1.999,00 lei
Ultimele 2 produse
1999 puncte

Lampa de sterilizare UV-C Lena Sterilon Flow Premium 72 W, 220-240 V, Suprafata acoperita 75 mc, Negru-auriu

Brand: Lena Sterilon

Cod produs: 02-03-02-16-00057

LIVRARE GRATUITA
1.999,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 1% reducere
Vandut si livrat de: LIFE ART DISTRIBUTIE
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mar, 30 apr.
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Lampa de sterilizare UV-C Lena Sterilon Flow Premium 72 W, 220-240 V, Suprafata acoperita 75 mc, Negru-auriu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 1999 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Lampa de sterilizare UV-C Lena Sterilon Flow Premium 72 W, 220-240 V, Suprafata acoperita 75 mc, Negru-auriu

LENA STERILON FLOW PREMIUM 72 W 25 m
Sterilon Flow Premium 72W este un dispozitiv pentru sterilizat aerul, reprezentat de o lamp bactericid cu lumin UV-C fr expunere direct. Dispozitivul poate fi folosit i pentru dezinfectarea direct a suprafeelor. Aparatul este destinat pentru ncperi de pn la 25 m cu o nlime maxim de 3m (75m). Sterilon Flow Premium este versiunea mbuntit a lmpii Sterilon Flow avnd i funcia ECO.

Caracteristici:
Funcia de dezinfecie a fluxului de aer
Funcia de dezinfecie direct a suprafeelor
Tip de lumin: UV-C ultraviolet
Ventilator DC cu funcie ECO
Corp din oel
Capac din plastic gri de nalt calitate
Greutate: 7,150 kg
Dimensiuni: 624/160/160 mm
Debit de aer: 160 m/h (72 W), mod Eco: 110 m/h
Intensitate zgomot: 42 dB, mod Eco: 38 dB
Filtru de praf
Compartiment filtru hepa
Durata de utilizare a lmpii UV: 9,000 h
Dimensiunea recomandat a ncperii este de cca. 25 m (aprox. 75 m)
Lungime de und UV-C: 253,7 nm
Tensiunea de alimentare: 220-240 V
Lmpile pentru sterilizat Sterilon Flow Premium UV-C sunt o variant mbuntit a lmpile pentru sterilizat Sterilon Flow Au o treapt de funcionare ECO unde cu ajutorul ventilatorului reglabil se reduce debitul de aer, ceea ce face ca funcionarea lmpii de sterilizat s fie mai silenioas. V rugm sa reinei c pentru a obine un nivel suficient de ridicat de dezinfeie n modul ECO, este necesar o funcionare mai ndelungat, cu cel puin dou ore mai mult fa de modul standard. Se pot folosi i pentru sterilizarea direct a suprafeelor cnd nu sunt prezente persoane n ncpere.
Design
Lampa pentru sterilizat STERILON se integreaz perfect n interior, indiferent de dimensiune, cu ajutorul designului su modern plcut i discret. Lmpile de sterilizat pot fi instalate n ncperi de dimensiuni mici, medii i mari, asigurnd sntatea persoanelor din aceste spaii.

Lmpile de sterilizat UV-C STERILON au fost apreciate de arhitecii i fanii de design n sondajul revistei Dobre Wntrze. Tehnologia de ultim or de la Lena Lighting mpreun cu proiectul lui Kuba Zarzyski i Przemek Pstrokoski de la studioul HEKATE DESIGN i-au oferit lmpii de sterilizat un prim loc convingtor n ediia de anul trecut a concursului de design la categoria tehnologii pentru cas.

Utilizare
Lampa pentru sterilizat Sterilon poate fi utilizat n multe tipuri de spaii:

Spaii interioare aglomerate
Spaii cu persoane sensibile la infecii
Spaii n care se gsesc animale de companie
Uniti de nvmnt
Cabinete veterinare
Clinici medicale
Cabinete cosmetice
Cabinete stomatologice
Industria alimentar
Restaurante, hoteluri
Eficien tiinific
Vaccinrile pe scar larg, distanarea social i purtarea mtilor de protecie sunt principalele instrumente n lupta mpotriva pandemiei provocate de COVID-19. Un lucru important pentru sigurana oamenilor este o dezinfecie eficient att a aerului ct i a suprafeelor.

Eficiena n dezinfecie a aparatelor de sterilizat UV-C Sterilon a fost testat temeinic de ctre Institutul de Biotehnologie Agricol i Alimentar din d.Diferenele notabile dintre lmpile bactericide LENA i celelalte lmpi UV-C sunt urmtoarele:
Securizarea luminii UV Produsele LENA au atestat de siguran mpotriva riscului de iradiere atunci cnd sunt n funciune. Singura excepie este atunci cnd se efectueaz procedura de schimbare a lmpilor. Aceast operaiune este recomandat a fi realizat de o persoan instruit n acest sens.
Sterilizarea fluxului de aer eficient i sigur. Nu are efecte asupra obiectelor din ncpere pentru c ele nu sunt expuse direct la lumina UV-C. Astfel, obiectele nu se decoloreaz, scorojesc sau mbtrnesc. Utilizarea acestor dispozitive nu modific procentul de umiditate din ncpere.
Nu emit ozon! Scpm de riscurile aduse de concentraiile mari de ozon, respectiv: dureri de cap, iritaii ale ochilor i mucoasei respiratorii. Dispozitivele care emit ozon au efect distructiv asupra materiei organice, coroziv asupra metalelor, deoarece este un oxidant puternic.
Sigurana conteaz
Familia de lmpi pentru sterilizat UV-C STERILON cu flux de aer funcioneaz ntr-o ncpere i n prezena dumneavoastr, astfel v putei concentra asupra activitii pe care o desfurai.

Lumina ultraviolet este un instrument eficient n lupta mpotriva virusurilor, bacteriilor i a mucegaiului. De muli ani este utilizat pe scar larg n instituiile medicale pentru decontaminarea: slilor de operaie, slilor de tratamnet, saloanelor, instrumentelor i dispozitivelor medicale

Dezinfecia cu lumina UV-C este de asemenea utilizat n mod obinuit pentru pasteurizarea laptelui, decontaminarea mijloacelor de transport i sterilizarea instrumentarului din saloanele de frumusee i coafur.

Cu aparatele de sterilizat cu flux de aer care fac parte din familia UV-C Sterilon putei dezinfecta n siguran ncperile n care locuiesc oameni. Acest lucru este posibil datorit designului lor, cu ajutorul cruia lumina UV-C nu scap n afara corpului de sterilizat.

Dezinfectarea aerului
Dezinfectarea fluxului de aer const n iradierea UV-C a aerului care este direcionat prin interiorul corpului de sterilizat.

Datorit circulaiei forate, aerul este absorbit n corpul de sterilizat apoi trecut prin camera de dezinfecie, unde este expus luminii UV-C fiind sterilizat, apoi este direcionat n ncpere.Razele UV-C nu ajung n exterior, ceea ce face ca aceast lamp pentru sterilizat s fie ideal n ncperile unde se afl persoane.Dezinfectarea fluxului de aer cu lumina UV este conceput pentru ncperile ocupate n mod constant, unde este nevoie de curarea aerului de microorganisme duntoare.Merit s-l utilizai att n clinici medicale, ct i cosmetice sau n instituii de nvmnt. Se va potrivi perfect n restaurante, hoteluri i transport public.Oferta noastr include accesorii pentru lmpi, suporturi care faciliteaz manevrarea i kituri de montare pe perete sau tavan.

Greutate: 10 kg
Dimensiuni: 90 30 30 cm
Brand: Lena
Culoare: black-gold, white-silver

Specificatii Lampa de sterilizare UV-C Lena Sterilon Flow Premium 72 W, 220-240 V, Suprafata acoperita 75 mc, Negru-auriu

CARACTERISTICI GENERALE
Tip montare
Suport
Utilizat pentru
Spatii interioare aglomerate
Spatii cu persoane sensibile la infectii
Spatii in care se gasesc animale de companie
Unitati de invatamant
Cabinete veterinare
Clinici medicale
Cabinete cosmetice
Cabinete stomatologice
Industria alimentara
Restaurante
Hoteluri
Culoare
Negru
Auriu
SPECIFICATII TEHNICE
Tip filtru
Praf
Recomandat pentru incaperi pana la
75 mc
Tip panou de comanda
Digital
Inaltime
30 cm
Latime
30 cm
Lungime
90 cm
Greutate
10
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu