89,00 lei
Ultimele 2 produse
89 puncte

Razboiul lumii, Niall Ferguson

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-02-00390

89,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Mar, 21 mai - Mie, 22 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Razboiul lumii, Niall Ferguson
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 89 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Razboiul lumii, Niall Ferguson

Razboiul lumii, Niall Ferguson 

 

Lumea parea stabila si relativ pasnica la inceputul secolului XX, care avea sa se dovedeasca a fi de departe cel mai violent si mai infiorator din istorie. Majoritatea societatilor au fost inghitite de conflicte fanatice, genocide si totalitarisme de la izbucnirea Primului Razboi Mondial pana la sfarsitul Razboiului Rece. Data fiind istoria sangeroasa a acestui veac, ingrijorarea cu privire la posibilitatea repetarii ei astazi a devenit o preocupare majora pentru istorici si analistii politici. Niall Ferguson face o radiografie a cauzelor care au dus la instaurarea terorii in secolul trecut, o veritabila epoca a urii, in multe privinte fara echivalent in istoria omenirii, ce a schimbat radical fata lumii si a marcat declinul Occidentului. Volumul nu doar clasifica si prezinta factorii care au influentat cursul istoriei in perioada respectiva, ci analizeaza si „mostenirea” tragica a umanitatii dupa disparitia granitelor dintre soldati si civili in timpul conflictelor armate. Dupa executiile in masa, foametea programata, ororile genocidelor, bombardamentele devastatoare si lagarele de concentrare, a luat oare „Razboiul Lumii” cu adevarat sfarsit, cand ratiunile care au alimentat ideologiile rasiale si conflictele etnice si militare pot fi readuse la viata oricand si oriunde?

 

„Chiar si cei care au citit mult despre istoria secolului XX vor gasi aici detalii inedite si surprinzatoare.” (The Boston Globe)

 

„Un tablou cuprinzator si adesea provocator al epocii... un istoric capabil sa dea peste cap ipotezele comode.” (The Times)

 

„Fara indoiala, este cea mai buna lucrare a lui Ferguson de pana acum... una dintre cele mai revolutionare reinterpretari ale acestei epoci.” (Tribune)

 

„O panorama si o analiza morala extrem de ambitioasa a macelului militar-industrial din secolul XX care ridica marea intrebare: de ce «cei o suta de ani scursi dupa 1900 au constituit, fara indoiala, cel mai sangeros secol din istoria moderna»?” (The New York Times)

 

Specificatii Razboiul lumii, Niall Ferguson

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Niall ferguson
Gen/Tip
Stiinte umaniste
Numar pagini
624
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu