59,90 lei
Ultimul produs

Fetita din scrisoare, Emily Gunnis

Brand: Litera

Cod produs: 06-15-16-04396

59,90 lei
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Vin, 31 mai - Lun, 3 iun.
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Fetita din scrisoare, Emily Gunnis
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Fetita din scrisoare, Emily Gunnis

Fetita din scrisoare, Emily Gunnis
Anul 1956. Atunci cand Ivy Jenkins ramane insarcinata, este trimisa in dizgratie la St Margaret, o casa intunecata, infioratoare pentru mamele necasatorite. Copilul ei este adoptat impotriva vointei sale, iar Ivy nu va pleca niciodata din casa groazei.
Anul 2017. Samantha Harper este o jurnalista a carei cariera se afla in impas. Cand ii cade in mana o scrisoare din trecut, continutul o socheaza si o tulbura. Scrisoarea este de la o mama tanara, care implora sa fie salvata de la St Margaret, inainte de a fi prea tarziu.
Sam investigheaza tragica poveste, ca jurnalista, dar si prin prisma misterioaselor legaturi personale pe care le intuieste, si descopera o multime de morti inexplicabile care inconjoara femeia si copilul ei. Sub presiunea iminentei demolari a asezamantului St Margaret, Sam are doar doua zile pentru a pune in ordine si a completa un puzzle vechi de saizeci de ani inainte ca adevarul, care se afla tulburator de aproape de casa, sa se piarda pentru totdeauna...
Imbinand ritmul alert si suspansul investigatiei cu atmosfera apasatoare de thriller si cu drama pierderilor ireparabile, Fetita din scrisoare pune la grea incercare taria emotionala a cititorului.

„Am fost captivata de Fetita din scrisoare. Povestea este convingatoare, cu multe rasturnari de situatie, iti sfasie inima si te provoaca sa gandesti. Un roman care iti ramane in minte mult timp dupa ce l-ai citit.“ SOPHIE KINSELLA

„O carte grozava, cu adevarat greu de lasat din mana. Cu un ritm rapid, cu o intriga stapanita in mod stralucit, dureroasa uneori, are toate caracteristicile unui bestseller.“ LESLEY PEARSE

„O poveste profund emotionanta, cu atat mai mult cu cat se bazeaza pe o realitate socanta. Am devorat-o, m-am implicat, m-a emotionat si m-a captivat in egala masura.“ FANNY BLAKE

Specificatii Fetita din scrisoare, Emily Gunnis

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Emily gunnis
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
400
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu