Iti mai recomandam si

Numar de casa din otel inoxidabil cu panou solar HAWIRE DS-HNL, Iluminare 10 leduri, 5V 300 mAh, 3 tipuri de iluminare, Aprindere automata, Waterproof IP55

Brand: HAWIRE

Cod produs: 01-03-04-00613

Email
Beneficii Numar de casa din otel inoxidabil cu panou solar HAWIRE DS-HNL, Iluminare 10 leduri, 5V 300 mAh, 3 tipuri de iluminare, Aprindere automata, Waterproof IP55
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Numar de casa din otel inoxidabil cu panou solar HAWIRE DS-HNL, Iluminare 10 leduri, 5V 300 mAh, 3 tipuri de iluminare, Aprindere automata, Waterproof IP55

Numar de casa din otel inoxidabil cu panou solar HAWIRE DS-HNL, Iluminare 10 leduri, 5V 300 mAh, 3 tipuri de iluminare, Aprindere automata, Waterproof IP55


1. Durabilitatea si calitatea materialelor: Numarul de casa din otel inoxidabil este construit pentru a rezista in timp si a face fata diferitelor conditii meteo. Materialul din otel inoxidabil asigura rezistenta la coroziune si o durata lunga de viata a produsului.



2. Eficienta energetica: Echipat cu un panou solar integrat, numarul de casa utilizeaza energia solara pentru a alimenta iluminarea. Aceasta nu numai ca reduce costurile cu energia electrica, ci si minimizeaza impactul asupra mediului, transformand lumina solara intr-o sursa de energie regenerabila si ecologica.



3. Putere de iluminare: Cu 10 leduri de inalta intensitate, numarul de casa ofera o iluminare puternica si clara, facilitand identificarea si vizualizarea numarului de casa in orice moment al zilei sau al noptii. Lumina puternica asigura, de asemenea, o vizibilitate buna in conditii de ceata sau ploaie.

4. Optiuni de iluminare: Produsul dispune de 3 tipuri de iluminare pentru a se potrivi preferintelor si nevoilor individuale. Se poate seta din butonul dedicat 3 tipuri de iluminare, lumina calda, lumina rece sau lumina neutra. Utilizatorul poate ajusta modul de iluminare in functie de preferinte sau cerinte specifice.



5. Aprindere automata si rezistenta la apa: Numarul de casa are o functie de aprindere automata, ceea ce inseamna ca se va activa si dezactiva in functie de nivelul de lumina ambientala. Acest lucru asigura o functionare eficienta si usoara a produsului. In plus, cu clasa de protectie IP55, numarul de casa este rezistent la apa, ceea ce il face potrivit pentru utilizarea in orice conditii meteorologice si asigura o durabilitate suplimentara impotriva ploii sau a stropirii accidentale cu apa.


Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Numar de casa din otel inoxidabil cu panou solar HAWIRE DS-HNL, Iluminare 10 leduri, 5V 300 mAh, 3 tipuri de iluminare, Aprindere automata, Waterproof IP55

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Numar casa
Consum
0
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu