Cu tehnologia revolutionara a luminii, impulsurile de lumina controlate sunt aplicate pe suprafata pielii si absorbite de foliculii de par, stimulandu-i sa intre in stare de dormit. Previne foliculii de par sa primeasca nutrienti si sa se regenereze, eliminand astfel cresterea parului nou. Lasa pielea ta neteda si catifelata pentru totdeauna. Este singura solutie sigura, nedureroasa si eficienta pentru indepartarea permanenta a parului.

Unknown Image

Acest dispozitiv este conceput pentru a reduce sau elimina parul in mod eficient, folosind impulsuri de lumina pentru a afecta foliculii de par.

Caracteristici

  • Tehnologie IPL: Dispozitivul utilizeaza tehnologia IPL pentru a inhiba regenerarea parului si a asigura indepartarea precisa si rapida a acestuia. Aceasta tehnologie este sigura si clinic dovedita, fiind utilizata de dermatologi si saloane de infrumusetare.

  • Eficienta in 4 saptamani: Conform datelor clinice, se spune ca utilizarea dispozitivului de epilare timp de 4 saptamani poate inhiba cresterea parului cu 50%. Dupa 8 saptamani, acesta inhiba eficient 80% din cresterea parului, iar dupa 12 saptamani, regenerarea parului este semnificativ incetinita.

  • Ecran LCD si 999.999 de impulsuri: Dispozitivul este echipat cu un ecran LCD si dispune de 999.999 de impulsuri de lumina. Acesta promite o durata lunga de viata, fiind mentionat ca poate fi utilizat timp de 5-8 ani pentru o singura persoana si 8-12 saptamani pentru 8-10 persoane.

  • Fascicul puternic: Aparatul dispune de un fascicul de lumina puternic, potrivit pentru zone mari precum spate, piept, abdomen, linie de bikini, axile, brate picioare cat si zone mai mici precum fata, buza superioara, barbie etc.

Unknown Image

  • 6 Setari ale nivelului de energie: Utilizatorii pot alege intre 6 nivele de energie reglabile in functie de tipul de piele si preferinte personale.

 


Atentionare privind utilizarea: Utilizatorii sunt sfatuiti sa citeasca cu atentie manualul de instructiuni inainte de a utiliza dispozitivul. Se recomanda cresterea treptata a nivelului de energie in functie de adaptarea individuala a pielii si sa foloseasca dispozitivul cu rabdare conform instructiunilor. De astfel se subliniaza ca dispozitivul nu va oferi rezultate imediate si ca utilizatorii ar trebui sa fie rabdatori si sa urmeze cu atentie instructiunile pentru a obtine rezultatele dorite.

 

Daca doriti sa indepartati parul folosind un astfel de aparat, iata cateva instructiuni pe care le puteti urma:

  • *Folosirea aparatului de ras: Inainte de a utiliza aparatul IPL, se recomanda sa radeti zona dorita pentru a taia parul la suprafata. Acest lucru ajuta la evitarea durerii sau disconfortului cauzat de ruperea parului in timpul procedurii.

  • *Conectarea si pornirea aparatului IPL: Asigurati-va ca aparatul este conectat corespunzator la sursa de alimentare si porniti-l conform instructiunilor furnizate de producator.

  • *Purtarea ochelarilor de protectie: Inainte de a incepe procedura, asigurati-va ca purtati ochelarii de protectie furnizati cu aparatul. Acestia va protejeaza ochii de lumina intensa emisa de dispozitiv.

  • *Reglarea nivelului de intensitate: Utilizati butonul de reglare a nivelului de intensitate pentru a seta dispozitivul la un nivel potrivit pentru pielea dvs. sau pentru zona pe care o tratati. Incepeti cu un nivel mai scazut si cresteti gradual, daca este necesar.

  • *Pozitionarea aparatului: Asezati aparatul pe verticala, la aproximativ 90 de grade fata de zona in care doriti sa indepartati parul. Asigurati-va ca dispozitivul acopera complet zona dorita.

  • *Inceperea procedurii: Apasati butonul pentru a incepe procedura. In mod obisnuit, aparatul va emite impulsuri de lumina in timpul procedurii.

Este important sa cititi si sa urmati cu atentie instructiunile furnizate de producator in manualul dispozitivului, deoarece acestea pot varia in functie de modelul si marca aparatului. De asemenea, este recomandat sa faceti un test pe o mica zona a pielii pentru a va asigura ca reactia dvs. la tratament este in regula.

NOTA* A nu se folosi de catre femeile insarcinate ori care alapteaza.

Conform dispozitiilor legale in vigoare ( OUG 34/2014 art. 16.) din motive de protectie a sanatatii si de igiena, produsele pentru ingrijirea personala si cosmeticele, nu pot fi returnate in termenul prevazut de lege daca au fost testate.  

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Epilator Smart IPL, Epilare Definitiva, Display LCD, 6 Trepte de Intensitate, 990.000 Pulsatii, Mod Automat si Manual, Accesorii Incluse, Bej

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Corp
Maini
Fata
Axila
Inghinal
Picioare
Tip produs
Epilator ipl
Tip utilizare
Uz casnic
Utilizare
Piele uscata
Destinat pentru
Epilare
Tip functionare
Lumina intens pulsata
Laser
Tip alimentare
Acumulator
La retea
Tip operare
Cu fir
Fara fir
Trepte viteza
6
Functii
Afisaj lcd
Actiune eficienta pentru multiple nuante de piele si par
Auto-flash
Buton on/off
Cap pentru zone sensibile
Compact
Design compact
Design ergonomic
Epilare definitiva
Epilare delicata
Epilare fara durere
Epilare usoara si confortabila
Design ergonomic pentru tinere usoara in mana
Ergonomic
Greutate redusa
Hipoalergenic
Incarcare usb
Indepartarea parului
Indicator viteza
Lampa
Manual flash
Ochelari pentru protectia ochilor
Portabil
Precizie
Pulsare automata
Pulsare manuala
Tehnologie ipl
Sistem de siguranta integrat
Tub quartz
Unisex
Usor de folosit
Usor de manevrat
Utilizare acasa
Utilizare in siguranta
Continut pachet
1 x epilator
1 x cablu incarcare
1 x manual de utilizare
1 x ochelari de protectie
Culoare
Bej perla
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu