Set Coloana Dus cu termostat si afisaj digital temperatura, GlowforHome, montare perete, 4 moduri de picurare, dus fix tip ploaie, dus mobil de mana, design modern, functie bideu integrata, crom

Brand: GlowforHome

Cod produs: 05-02-11-00729

Email
Beneficii Set Coloana Dus cu termostat si afisaj digital temperatura, GlowforHome, montare perete, 4 moduri de picurare, dus fix tip ploaie, dus mobil de mana, design modern, functie bideu integrata, crom
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Set Coloana Dus cu termostat si afisaj digital temperatura, GlowforHome, montare perete, 4 moduri de picurare, dus fix tip ploaie, dus mobil de mana, design modern, functie bideu integrata, crom

Setul de dus cu termostat si afisaj digital este o alegere moderna si functionala pentru experienta ta de dus. Proiectat pentru montare pe perete, acest set imbina designul contemporan cu tehnologia avansata pentru a oferi confort si control total.

Cu 4 moduri de picurare, inclusiv un dus fix tip ploaie si un dus mobil de mana, setul permite personalizarea experientei de dus in functie de preferinte. Afisajul digital al temperaturii asigura ca vei avea intotdeauna control asupra apei, evitand fluctuatiile neplacute de temperatura.

Setul de dus vine echipat cu un ecran LCD, oferindu-ti posibilitatea de a vizualiza temperatura apei in timp real. Acest detaliu adauga un nivel suplimentar de control si confort in experienta ta de dus. Astfel, poti ajusta temperatura apei la nivelul dorit cu precizie, evitand surprize neplacute si asigurandu-ti o experienta de dus placuta si sigura.

Setul de coloana de dus se distinge prin furtunul sau rezistent, construit din 3 straturi ce includ PVC, Dacron si folie de aluminiu. Aceasta combinatie asigura durabilitate, flexibilitate si rezistenta la presiunea apei, contribuind la o performanta fiabila pe termen lung.

Butoanele de pe bateria de dus sunt realizate din metal si adopta un design elegant de tip "piano keys", oferind un aspect modern si sofisticat. Aceasta alegere nu doar adauga o nota de stil, dar si asigura o operare confortabila si precisa, permitandu-ti sa reglezi usor si eficient functiile setului de coloana de dus conform preferintelor tale.


Transforma un simplu dus intr-o experienta confortabila eleganta si rafinata cu ajutorul acestui produs inovativ si bucura-te chiar la tine acasa de relaxarea pe care o meriti!

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Set Coloana Dus cu termostat si afisaj digital temperatura, GlowforHome, montare perete, 4 moduri de picurare, dus fix tip ploaie, dus mobil de mana, design modern, functie bideu integrata, crom

Caracteristici
Tip produs
Coloana de dus
Culoare
Gri
Tip comanda
Monocomanda
Finisaj
Mat
Material
Inox
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu