59,90 lei
Ultimul produs

Sora pierduta. Seria Cele sapte surori, Vol. 7

Brand: Litera

Cod produs: 06-15-16-04570

59,90 lei
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Sora pierduta. Seria Cele sapte surori, Vol. 7
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Sora pierduta. Seria Cele sapte surori, Vol. 7

Cautarea surorii disparute le va purta pe tot globul - din Noua Zeelanda pana in Canada, Anglia, Franta si Irlanda - unindu-le pe toate in misiunea lor de a-si completa in sfarsit familia.

In acest fel, ele vor dezgropa incet o poveste de dragoste, putere si sacrificiu care a inceput cu aproape o suta de ani in urma, cand alte tinere curajoase riscau totul pentru a schimba lumea din jurul lor.

M-am trezit cand a sunat alarma pe care o setasem la ora noua si am ramas in pat , odihnita dupa prima noapte de somn bun de cand plecasem din Noua Zeelanda. Poate si din cauza ca eram acasa ma simteam bine. Ironic, avand in vedere motivul pentu care plecasem cu atatia ani in urma. Cu toate astea, gandul ca o parte din mine apartinea acestui pamant, ca ma trageam din oamenii acestei insule mandre, unice, minunate, m-a emotionat de cum am aterizat.

Jock m-a intrebat de-a lungul timpului daca voiam sa imi vizitez familia, acasa, dar am refuzat de fiecare data. Oricat de mult ii iubeam, stiam ca era posibil sa le scape o vorba despre plecarea mea zirita si trebuia sa-i protejez. Adevarul era ca nu mai vorbisem cu nimeni din familia mea de treizeci si sapte de ani.

" Minciuni, minciuni, minciuni."

" Destul!", am exclamat in camera de hotel desavarsit mobilata si decorata. Si, in cazul in care era cineva dincolo de usa, pandind, am adaugat: "Nu ma mai tem!"

Am cerut apoi sa mi se aduca in camera ceai si biscuiti. Biscuitii de la micul dejun erau un rasfat, mai ales cand era vorba despre biscuiti de  casa precum cei pe care-i servea Merrion, dar de ce sa nu ma fi rasfatat putin? Am ridicat unul dintre pliantele asezate langa telefon. Nu fusesem niciodata la un salon de infrumusetare - ori de cate ori ma gandeam la asta, imi imaginam o baie romana precum cele din antichitate, plina de femei profitand de proprietatile tamaduitoare ale apei. Descoperisem de curand variantele moderne  ale acestor bai, amplasate, cel mai adesea, la subsolul hotelurilor, unde coridoare lungi te purtau spre sali de tratament in care muzica de fundal se revarsa dintr-un CD - Player ascuns vederii. Am rasfoit pliantele incercand sa aleg un masaj. Oferta era insa atat de variata si de confuza ca un meniu de mancare chinezeasca.

O bataie in usa a facut ca inima sa-mi bata mai repede, dar am tras aer in piept si am deschis. Cand ospatarul m-a salutat, vorba lui melodioasa si ospitalitatea specific iralndeza m-au linistit. A intrar sa lase micul dejun si m-a intrebat de unde veneam.

- Londra.

- Locuiti acolo?

- Nu, in Noua Zeelanda.

- Serios? Veniti de departe. Va doresc sedere placuta, doamna McDougal.

A plecat, iar eu am mai adaugat un plic de ceai din celr pe care le aveam mereu la mine. Ceaiul servit in hotelui, peste tot, e prea slab pentru mine, care crescusem cu o infuzie mai puternica.

M-am asezat pe pat cu o ceasca de ceai si ma gandeam cat de mult imi dorisem sa ies din ascunzatoare din momentul in care pasisem din nou pe pamant irlandez. La controlul pasapoartelor as fi vrut sa le spun ca ma nascusem acolo si ca detinusem odinioara pasaport irlandez, dar ca renuntasem la ceea ce eram si de unde veneam ca sa ma protejez pe mine si pe cei dragi.

Ei bine, acum eram inapoi, sub un alt nume si cu o alta nationalitate , inapoi pe pamantul unde ma nascusem si unde traisem neplacerile care ma facusera sa-l parasesc."

 
Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Sora pierduta. Seria Cele sapte surori, Vol. 7

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
Lucinda riley
Gen/Tip
Fictiune
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu