150,00 lei
115,00 lei
Economisesti 35,00 lei
Ultimele 5 produse
115 puncte

Proiector halogen LED 100 W cu senzor de miscare

Brand: Divendi

Cod produs: 01-03-12-00781

150,00 lei
115,00 lei
Economisesti 35,00 lei (-23%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 10,99 lei
Beneficii Proiector halogen LED 100 W cu senzor de miscare
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 115 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Proiector halogen LED 100 W cu senzor de miscare

Proiector halogen LED 100 W, Welora®, Aluminiu + Sticla, Lumina alba (6500 k), Tensiune 220 - 240 V, Luminozitate 7000 lm, Senzor de miscare, Protectie Waterproof IP67, Dimensiuni 24 x 20 cm, Negru

Descopera secretul de ultima ora in materie de iluminat eficient de exterior! Proiectorul halogen LED de 100 W de la Welora® contribuie la transformarea spatiilor exterioare intunecate in zone luminoase unde totul e posibil. Acest proiector solid, cu o carcasa din aluminiu de inalta calitate si un panou de sticla rezistent, emite o lumina alba puternica cu o temperatura de culoare de 6500 K, furnizand o luminozitate remarcabila de 7000 lm. Cu un senzor de miscare inteligent si protectie la apa de nivel IP67, acest proiector se face usor remarcat prin performanta.

Intensitate puternica
Cu o putere uimitoare de 100 W, proiectorul cu halogenproduce o lumina alba puternica si stralucitoare. Temperatura sa de culoare de 6500 K genereaza o iluminare clara si vibranta, potrivita pentru spatiile exterioare care necesita o iluminare puternica. De aceea e potrivit pentru terenurile sportive, parcurile industriale sau zonele mari de constructii, dar si pentru spatiile individuale si personale. Luminozitatea de 7000 lm asigura o iluminare uniforma si eficienta a intregii zone, indiferent ca este amplasat la nivelul solului sau pe o suprafata la inaltime.

Consumi doar cat este necesar
Proiectorul Welora® este echipat cu un senzor de miscare inteligent care detecteaza miscarile in raza sa de actiune pe o suprafata de circa 30 m si declanseaza automat luminile. In acest fel nu mai trebuie sa consumi mai multa energie decat este necesar sau sa intampini dificultati in zonele intunecate la fel ca in cazul sistemelor clasice de iluminat.

Rezistent indiferent de conditii
Proiectorul Welora® este proiectat pentru a face fata conditiilor dificile ale mediului exterior. Carcasa din aluminiu rezistent furnizeaza protectie impotriva diferitelor tipuri de impact, indeosebi cand vine vorba de temperaturi inalte si scazute cuprinse intre -15 si 50 grade Celsius. Prin urmare, rezista cu succes schimbarilor bruste de vreme. Panoul din sticla este rezistent la zgarieturi si poate sa emane o lumina intensa si puternica pe durata ciclului de viata. Clasificarea IP67 pentru protectie la apa si praf face ca acest proiector sa functioneze fara probleme in ploaie sau in conditii de umiditate ridicata, garantand o performanta constanta si de durata pe durata celor 50.000 ore de functionare.

Alegerea perfecta chiar si pentru incepatori
Cu instructiuni clare de montaj si dimensiuni de 24 x 20 cm, proiectorul Welora® se remarca prin potentialul sau de a ilumina zone mari care au nevoie de o sursa de energie de calitate. Fiabilitatea proiectorului il face potrivit atat pentru amenajari exterioare, cat si in cadrul celor interioare.

In concluzie, pentru iluminatul exceptional al zonelor exterioare extinse si pentru proiecte de amploare, proiectorul halogen LED de 100 W de la Welora® este alegerea perfecta ce raspunde cu usurinta celor mai ample necesitati. Cu o constructie solida, senzor de miscare si protectie la apa, acest proiector ofera performanta de exceptie si economie de energie. Dimensiunile sale ergonomice il fac potrivit pentru o varietate de aplicatii, de la iluminarea terenurilor sportive, pana la iluminatul zonelor de constructie, a caselor, aleilor, a garajelor etc. Investitia in proiectorul Welora® garanteaza ca vei obtine o iluminare eficienta pe termen lung.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Proiector halogen LED 100 W cu senzor de miscare

SPECIFICATII GENERALE
Culoare
Multicolor
Culoare lumina
Alb
CARACTERISTICI TEHNICE
Putere(W)
30 - 120
Alimentare
Priza
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu