220,00 lei
Ultimele 8 produse

Statie Wireless de Incarcare 15W Antialunecare si Functionalitate 3-in-1 pentru iPhone 12/13/14, Indicator LED si Protectie Avansata

Brand: OmniDC

Cod produs: 02-01-04-06-01589

220,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: SC.MARKETDC.SRL
Estimat livrare: Mie, 15 mai - Vin, 17 mai
Livrare prin curier: 14,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500,00 lei
Beneficii Statie Wireless de Incarcare 15W Antialunecare si Functionalitate 3-in-1 pentru iPhone 12/13/14, Indicator LED si Protectie Avansata
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Statie Wireless de Incarcare 15W Antialunecare si Functionalitate 3-in-1 pentru iPhone 12/13/14, Indicator LED si Protectie Avansata

Va prezentam statia de incarcare definitiva pentru stilul dvs. de viata modern - Hub-ul de Incarcare 3-in-1 cu intrare Type-C de 15W. Realizat cu precizie utilizand materiale ABS de inalta calitate si aliaj de zinc, acest hub de incarcare este proiectat pentru a simplifica si a va imbunatati rutina zilnica de incarcare.

Caracteristici cheie:

  1. Intrare Type-C de 15W: Hub-ul nostru de incarcare se lauda cu o intrare puternica de 15W de tip Type-C, asigurand o incarcare rapida pentru dispozitivele dvs. Conectati pur si simplu cablul de incarcare, si sunteti gata de plecare.

  2. Constructie Premium din ABS si aliaj de zinc: Constructia robusta a hub-ului combina materiale durabile din ABS si aliaj de zinc, oferind atat stil, cat si longevitate. Este conceput pentru a rezista utilizarii zilnice si arata minunat in acest proces.

  3. Convenienta 3-in-1: Aceasta statie de incarcare versatila este cu adevarat multifunctionala, capabila sa incarce in acelasi timp telefonul, iWatch si Earphone-ul dvs. Spuneti adio dezordinei de cabluri si simplificati-va configuratia de incarcare.

  4. Iesire magnetica wireless de 5W: Experimentati viitorul incarcarii cu iesirea magnetica wireless de 5W. Incarcati cu usurinta dispozitivele compatibile fara grija cablurilor incurcate. Plasati pur si simplu dispozitivul pe pad-ul de incarcare, si se va fixa in siguranta si va incepe sa se incarce.

  5. Incarcare Earphone de 2W: Proiectat cu confortul dvs. in minte, slotul dedicat pentru Earphone furnizeaza 2W de putere pentru a va mentine castile incarcate si gata pentru urmatoarea sesiune de ascultare.

  6. Protectie impotriva scurtcircuitelor: Siguranta dvs. este prioritatea noastra. Hub-ul de incarcare dispune de protectie avansata impotriva scurtcircuitelor, oferindu-va linistea interioara in timpul fiecarei incarcari.

  7. Compatibilitate extinsa: Acest hub de incarcare este conceput pentru a satisface nevoile utilizatorilor de iPhone, oferind suport pentru modelele iPhone 12, 13 si chiar cele mai recente modele iPhone 14. Indiferent de modelul iPhone pe care il detineti, acest hub va acopera.

Ridicati-va nivelul de incarcare si simplificati-va rutina zilnica cu Hub-ul de Incarcare 3-in-1. Fie ca sunteti acasa, la birou sau in miscare, aceasta solutie de incarcare eleganta si puternica asigura ca dispozitivele esentiale raman alimentate si pregatite pentru actiune. Abordati viitorul incarcarii si experimentati comoditatea tehnologiei wireless cu acest hub de incarcare versatil.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Statie Wireless de Incarcare 15W Antialunecare si Functionalitate 3-in-1 pentru iPhone 12/13/14, Indicator LED si Protectie Avansata

CARACTERISTICI GENERALE
Tip produs
Statie incarcare
Brand compatibil
Ios
Model compatibil
Iphone 12/13/14
Functii
Antialunecare
Led incarcare
Protectie incarcare
Incarcare ultra-rapid
Incarcare inteligenta
Continut pachet
1x incarcator telefon
Material
Abs
Lungime
154mm
Latime
95mm
Inaltime
120mm
Culoare
Negru
Capacitate
15w
Interfata intrare
Tipe-c
Interfata iesire
Wireless
Voltaj iesire (V)
15w
Lungime cablu
1m
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu