8.998,80 lei
Ultimele 3 produse
8999 puncte

Incalzitor electric de aer Heylo DE 20, Trifazat, Suprafata de la 25 mp, Putere 6/12/18 kW, Flux aer 1050 mc/h, 52 dB, Contor de ore, Protectie la incalzire, Functie ventilare, Portocaliu

Brand: Heylo

Cod produs: 04-01-17-29-00087

LIVRARE GRATUITA
8.998,80 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: LIFE ART DISTRIBUTIE
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Mar, 14 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Incalzitor electric de aer Heylo DE 20, Trifazat, Suprafata de la 25 mp, Putere 6/12/18 kW, Flux aer 1050 mc/h, 52 dB, Contor de ore, Protectie la incalzire, Functie ventilare, Portocaliu
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 8999 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Incalzitor electric de aer Heylo DE 20, Trifazat, Suprafata de la 25 mp, Putere 6/12/18 kW, Flux aer 1050 mc/h, 52 dB, Contor de ore, Protectie la incalzire, Functie ventilare, Portocaliu

Aeroterma electrica Heylo DE 20 industrial cu nclzire electric trifazat, asigur o nclzire rapid i curat pe antiere, n ntreprinderi, la evenimente i n multe alte situaii.

Vrei o aeroterm electric robust pe care te poi baza? Te poi opri din cutri, tocmai ai gsit-o. Heylo DE 20 este cea mai silenioas aeroterm electric din categoria ei. Cu 3 trepte de putere caloric poate fi potrivit pentru orice proiect mic, mediu sau mare. nclzete rapid ncperi de la 25 mp. Poate fi folosit pe regim manual sau conectat la un termostat de ambient. Productorul garanteaz c aeroterma electric Heylo DE 20 poate funciona n regim automat pe termen nedefinit cnd este conectat la termostat de ambient i priz cu mpmntare.

O caracteristic tehnic deosebit este contorul de ore. Acesta poate fi util dac alegei s achiziionai aeroterma electric pentru a o oferi la nchiriere. Dispune i de o protecie de supra-tensiune ce o va menine n siguran n zonele cu fluctuaii de tensiune.

Robusteea acestei aeroterme electrice o face ca prima alegere pentru cei care ofer echipamente de nclzire de nchiriat. Faptul c sunt silenioase i nclzesc rapid spaiul unde sunt amplasate asigur organizatorii de evenimente de succesul lor n afaceri.

Cu o traditie de peste 50 de ani n producia de echipamente de nclzire i ventilaie, compania german Heylo produce cele mai fiabile aeroterme electrice att trifazate ct i monofazate. Acetia inoveaz continuu pentru a asigura piaa de o permanent mbuntire a calitii echipamentelor ct i de sustenabilitatea mediului nconjurtor.

Poi afla mai multe aici despre cum s alegi o aeroterm potrivit pentru proiectul tu.

Avantaje practice:
Nu au nevoie de after-cooling. Se rcesc complet n mai puin de 3 secunde.
nclzesc rapid spaiul au un debit de aer mare
Au 3 trepte de putere: 6-12-18 k
Se pot depozita usor n stiv
Nu consuma oxigen, sunt absolut fara miros, fiind astfel un avantaj considerabil atunci cnd sunt folosite n zonele slab ventilate.
Constructie robusta din tabla de otel galvanizata, protejata la rugina, vopsit electrostatic
Portabile, cu maner si picioare izolate
Calitate cu certificate CE

Aeroterm industrial cu nclzire electric trifazat, asigur o nclzire rapid i curat pe antiere, n ntreprinderi, la evenimente i n multe alte situaii.

Avantaje practice:
Nu au nevoie de after-cooling. Se rcesc complet n mai puin de 3 secunde.
nclzesc rapid spaiul au un debit de aer mare
Au 3 trepte de putere: 6-12-18 k
W

Volum de aer circulat: 1050 mc./h

Putere caloric: 18 KW

Puterea consumat max: 26 A

Nivelul de zgomot: 59 dB (A)

Creterea temperaturii la max.: 70 K
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Incalzitor electric de aer Heylo DE 20, Trifazat, Suprafata de la 25 mp, Putere 6/12/18 kW, Flux aer 1050 mc/h, 52 dB, Contor de ore, Protectie la incalzire, Functie ventilare, Portocaliu

Caracteristici Generale
Tip
Aeroterma
Tip combustibil
Electric
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu