49,90 lei
44,91 lei
Economisesti 4,99 lei
Ultimele 2 produse

Sonata lunii.Romanul unei iubiri, Patricia Morrisroe

Brand: Corint

Cod produs: 06-15-16-03696

49,90 lei
44,91 lei
Economisesti 4,99 lei (-10%)
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Sonata lunii.Romanul unei iubiri, Patricia Morrisroe
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Sonata lunii.Romanul unei iubiri, Patricia Morrisroe

Soarta ei a fost la fel de sfasietoare precum muzica barbatului pe care il iubea.

Viena, anii 1800. Viata contesei Julie Guicciardi este pe cale sa se schimbe pentru totdeauna. Tanara de optsprezece ani ia lectii de pian de la Ludwig van Beethoven, faimosul virtuoz din capitala europeana a muzicii. Ea este fascinata de geniul lui infocat, el este atras de dorinta ei de a cunoaste, de candoarea si de personalitatea ei plina de viata. Astfel, ia nastere o dragoste unica. Insa ­fiecare ascunde ceva – secrete scandaloase, care risca sa le distruga iubirea. Beethoven isi transpune suferinta in compozitia care avea sa ramana in istorie drept Sonata lunii. Refrenul obsedant o va insoti pe Julie toata viata.

Desfasurandu-se pe fundalul opulent al Vienei din secolul al XIX-lea, Sonata lunii. Romanul unei iubiri este o oda adusa pasiunii eterne. O grandioasa poveste de dragoste, intretesuta cu esecuri, rivalitati si intrigi politice. Un portret emotionant al titanului care s-a luptat cu zeii si al femeii care a infruntat conventiile vremii pentru a-l iubi.

„Cu o actiune care se petrece in cateva orase europene spectaculoase si care se intinde pe parcursul a cincizeci de ani, romanul de debut al Patriciei Morrisroe combina faptele istorice cu speculatia in aceasta poveste despre femeia care l-a inspirat pe Beethoven sa compuna Sonata lunii. Julie este o eroina complexa, atent construita. Fundalul istoric, plin de intrigi de curte, este fastuos si bogat in detalii. O bucurie pentru orice cititor pasionat de muzica si de istorie.” Booklist

„Senzual, patrunzator si bazat pe o minutioasa cercetare, volumul Sonata lunii. Romanul unei iubiri surprinde dragostea tumultuoasa dintre geniul nestatornic Ludwig van Beethoven si «fata incantatoare», contesa Julie Guicciardi. Cu aceasta poveste romantica, in care somptuozitatea ai intrigile de curte abund, Patricia Morrisroe isi poarta cititorii intr-o calatorie memorabila prin Europa secolului al XIX-lea.” SALLY KOSLOW, autoarea romanului Another Side of Paradise

„O carte fermecatoare despre dragoste, arta si viata. Povestea femeii care l-a inspirat pe Beethoven – contesa Julie Guicciardi –, scrisa de Patricia Morrisroe, il misca pe cititor intocmai cum Sonata lunii il poarta pe ascultator de la lacrimi la speranta.” LARA PRESCOTT, autoarea volumului Secretele pe care nu le-am spus.

Specificatii Sonata lunii.Romanul unei iubiri, Patricia Morrisroe

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Patricia morrisroe
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
432
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu