Iti mai recomandam si

Fertilizator BioBizz Fish Mix, 1l

Brand: BioBizz

Cod produs: 04-02-35-03-01-00469

Email
Beneficii Fertilizator BioBizz Fish Mix, 1l
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Fertilizator BioBizz Fish Mix, 1l

Fertilizator BioBizz Fish Mix, 1l

 

Mixul de peste este un ingrasamant complet organic destinat in principal pentru utilizarea in perioada de crestere, dar poate fi utilizat si in perioada de inflorire a plantelor.

Actioneaza stimuland microorganismele din sol, care la randul sau creste absorbtia de nutrienti a plantelor si accelereaza cresterea acestora.  Mixul din peste este obtinut integral din emulsia organica de peste si extractul de sfecla de zahar.

La un raport NPK de 5-1-4, Fish Mix este destinat in primul rand pentru utilizarea in sezonul de crestere, dar poate fi utilizat si pe tot parcursul. Poate fi folosit si pentru irigarea solului dar si ca spray pentru frunze deoarece nu contine aditivi chimici.

Cu toate acestea, se recomanda inceperea aplicarii din momentul in care se formeaza primele petale ale plantelor (de obicei cand au aproximativ 10-12 cm inaltime).

Este potrivit atat pentru gradinile exterioare, cat si pentru sera.

Produsul poate fi aplicat si sub forma de spray pentru frunze, la o doza de 1-2 ml / L (de 1-2 ori pe saptamana) pana la a doua saptamana de inflorire.

Dozare

Irigare: 1- 4ml / L.N-PK.

Valoare: 5-3-4.

pH: 5.7.

EC: 1.4.

Agitati bine inainte de utilizare.

Pastrati produsul intr-un loc rece si intunecat.

A nu se lasa la indemana copiilor si animalelor de companie.

Nu se recomanda prepararea produsului cu mult timp inainte de folosire, deoarece acesta incepe sa fermenteze daca este lasat mai mult de 24 de ore.

Stimulator de nutrienti organici
BIOBIZZ FISH MIX este un nutrient organic care condiționează substraturile pentru a stimula flora bacteriană și pentru a accelera creșterea.

Este o infuzie din emulsie organică de pește din Marea Nordului amestecată cu extract de sfeclă de zahăr olandeză. Fish Mix stimulează creșterea tuturor organismelor vii din substrat, precum și imbunătățește și stimulează producția de microorganisme și bacterii utile in orice tip de sol și substraturi pe bază de cocos.
 
Solul de proastă calitate se transformă in sol bogat și gras după cateva zile de utilizare, oferind plantelor minerale naturale.

Urmand cerințele agriculturii ecologice, Fish Mix nu a fost extras cu acizi sau stabilizat cu BHT. Este suficient de bland pentru a fi folosit in primele etape ale vieții unei plante sau pulverizat direct pe frunze in timpul etapelor vegetative de creștere.

Specificații
Format Lichid
Producator BioBizz
Capacitate 1 Lt
Creștere Da

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Fertilizator BioBizz Fish Mix, 1l

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Ingrasamant pamant
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu