459,99 lei
219,00 lei
Economisesti 240,99 lei
Ultimele 4 produse
219 puncte

Scaun 3 in 1 pentru bebelusi, Capacitate maxima 20 kg, Roz

Brand: Divendi

Cod produs: 53-11-04-00051

459,99 lei
219,00 lei
Economisesti 240,99 lei (-52%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 10% reducere
Vandut si livrat de: ASCIM ORGANIZATION SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 11,99 lei
Beneficii Scaun 3 in 1 pentru bebelusi, Capacitate maxima 20 kg, Roz
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 219 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Scaun 3 in 1 pentru bebelusi, Capacitate maxima 20 kg, Roz

Scaun 3 in 1 pentru bebelusi, Welora®, Piele ecologica, PP si metal, Capacitate maxima 20 kg, Rezistent la temperaturi cuprinse intre -20-100℃, Sistem de prindere in 5 puncte, Inaltime ajustabila, Dimensiuni 60-92 x 60 x 75cm, Roz

Scaunul 3 in 1 pentru hranirea bebelusilor de la Welora®" este solutia perfecta pentru a face din masa copiilor un moment plin de confort si interactiune. Acest scaun versatil, confectionat din piele ecologica cu accente de material PP si metal, reprezinta o combinatie inteligenta de design si functionalitate, destinata copiilor cu varsta de 6 luni si peste, avand o capacitate maxima de 20 kg.

Durabilitate si siguranta in orice moment al zilei
Materialul de inalta calitate si constructia solida asigura o durabilitate deosebita, iar scaunul este proiectat pentru a oferi copilului o experienta de utilizare sigura. Este echipat cu o curea de siguranta cu sistem de prindere in 5 puncte pentru a mentine copilul in siguranta in timpul meselor.

Versatilitate deplina
Acest scaun ofera trei functii intr-unul singur: scaun de hrana, scaun de invatare si scaun de relaxare. Poate fi adaptat pentru a se potrivi nevoilor in continua schimbare ale copilului, de la mesele de familie, pana la timpul de joaca sau citit.

Inaltime ajustabila
Cu trei nivele de inaltime reglabile, acest scaun este potrivit pentru diverse etape de dezvoltare ale copilului si poate fi ajustat in functie de dimensiunile si caracteristicile sale corporale sau de nivelul de confort dorit. In plus, acest scaun este prevazut cu o masuta care de asemenea se poate ajusta in mod divers astfel incat copilul sa-si serveasca masa linistit, fiind un accesoriu esential de exemplu, in procesul de diversificare.

Rezistenta la temperaturi extreme
Acest scaun este conceput pentru a face fata unor temperaturi cuprinse intre -20 si 100°C, ceea ce il face potrivit pentru utilizare intr-o gama variata de medii si conditii. De asemenea, sezutul din piele ecologica poate fi detasat si igienizat cu usurinta, la fel ca si celelalte suprafete din plastic de cea mai buna calitate. Structura metalica ii ofera durabilitate si ii permite sa sustina un copil bine dezvoltat.

Design atragator
Cu o nuanta placuta de roz, acest scaun adauga o nota de veselie si culoare la mediul de luat masa. Este proiectat pentru a atrage copiii si pentru a face experienta mesei mai placuta.
Scaunul 3 in 1 pentru hranirea bebelusilor si a copiilor Welora® nu numai ca ofera o solutie practica si versatila pentru masa copiilor, ci si promoveaza dezvoltarea acestora intr-un mod confortabil si sigur. Este un accesoriu esential pentru orice familie cu copii mici, care doreste sa creeze momente pline de bucurie si interactiune la masa de pranz sau cina.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Scaun 3 in 1 pentru bebelusi, Capacitate maxima 20 kg, Roz

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Scaun
Pentru
Copii
Culoare
Roz
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu