47,95 lei
14,99 lei
Economisesti 32,96 lei
Ultimul produs

Sfarsitul - Attila Bartis

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-16-03709

47,95 lei
14,99 lei
Economisesti 32,96 lei (-68%)
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Sfarsitul - Attila Bartis
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Sfarsitul - Attila Bartis

Ajuns la virsta de cincizeci si doi de ani si suspectat de o boala mortala, faimosul fotograf Andras Szabad se hotaraste sa-si rememoreze viata, pentru a o intelege mai bine el insusi. Maturizat in Ungaria comunista a lui Janos Kadar, cu o mama pe care o adora, dar care moare devreme, si un tata fost detinut politic, Andras se arata refractar la lumea din jur. Renunta la scoala, are o relatie tensionata cu tatal sau, cu care locuieste intr-un apartament din Budapesta, si isi gaseste refugiul in arta fotografica. Face fotografii artistice, mai intii pe cont propriu, iar apoi ca ucenic al unui fotograf batrin, care are un atelier pentru poze de legitimatii. Inevitabil, pasiunea lui ajunge sa se impleteasca, chiar foarte strins, cu viata erotica. Pina si viitoarea sa cariera internationala isi are originea – intr-un mod subtil si imprevizibil – in fotografia facuta intr-o seara, pe furis, unui cuplu ce face dragoste intr-un parc public. Relatind povestea vietii lui Andras Szabad, Bartis ofera in acelasi timp o panorama a vietii din perioada comunista, adesea cenusie si sordida, dar si stranie, absurda, disperata. Privirea fotografica a protagonistului, detasata pina la limita autismului, reuseste sa emotioneze si sa tulbure, iar constructia impecabila a naratiunii dovedeste inca o data calitatile de mare prozator european ale lui Attila Bartis.

„Povestea unui fotograf care… Nu, povestea unui barbat care… Nu, povestea unei iubiri care… Mai bine zis, povestea mai multor iubiri care, impreuna… Sau povestea unei tari care… N-are rost sa continuam. Sfirsitul ne ofera tot ce ne poate oferi un roman: adevar, sinceritate, atmosfera, poveste. Si, pe linga toate astea, un lucru cu care fanii lui Attila Bartis sint deja obisnuiti: o revarsare ampla de afecte, a carei forta te copleseste si din care nu poti evada. Indiferent daca cititorul considera ca Andras Szabad e un obsedat sau il indrageste, simte, fara doar si poate, ca nu merita sa traiasca decit la fel ca el: cu cea mai mare intensitate. Fiindca el este un adevarat erou principal. Pe care esti nevoit sa-l urmezi.” (Istvan Kemeny)

..

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Sfarsitul - Attila Bartis

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Attila bartis
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
496
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu