Iti mai recomandam si

Ibric cafea Fissman, otel inoxidabil, 330ml, 17,5x8x14 cm, argintiu

Brand: Fissman

Cod produs: 03-25-01-62-11-00144

Email
Beneficii Ibric cafea Fissman, otel inoxidabil, 330ml, 17,5x8x14 cm, argintiu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Ibric cafea Fissman, otel inoxidabil, 330ml, 17,5x8x14 cm, argintiu

Unknown Image

De la infiintarea sa in 2008, FISSMAN a devenit cel mai mare producator de vase si accesorii pentru bucatarie. Sediul central al companiei este situat in Hong Kong si are reprezentante in intreaga lume. Terminalele de depozitare din Asia si Europa permit optimizarea costurilor logistice si rationalizarea procesului de productie. FISSMAN produce peste 3000 de produse de bucatarie si accesorii pentru casa, restaurante, cafenele si baruri. FISSMAN este lider in productia de ustensile de bucatarie si stabileste standarde inalte in acest domeniu. Avantajul companiei este inovatia. Compania este in mod constant fidela viziunii de a introduce tot ceea ce este inovat in productia de ustensile de bucatarie. Maximizarea functionalitatii fiecarui element. De la infiintarea companiei, standardele de calitate au ramas cele mai inalte. Toate produsele sunt fabricate din materiale de inalta calitate, ecologice si sigure. Designerii FISSMAN creeaza un stil unic de recunoscut. Compania produce produse care nu doar isi indeplinesc functiile, ci sunt decoratiuni interioare si un mod de auto-exprimare. Cunostintele, abilitatile si persistenta stau la baza principiilor dezvoltarii durabile a companiei. Raspunzand cerintelor clientilor in fiecare an, compania lanseaza pe piata aproximativ 1000 de produse noi. Extinderea gamei companiei se bazeaza pe cercetari de piata si pe cererea consumatorilor.
 

Descriere produs
 

Magia prepararii cafelei naturale va va aduce si mai multa placere cu ibricul turcesc de la compania FISSMAN. Ibricul este fabricat din otel inoxidabil de calitate 18/10 (INOX304), are rezistenta la caldura si rezistenta la coroziune, este foarte usor de curatat.
Fundul capsulei cu mai multe straturi asigura incalzirea si distributia uniforma a caldurii datorita stratului de aluminiu, iar stratul de inductie face ca ibricul sa fie universal pentru toate tipurile de plite. 

Caracteristici unice:
• Fiabilitate si durabilitate - rezistent la coroziune.
• Corp din otel 18/10 (INOX304) (otel inoxidabil de inalta calitate)
• Fund de inductie capsula multistrat (pentru toate tipurile de placere, conductivitate termica ridicata).
• Canal de scurgere - usor de turnat bautura finita in cesti.
• Maner din otel inoxidabil cu nituri (fixare extra puternica).
• Gaura pe maner - depozitare usoara.

NOTA 

Inainte de a comanda produsul, va rugam sa verificati in specificatiile plitei de inductie pe care o detineti care este diametrul minim al vasului care poate fi utilizat pe plita!

In manualul de utilizare al unei plite cu inductie producatorul introduce si diametrul minim al vaselor care functioneaza pe zonele de gatit. De exemplu, pe o zona de gatit cu inductie cu diametrul de 210 mm este posibil ca un vas cu diametrul de 100 mm sa nu functioneze, chiar daca este compatibil cu plitele cu inductie.

In acest caz, acest ibric functioneaza daca acest diametru este mai mic sau egal fata de valoarea de 73 mm.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Ibric cafea Fissman, otel inoxidabil, 330ml, 17,5x8x14 cm, argintiu

Caracteristici
Capacitate
330
Culoare
Argintiu
Material
Otel inoxidabil
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu