337,98 lei
Ultimele 3 produse
338 puncte

Proiector de stele tip alien SpectrumPoint® , galaxie 3D cu telecomanda si sistem de dialog vocal, LED, rotatie 360°, lumina de noapte, lumina de somn pentru copii, argintiu

Brand: SpectrumPoint

Cod produs: 53-11-21-00022

LIVRARE GRATUITA
337,98 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de reducere
Vandut si livrat de: SPECTRUM INTERMEDIERE SRL
Estimat livrare: Lun, 6 mai - Mar, 7 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Proiector de stele tip alien SpectrumPoint® , galaxie 3D cu telecomanda si sistem de dialog vocal, LED, rotatie 360°, lumina de noapte, lumina de somn pentru copii, argintiu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 338 puncte
Doraly Plus

Descriere Proiector de stele tip alien SpectrumPoint® , galaxie 3D cu telecomanda si sistem de dialog vocal, LED, rotatie 360°, lumina de noapte, lumina de somn pentru copii, argintiu

Proiector de stele LED tip alien, galaxie 3D cu telecomanda si sistem de dialog vocal, rotatie 360°, lumina de noapte, lumina de somn pentru copii, argintiu

 

 

Lumina de noapte, proiector de stele nebuloase extraterestre - acest proiector de stele de noapte prezinta 8 efecte uimitoare de ceata, insotite de stele verzi sclipitoare. Proiectati-l pe perete sau tavanul camerei si veti aduce lumina unei camere de galaxie pentru a crea o atmosfera linistita si relaxanta. Ochii extraterestri stralucesc, aceasta este lumina de noapte moale care va insoteste usor in somn.

 

Telecomanda si cronometru - cu ajutorul telecomenzii, puteti regla modelul, luminozitatea si viteza de rotatie pentru a obtine efectul de proiectie dorit. Puteti, de asemenea, seta 1 sau 2 ore pentru oprirea automata. Atunci cand comanda este trimisa cu succes, ochii clipesc o data pentru a va reaminti ca setarea a fost realizata cu succes.

 

Unghi de proiectie reglabil - proiectorul de stele cu lumina de noapte arata ca un extraterestru. Capul extraterestrului poate fi ajustat la 360° pentru a regla usor unghiul de proiectie al cetii. In plus, bratul poate fi, de asemenea, pozitionat, ceea ce il face nu numai un proiector de stele galaxie, ci si potrivit ca decor.

Interactiune vocala distractiva - cu o singura apasare, sistemul de voce al extraterestrului se activeaza imediat. Invatarea interactiva distractiva a vorbirii poate adauga entuziasm in viata dumneavoastra. Cadoul perfect pentru copii.

 

Decor de camera si idei de cadouri - acordam o mare importanta garantiei de sanatate si sigurantei pentru clientii nostri. Este perfecta pentru a decora dormitorul, camera copiilor, camera de joaca, sala de cinema acasa, tavanul, fereastra, spectacolele, decoratiunile de Craciun, decoratiunile de petrecere, nunti, aniversari. Un cadou excelent pentru familie si copii.

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Proiector de stele tip alien SpectrumPoint® , galaxie 3D cu telecomanda si sistem de dialog vocal, LED, rotatie 360°, lumina de noapte, lumina de somn pentru copii, argintiu

Specificatii
Tip produs
Proiector
Pentru
Baieti
Fete
Varsta
Copii
Utilizat pentru
Noptiera
Tip alimentare
La retea
Material
Plastic
Metal
Culoare
Argintiu cromat
Continut pachet
1 x proiector
1 x telecomanda
1 x manual de instructiuni
1 x usb charging cable
Baterii necesare
Nu este necesar; alimentat prin usb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu