361,00 lei
Ultimele 5 produse

Raft metalic galvanizat 1195x380x1830 mm, 5 polițe Metal Galvanizat

Brand: Geppettos

Cod produs: 09-08-45-18-00066

361,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: WOOD STICK SRL
Estimat livrare: Vin, 3 mai - Lun, 6 mai
Livrare prin curier: 12,00 lei
Beneficii Raft metalic galvanizat 1195x380x1830 mm, 5 polițe Metal Galvanizat
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Raft metalic galvanizat 1195x380x1830 mm, 5 polițe Metal Galvanizat

Rafturile Moduline din gama BOX sunt proiectate pentru depozitarea manuală a obiectelor cu greutate medie și pot fi folosite pentru prezentarea: mobilierului şi a produselor din magazinele, universale, precum şi pentru păstrarea, produselor medicale sau alimentare. pot fi utilizate in birou, case, pivnite, arhive si depozite.

Montaj fara surub prin clipsare

Rafturile Moduline din gama BOX sunt disponibile în diverse mărimi ale montanţilor şi poliţelor portante şi sunt ideale pentru depozitarea diverselor obiecte în sala de corespondenţă, garaje şi în alte zone de depozitare de mici dimensiuni. Excelente pentru depozitarea pachetelor cu greutate medie, cutii şi piese vrac, rafturile Moduline sunt fabricate din materiale rezistente de înaltă calitate, care au făcut ca numele Moduline să fie sinonim cu excelenţa în domeniul manipulării materialelor.

Rafturile Moduline pot avea culori diverse, Rosu, Galben, Verde, Albastru, Portocaliu, Alb, Negru, in functie de cum se potriveste amenajarilor dumneavoastra.

Produsele de depozitare Moduline din gama BOX sunt cele mai adaptabile sisteme de depozitare cu asamblare fără şuruburi de pe piaţă.

Piesele componente se fixează cu câteva lovituri de ciocan. Rafturile Moduline din gama BOX sunt mai rezistente şi dispun de o capacitate portantă mai mare decât produsele care se asamblează cu şuruburi.

Rafturile sunt disponibile în diverse mărimi. Politele sunt reglabile pe inaltime, putand fi asezate in functie de inaltimea obiectelor pe care le-au depozitati. In felul acesta, puteti depozita si obiecte mai voluminoase pe etajere.

Rafturile de depozitare sunt construite din MDF de înaltă calitate și suport cadru din oțel pentru utilizare intensă, cu o capacitate de încărcare până la 875 kg. În plus cu rafturi, posibilitatea tratamentului de acoperire, unitatea de este foarte rezistentă.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Raft metalic galvanizat 1195x380x1830 mm, 5 polițe Metal Galvanizat

Caracteristici generale
Tip produs
Raft
Numar polite
5
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu