34,90 lei
Ultimele 3 produse

Intrigi la Versailles, vol. 2. Secrete, Christine Feret-Fleury,

Brand: Epica

Cod produs: 06-15-16-04670

34,90 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Joi, 30 mai - Vin, 31 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Intrigi la Versailles, vol. 2. Secrete, Christine Feret-Fleury,
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Intrigi la Versailles, vol. 2. Secrete, Christine Feret-Fleury,

Bine ati venit in culisele Palatului Versailles, la Curtea Regelui Soare! „Razbunarile din iubire, din fidelitatea fata de un juramant, razbunarile izvorate dintr-o afectiune ranita si inabusita prea indelung sunt cele mai cumplite.”

Élise de la Valle a pierdut duelul modei in fata intregii Curti, iar acum este silita sa se marite cu odiosul viconte de Peaudres. Desi noul ei sot o copleseste cu daruri scumpe, el ascunde secrete intunecate. O tine prizoniera pe Élise in castelul darapanat al familiei sale si ii interzice sa se intoarca la Versailles, locul dupa care tanara tanjeste. Insa nici Rouge, fosta ei rivala, nu e intr-o situatie favorabila. Dupa ce a triumfat in prezenta lui Ludovic al XIV-lea, a fost rapita si inchisa intr-un loc necunoscut, fara sa stie ce o asteapta. Printr-o ciudata intorsatura a sortii, tinerele incheie o alianta efemera, pentru a evada din temnita lor. Intre timp, doua persoane fac incercari disperate de a le salva. Philippe de Saint-Agrève e hotarat sa o gaseasca pe Rouge, de care s-a indragostit nebuneste, iar Carmen, prietena frumoasei de La Valle, face sacrificii pentru a-i veni in ajutor. Ramane de vazut daca vor ajunge inainte sa fie prea tarziu...

Christine Féret-Fleury, autoarea indragitei carti Fata care citea in metrou, revine cu o serie incitanta — Intrigi la Versailles —, ce aduce in atentia cititorilor stralucitoarea curte regala a lui Ludovic al XIV-lea, supranumit Regele Soare. Christine s-a nascut la Paris si a studiat Literele. A lucrat ca editor la Editura Gallimard Jeunesse. In 1996 a debutat cu un volum pentru tineri — Le petit tamour —, iar in 1999 i s-a publicat primul sau roman pentru adulti, care i-a adus Premiul Antigona. A scris peste douazeci de carti. In prezent, Christine locuieste in Provence

Specificatii Intrigi la Versailles, vol. 2. Secrete, Christine Feret-Fleury,

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Christine feret-fleury
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
208
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu