90,20 lei
Ultimul produs
90 puncte

Fertilizant Overdrive 500ml Advanced Nutrients

Brand: Advanced Nutrients

Cod produs: 04-02-35-03-01-00536

90,20 lei
Vandut si livrat de: buy Fantastic Souvenir SRL
Estimat livrare: Vin, 17 mai - Lun, 20 mai
Livrare prin curier: 16,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500,00 lei
Beneficii Fertilizant Overdrive 500ml Advanced Nutrients
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 90 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Fertilizant Overdrive 500ml Advanced Nutrients

Acum puteti sa spuneti bine ati venit recoltelor mai bogate. Raspunsul: Advanced Nutrients Overdrive. Este 100% garantat ca va oferi recolte satisfacatoare.

Asta se intampla gratie unui complex unic de ingrediente puternice care stimuleaza plantele si mareste numarul de flori. Overdrive este o formula cu adevarat speciala care reuseste sa faca ceea ce parea imposibil.

Dupa ce trece varful perioadei de inflorire, plantele intra intr-o perioada latenta, in care nu mai sunt asteptate dezvoltari suplimentare. In loc sa acceptam acest fapt, putem utiliza Overdrive pentru a obtine mai mult de la florile noastre, la sfarsitul sezonului de vegetatie. Se va realiza o revigorare a florilor, care vor mari suplimentar si vor dobandi substante aromatice suplimentare.

Overdrive contine un puternic antioxidant: acidul ascorbic (vitamina C). Astfel, planta va fi protejata de stressul oxidativ la sfarsitul perioadei de inflorire.

Maximizeaza absobtia nutrientilor.
Maximizeaza fotosinteza si energia.
Creste expansiunea celulelor si replicarea lor pentru flori mai mari (inmultire).
Creste crearea de structuri florale interne si compusi pentru o aroma mai puternica.
Rezistenta marita la seceta,caldura,stres,boli si daunatori.

Advanced Nutrients Overdrive contine:

Azot-1%
Fosfor-5%
Potasiu solubil-4%
Magneziu-1%

Overdrive - dozaj:

Utilizati 2 ml de Overdrive la 1 litru de apa, in ultimele doua saptamani de inflorire.

Pentru inflorirea tarzie - suprasolicitarea nutrienților avansati
Overdrive este conceput pentru ciclul de inflorire tarzie. Aceasta este ultima etapă din cea mai superioară linie de imbunătățire a infloririi disponibilă. Acidul citric, acidul ascorbic și o serie de hormoni de calitate alimentară sunt adăugate pentru a-și impacheta suprafața și greutatea in ultimele săptămani critice de fructe/inflorire, cand plantele prezintă cele mai mari caștiguri. Conține cantități proporționale adecvate de acid ascorbic, acid fulvic și acid folic - toți cofactori ai absorbției de potasiu și fosfor. Pasul 3 pentru recolte mari ~ utilizați in săptămanile 6, 7 pentru o varietate de 8 săptămani.

Niciodată nu este prea tarziu pentru a obține recolte mai mari
Să recunoaștem – grădinăritul hidroponic general vă poate costa o mulțime de bani, timp și efort. Iți petreci săptămani intregi ingrijindu-ți grădina, cheltuiești o mulțime de dolari pe ea, tot timpul sperand la recolta mare pe care visezi să o obții candva.

Dar mulți cultivatori se confruntă cu ocoliri neașteptate care intarzie sau scad calitatea și dimensiunea recoltei.

Ar putea fi ceva care a mers prost la inceputul ciclului de recoltă. Sau tulpina ta de plante este programată genetic pentru a crea flori mici. Oricare ar fi, tu și alți grădinari experimentați in hidroponie căutați modalități de a crește dimensiunea recoltei și, uneori, devine frustrant.


Salutați recoltele mai mari
Acum poți să spui la revedere frustrării și să saluti recoltele mai mari. Vestea bună este că există o modalitate sigură de a invinge șansele și de a-ți realiza visele mari de recoltă. Răspunsul: Advanced Nutrients Overdrive. Este 100% garantat că vă va oferi recolte pline de satisfacții.

Asta pentru că Overdrive conține un set unic de ingrediente puternice care stimulează plantele să iși mărească productivitatea infloririi. Overdrive este o formulă cu adevărat specială care face ceva ce părea imposibil.

Vezi tu, plantele hidroponice au un ciclu de viață care este destul de determinat de genetică și de condițiile de mediu. După ce le-ați pus in faza de inflorire, sunt programate să trăiască incă cateva săptămani făcand flori - apoi incep inevitabil să scadă

Chiar dacă le hrăniți cu cel mai bun ingrășămant de bază pe care il facem, toate plantele ajung in mod natural la varf și apoi merg in jos. Așa iși propune Natura și asta se intamplă in majoritatea grădinilor.


Producție mai bună de flori
Dar acum poți folosi Overdrive pentru a sfida natura și pentru a-ți transforma plantele inapoi in producători campioni care suflă foc, chiar și atunci cand sunt bine in ciclul de inflorire!

Testele pe teren arată că Overdrive revigorează inflorirea și creează o explozie reinnoită de rășini, arome, terpenoide, dimensiune și alte trăsături foarte dezirabile, care vă vor oferi recolte impresionante in loc de cele dezamăgitoare.

Știi ce? Nu a fost ușor să creez această formulă miracolă pentru creșterea plantelor de la sfarșitul sezonului. Oamenii noștri de știință au petrecut cațiva ani examinand mostre de țesut vegetal și efectuand experimente pe tipurile de plante pe care le cultivați. Ei au examinat, de asemenea, ceasurile interne care rulează ciclul de viață al unei plante.


Formula exclusivă, puternică de flori
Ei au descoperit o combinație nefolosită de vitamine, materiale organice, nutrienți și alte ingrediente care fac din Overdrive o formulă puternică de stimulare a recoltei, folosită de mii de cultivatori din intreaga lume.

Toate ingredientele Overdrive sunt potrivite, astfel incat să lucreze impreună pentru a oferi plantelor dumneavoastră exact ceea ce au nevoie pentru inflorirea la sfarșitul sezonului.

Specificații
Solul Da
Hidroponia Da
Coco Da
Creștere Nu
Floarea Da
Root Booster Nu
Stimulator de flori Da
Format Lichid
Producator Advanced Nutrients
Doze 2ml/L

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Fertilizant Overdrive 500ml Advanced Nutrients

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Ingrasamant pamant
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu