Iti mai recomandam si

Perie Electrica Rotativa pentru Curatare Bucatarie, Baie, Pardoseala, Geamuri, Masina, 10 Capete, Autonomie 60 de Minute, 300 RPM, 2 Viteze, Maner Extensibil de 106 cm, Reincarcabila USB, Aluminiu, Galben

Brand: OEM

Cod produs: 03-12-01-18-00466

Email
Beneficii Perie Electrica Rotativa pentru Curatare Bucatarie, Baie, Pardoseala, Geamuri, Masina, 10 Capete, Autonomie 60 de Minute, 300 RPM, 2 Viteze, Maner Extensibil de 106 cm, Reincarcabila USB, Aluminiu, Galben
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Perie Electrica Rotativa pentru Curatare Bucatarie, Baie, Pardoseala, Geamuri, Masina, 10 Capete, Autonomie 60 de Minute, 300 RPM, 2 Viteze, Maner Extensibil de 106 cm, Reincarcabila USB, Aluminiu, Galben

  • Pastrati-va spatele si genunchii sanatosi: Peria de curatare electrica va poate ajuta sa faceti curatenie in casa cu usurinta, in loc de curatarea si ingrijirea traditionala care necesita sa va intindeti sau sa va puneti genunchii pe pamant. Va permite sa schimbati lungimea de la 20 cm la 106 cm, ceea ce va poate ajuta sa curatati locurile unde este greu de ajuns fara sa va aplecati si sa ingenuncheati.
  • Reincarcabila: Peria electrica de curatare este reincarcabila, datorita bateriei de 2600mAh functioneaza pana la 60 de minute cu o singura incarcare, timpul de incarcare fiind de aproximativ 150 de minute. Cele aproximativ 300 rpm va ajuta sa eliminati si cele mai dificile pete.
  • Fara fir si usor de utilizat: Design fara fir, nu trebuie sa gasiti o priza peste tot, mai ales daca doriti sa va spalati masina, este foarte convenabil. Doar un singur buton, buton de pornire/oprire si 2 viteze, alegeti capul de perie de curatare pe care il doriti si conectati-l la perie, puteti curata oriunde fara fire incalcite enervante.
  • 10 perii de inlocuire: Exista 10 capete de perie de inlocuire incluse, peria Arc pentru suprafete neregulate, cum ar fi cada de baie, chiuveta si toaleta, peria plata pentru suprafete cum ar fi podeaua dura, peretii, piscina si ferestrele, iar peria de colt este excelenta pentru curatarea chitului, robinetilor, marginilor si multe altele. Diferitele perii indeplinesc diferite sarcini de curatare.
  • Design rezistent la apa: Design rezistent la apa IPX7. Designul foarte etans si designul de acoperire a portului de incarcare ii permit sa functioneze in conditii de umiditate. *VA RUGAM SA SIGILATI STECHERUL DE CAUCIUC AL CAPULUI MASINII SI SA ACOPERITI PORTUL DE INCARCARE ATUNCI CAND UTILIZATI IN CONDITII DE UMIDITATE.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Perie Electrica Rotativa pentru Curatare Bucatarie, Baie, Pardoseala, Geamuri, Masina, 10 Capete, Autonomie 60 de Minute, 300 RPM, 2 Viteze, Maner Extensibil de 106 cm, Reincarcabila USB, Aluminiu, Galben

Specificatii
Material
Aluminiu
Abs
Culoare
Galben
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu