229,00 lei
Ultimele 5 produse

Stabilizator AI Gimbal cu Functii Avansate de Detectare, Recunoastere si Urmarire a Fetei in Inregistrari, Rotire Completa 360° pe Orizontala si Verticala, Incluzand Pendularea Fata/Spate 180°

Brand: OEM

Cod produs: 02-01-04-34-00418

229,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 5% reducere
Vandut si livrat de: CLEVER GADGET SRL
Estimat livrare: Mie, 22 mai - Vin, 24 mai
Livrare prin curier: 10,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 700,00 lei
Beneficii Stabilizator AI Gimbal cu Functii Avansate de Detectare, Recunoastere si Urmarire a Fetei in Inregistrari, Rotire Completa 360° pe Orizontala si Verticala, Incluzand Pendularea Fata/Spate 180°
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Stabilizator AI Gimbal cu Functii Avansate de Detectare, Recunoastere si Urmarire a Fetei in Inregistrari, Rotire Completa 360° pe Orizontala si Verticala, Incluzand Pendularea Fata/Spate 180°

Unknown Image

Inovatorul suport pentru telefon P01 redefineste experienta fotografiilor si a inregistrarii video, incorporand tehnologii avansate pentru a va oferi control si libertate fara precedent.

 

Descriere

【Urmarire faciala SI Fotografiere inteligenta】Acest suport pentru telefon cu urmarire faciala adopta un sistem de calcul AI care poate recunoaste si urmari automat fata sau corpul, rotindu-se la 360° in functie de miscarile urilizatorului. Eliberati-va mainile pentru apeluri video si streaming live.

Unknown Image

【Nu este necesara o aplicatie/Nu necesita instalare】Cu senzor de miscare incorporat, dispozitivul GIMBAL pentru telefon, cu urmarire faciala va poate urmari inteligent miscarile, astfel ca nu necesita descarcarea unei aplicatii sau conectarea prin Bluetooth. Compatibil cu toate aplicatiile video precum Facebook, Zoom, streaming live, fotografie si filmare video.

Unknown Image

【Suport rotativ 360°】Rotirea reglabila a clemei cu 360°/180° astfel incat puteti alege modul orizontal sau vertical de filmare, poate fi ajustata la mai multe unghiuri. Un unghi de vizualizare de 105° al lentilei si o viteza de rotatie de 42° pe secunda asigura faptul ca dispozitivul GIMBAL va poate urmari miscarile. Oriunde ati merge, veti fi *mereu in centrul atentiei*.

Unknown Image

【Orificiu surub standard 1/4" pentru montare pe trepied】Suportul inteligent de urmarire vine cu un filet standard de 1/4" in partea de jos, care poate fi montat pe un trepied. Unghiul si inaltimea pot fi ajustate. Suportul pentru telefon inclus se extinde intre 5.08 si 10.16 in latime pentru a se potrivi cu siguranta oricarui telefon de orice dimensiune.

Unknown Image

【Baterie reincarcabila incorporata】Suportul inteligent pentru telefon P01 este echipat cu o baterie reincarcabila incorporata de 1200mAh si un port de incarcare USB. Dupa ce este incarcat complet, durata de folosinta este de 6-8 ore. Indicatorul rosu de incarcare este aprins in timpul incarcarii, dupa ce incarcarea este completa, indicatorul rosu de incarcare se stinge.

Unknown Image

 

Descriere bazata pe parametri oferiti de catre producator  

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Stabilizator AI Gimbal cu Functii Avansate de Detectare, Recunoastere si Urmarire a Fetei in Inregistrari, Rotire Completa 360° pe Orizontala si Verticala, Incluzand Pendularea Fata/Spate 180°

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Stabilizator
Culoare
Alb
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu