30,00 lei
Ultimul produs

Povesti si legende din Grecia Antica, Ingri D`Aulaire, Edgar Parin D`Aulaire

Brand: Paralela 45

Cod produs: 06-15-04-03181

30,00 lei
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Povesti si legende din Grecia Antica, Ingri D`Aulaire, Edgar Parin D`Aulaire
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Povesti si legende din Grecia Antica, Ingri D`Aulaire, Edgar Parin D`Aulaire

IN TIMPURILE DE DEMULT, pe cand oamenii inca se mai inchinau la idoli urati, pe intinderea Greciei traia un neam de pastori care pretuiau lumina si frumusetea. Ei nu se inchinau la idoli intunecati, asemenea vecinilor lor, ci si-au plasmuit zeii lor proprii, frumosi si luminosi. Iar zeii Greciei semanau foarte mult cu oamenii, numai ca erau mai inalti, mai chipesi si nu aveau cum sa greseasca. Monstri care scuipau foc si bestii cu mai multe capete reprezentau tot ce era intunecat si rau. Zeii si marii eroi erau meniti sa-i infranga. Zeii traiau pe muntele Olimp, un munte atat de inalt si cu pantele atat de abrupte, incat niciun om nu putea ajunge in varful lui ca sa-i vada in palatul lor stralucitor. Insa zeii coborau adeseori pe Pamant, uneori in intruchiparile lor, alteori luand infatisari de oameni sau de animale. Muritorii se inchinau la zei, iar zeii se inchinau la Mama Pamant. Toti fusesera zamisliti de ea, caci ea era inceputul vietii.

Toti zeii si zeitele Greciei Antice sunt zugraviti in aceasta faimoasa carte a sotilor D`Aulaire. Tinerii cititori vor fi uluiti de maretia lui Zeus, captivati de Atena, zeita intelepciunii, intimidati de puternica Hera, regina Olimpului, sau infiorati de capriciosul Poseidon, zeul marilor. Acesti nemuritori impetuosi sunt adesea razbunatori, dar si drepti, iar faptele lor, de la mici certuri aprinse la actiuni eroice, nu inceteaza sa fascineze toti cititorii.
Ilustratiile acestei carti au o calitate memorabila: odata vazute, nu vor mai parasi niciodata mintea privitorului. Niciun copil nu este prea mic pentru a aprecia aceste mituri repovestite cu multa maiestrie, pe intelesul lor, mituri care au stat la baza artei si literaturii lumii de-a lungul secolelor.
Povesti si legende din Grecia Antica - o nepretuita introducere in mitologie pe care o recomandam tuturor copiilor, fiindca nicio educatie nu este desavarsita fara cunoasterea mitologiei grecesti.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Povesti si legende din Grecia Antica, Ingri D`Aulaire, Edgar Parin D`Aulaire

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Edgar parin d'aulaire
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
160
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu