Te-ar mai putea interesa si

Mini Drona, Camera 4k HD, Dual camera, Filmare si Fotografiere, 30 min, 3 Baterii, Conectare aplicatie mobila WIFI, Pilotare cu usurinta, Rotire 360 grade, Flux optic de evitare a obstacolelor, telecomanda cu suport telefon, Incarcare USB, portocaliu

Brand: OnXsmart

Cod produs: 02-01-07-055-00129

Email
Beneficii Mini Drona, Camera 4k HD, Dual camera, Filmare si Fotografiere, 30 min, 3 Baterii, Conectare aplicatie mobila WIFI, Pilotare cu usurinta, Rotire 360 grade, Flux optic de evitare a obstacolelor, telecomanda cu suport telefon, Incarcare USB, portocaliu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Mini Drona, Camera 4k HD, Dual camera, Filmare si Fotografiere, 30 min, 3 Baterii, Conectare aplicatie mobila WIFI, Pilotare cu usurinta, Rotire 360 grade, Flux optic de evitare a obstacolelor, telecomanda cu suport telefon, Incarcare USB, portocaliu

Descopera Urmatorul Nivel in Filmarea Aeriana cu Drona 4K Dual Camera

Cu o drona dotata cu o camera 4K dual camera: obtii imagini uimitoare si filmari profesionale ca niciodata inainte. Cu rezolutie 4K, poti captura detalii clare si culori vibrante, iar camera duala iti ofera optiuni de filmare mai creative ca oricand.

ATENTIE!!

4K VINE DE LA REZOLUTIA CU CARE FILMEAZA ADICA 4096X2016 PIXELI

HD REPREZINTA CALITATEA FILMARII ADICA FULL HD

FIIND UN NUMAR MAI MARE DE PIXELI, CALITATEA FILMARII FULL HD ESTE MAI SUPERIOARA

Perfecta ca si cadou!

Cadou Craciun!

Prezentare!

INSTRUCTIUNI!! ATENTIE!! PRIVITI ACEST VIDEOCLIP INAINTE DE UTILIZARE!!

INAINTE DE UTILIZARE VA RUGAM SA MONTATI PROTECTILE ELICELOR!!

 

 

drona 1

Performanta Extinsa cu 30 de Minute de Zbor si 3 Baterii: Zboara mai mult si filmeaza mai mult cu cele 3 baterii incluse. Cu o autonomie de zbor de 30 de minute pe baterie, ai suficient timp sa creezi continut uluitor in fiecare zbor.

drona 5

drona 6

Conectare Simpla la Aplicatia Mobila Prin WiFi: Controleaza drona cu usurinta si vizualizeaza imagini live pe smartphone-ul tau. Aplicatia mobila intuitiva iti ofera functionalitati avansate de control si editare pentru a-ti aduce videourile la viata.

Pilotare Usoara si Rotire 360 de Grade: Pilotarea dronelor nu a fost niciodata atat de simpla. Cu tehnologie avansata de stabilizare si un sistem de pilotare usor de invatat, vei obtine imagini aeriene perfecte. Experimenteaza senzatia de zbor liber cu functia de rotatie 360 de grade.

drona 4

 

Evitare Avansata a Obstacolelor Cu Flux Optic: Nu-ti face griji cu privire la obstacolele in calea ta. Drona noastra dispune de un flux optic avansat care detecteaza si evita obstacolele in timp real, asigurand zborul tau in siguranta.

Telecomanda cu Suport Pentru Telefon: Telecomanda inclusa vine cu un suport pentru telefon, oferindu-ti o experienta de pilotare mai confortabila. Vizualizeaza imaginea live pe ecranul telefonului tau si controleaza drona cu precizie.

Incarcare Usoara Prin USB: Incarca bateriile cu usurinta prin portul USB inclus. Astfel, vei fi mereu pregatit pentru urmatorul zbor si aventura ta aeriana.

Disponibila in Culoarea Portocaliu: Drona noastra cu performante de top este disponibila intr-un stil vibrant, culoarea portocaliu, pentru a te diferentia si a adauga un strop de personalitate fiecarui zbor.

drona 7

Cu functia de "Night Vision," poti captura lumea in moduri noi si captivante, dezvaluind frumusetea pe care o ofera lumina de noapte

drona 3

drona 8

Pregateste-te sa cunosti aventura aeriana la cote noi cu drona noastra 4K Dual Camera. Captura imagini si videouri uimitoare, evita obstacolele cu usurinta si bucura-te de experienta de pilotare simpla. Investeste acum in cea mai buna drona pentru tine!

FIRMA DE INCREDERE

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Mini Drona, Camera 4k HD, Dual camera, Filmare si Fotografiere, 30 min, 3 Baterii, Conectare aplicatie mobila WIFI, Pilotare cu usurinta, Rotire 360 grade, Flux optic de evitare a obstacolelor, telecomanda cu suport telefon, Incarcare USB, portocaliu

Caracteristici generale
Tip produs
Drona
Distanta maxima de operare
100 m
Conectivitate
Wi-fi
Sistem de operare compatibil
Android
Ios
Tip acumulator
1800 mah
Greutate
109 g
Culoare
Portocaliu
Brand
Onxsmart
Captare imagine
Rezolutie senzor
4 mpx
Rezolutie video
Full hd
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu