474,81 lei
Ultimul produs

Incarcator wireless 4 in 1, GlowforHome, lampa de veghe lumina reglabila, suport telefon cu incarcare wireless, Qi 10W, Boxa bluetooth,multifunctionala, compatibil IOS si Android, maro

Brand: GlowforHome

Cod produs: 02-01-04-06-01496

474,81 lei
Vandut si livrat de: Glowforhome Industries
Estimat livrare: Mie, 15 mai - Vin, 17 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Beneficii Incarcator wireless 4 in 1, GlowforHome, lampa de veghe lumina reglabila, suport telefon cu incarcare wireless, Qi 10W, Boxa bluetooth,multifunctionala, compatibil IOS si Android, maro
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Incarcator wireless 4 in 1, GlowforHome, lampa de veghe lumina reglabila, suport telefon cu incarcare wireless, Qi 10W, Boxa bluetooth,multifunctionala, compatibil IOS si Android, maro

Alegand firma GLOWFORHOME INDUSTRIES SRL va asigurati ca veti primi produsul prezentat mai jos si ca acesta respecta intocmai calitatea, aspectul, functionalitatile si ambalajul. GLOWFORHOME INDUSTRIES SRL livreaza in termenul de livrare de 24h si ofera garantie de 24 de luni. Nu raspundem pentru diferentele constatate intre aceasta descriere si produsul primit, in cazul cumpararii de la alti vanzatori.


Incarcator wireless 4 in 1, lampa de veghe lumina reglabila, suport telefon cu incarcare wireless, Qi 10W, Boxa bluetooth,multifunctionala, compatibil IOS si Android, maro

 


[ LAMPA DE BIROU MINIMALISTA ] - Lampa de veghe cu protectie a ochilor, fara stralucire, fara palpaire, lumina alba calda pentru a va proteja ochii. 3 niveluri de atenuare: atingeti manerul lampii pentru a regla luminozitatea la 30%, 70%, 100% pentru a va satisface nevoile diferite, cum ar fi punerea pe marginea patului pe timp de noapte, hranirea copilului dvs., citirea cartilor si poate fi utilizata ca lanterna, lumina de camping, care este foarte convenabil de transportat.

 

 

[ QI WIRELESS CHARGER REMARCABIL ] - Lampa de birou cu difuzor si cu incarcator wireless va permite sa va puneti telefonul pe lampa de veghe, va detecta telefonul si se va incarca automat fara fire, construit cu baterie de 5000mA. compatibil cu seria Apple, seria Google Pixel, seria Galaxy si toate dispozitivele cu incarcare wireless QI, cum ar fi castile wireless si ceasurile wireless.

[ DIFUZOR BLUETOOTH 5.0 ] Permite conexiune Bluetooth automata a telefoanelor mobile pe o raza de 15 metri, sistem de difuzoare Hi-Fi 2.0, muzica se opreste atunci cand apare un apel, puteti vorbi cu difuzorul in mod hands-free.

 

 

[ SUPORT AJUSTABIL PENTRU TELEFONUL MOBIL ] - Pivotare maxima de pana la 270 de grade a barei de lumina, trei moduri de a va plasa telefonul mobil, va eliberati mainile, vizionati filme intr-un mod portabil si va jucati in timp ce va incarcati dispozitivul. Va puteti bucura cu usurinta de muzica si filme in interior si in aer liber.

 

[ IDEE IDEALA DE CADOU ] lampa LED de inalta calitate, cu difuzor Bluetooth 4 in 1 este certificata FCC, RoHS, CE. design elegant si durabil, pachet cu cutie de cadou frumoasa. Idee grozava pentru ziua de nastere cadou de vacanta, cadou de Craciun, cadou unic pentru femei, mama, sotie, sora sau cea mai buna prietena. etc.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Incarcator wireless 4 in 1, GlowforHome, lampa de veghe lumina reglabila, suport telefon cu incarcare wireless, Qi 10W, Boxa bluetooth,multifunctionala, compatibil IOS si Android, maro

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Incarcator wireless 4 in 1
Culoare
Lemn
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu