79,98 lei
Ultimele 8 produse
80 puncte

Stick memorie multifunctional 4 in 1 SpectrumPoint®, Capacitate 32 GB, compatibil Android si USB Type-C, argintiu

Brand: SpectrumPoint

Cod produs: 02-01-03-23-12-00023

79,98 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 2% reducere
Vandut si livrat de: SPECTRUM INTERMEDIERE SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mar, 30 apr.
Livrare prin curier: 17,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 299,00 lei
Beneficii Stick memorie multifunctional 4 in 1 SpectrumPoint®, Capacitate 32 GB, compatibil Android si USB Type-C, argintiu
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 80 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Stick memorie multifunctional 4 in 1 SpectrumPoint®, Capacitate 32 GB, compatibil Android si USB Type-C, argintiu

Stick memorie multifunctional 4 in 1 SpectrumPoint®, Capacitate 32 GB, compatibil Smartphone, Computer, Laptop si Android, Argintiu

 

Design cu mai multe interfete: Memoria USB 4 in 1 vine cu port IOS/USB A/Micro USB/Type C (adaptator independent), compatibil pentru iOS/Android/PC si alte dispozitive cu porturi USB standard, poate transfera date intre diferite dispozitive, completand cu usurinta partajarea de date.

 

 

Usor si Portabil: Dimensiunea stick-ului este de 6.2 x 1.5 x 0.8 cm, mic si deosebit, ceea ce este convenabil pentru a fi purtat. Acest stick USB are un orificiu pentru a fi atasat la brelocul dvs. de chei, astfel incat sa puteti lua acest stick cu dvs. oriunde mergeti. Stick-ul de memorie flash de 32 GB este folosit in mod obisnuit pentru stocare, backup de date si transfer de fisiere pe computer si va satisface nevoile dvs. de utilizare zilnica la lucru, scoala, acasa si calatorii.

Salvati amintirile dvs oricand si oriunde - faceti fotografii/videoclipuri prin camera din aplicatie si le copiati automat pe Stick-ul USB Flash. Astfel, puteti viziona fotografiile si videoclipurile preferate direct pe stick-ul USB Flash. Atunci cand faceti fotografii excelente in miscare, puteti stoca fotografiile sau videoclipurile direct in stick-ul flash al telefonului dvs. sau le puteti distribui direct pe conturile de retele sociale fara a ocupa memoria dispozitivului dvs. Produse mici si la moda, un cadou impresionant pentru cei dragi, prieteni sau chiar clientii dvs.

 

 

Conectare si Utilizare: Partajati fotografiile, videoclipurile, cantecele si alte fisiere intre Stick-ul foto de telefon cu usurinta. Nu trebuie sa platiti suplimentar pentru stocare aditionala, doar introduceti stocarea externa si bucurati-va de spatiul suplimentar al stick-ului de memorie.

Backup cu un singur click: Puteti face backup cu usurinta cu un singur clic si gestiona fisierele in orice moment. Nu este necesar iTunes-ul, gestionati fisierele, agenda telefonului, fotografiile si videoclipurile prin aplicatia mobila pentru a face rapid backup pe stick-ul de date, economisind spatiul de stocare al telefonului mobil, si in acelasi timp, pot fi efectuate operatii precum transferul de fisiere pe stick-ul USB.

 

Protectia Intimitatii Fisierului: Parola Generala si Touch ID-ul pot cripta informatiile fisierului in aplicatie pentru a proteja fisierele private si a preveni furtul.

Capacitate mare de memorie - acest stick USB are o capacitate de 128 GB pentru stocarea datelor. Capacitatea mare a stick-ului de memorie reduce stresul stocarii dispozitivului dvs. Stick-ul de mana are o interfata USB 3.0. Prin urmare, viteza de scriere si de citire a stick-ului USB este mai rapida decat la stick-ul cu interfata USB 2.0, ceea ce poate citi si scrie date mai eficient, ceea ce este convenabil pentru activitatile noastre zilnice de lucru si studiu.

 

 

Important!

Daca sistemul telefonului dvs. este IOS, trebuie sa descarcati "CooDisk" din App Store. (Atunci cand smartphone-ul nu recunoaste stick-ul foto USB, va rugam sa dezinstalati aplicatia "CooDisk", apoi reporniti telefonul si descarcati manual aplicatia "CooDisk" din App Store).

Daca telefonul dvs. este un sistem Android, nu trebuie sa descarcati o aplicatie si acest stick USB este compatibil doar cu telefoanele Android cu functie OTG. (Daca stick-ul USB nu poate fi utilizat pe telefonul Android, puteti activa mai intai functia OTG in setarile telefonului pe telefonul Android, apoi gasiti stick-ul flash USB extern in aplicatia "Manager de fisiere" a telefonului.)

Dupa utilizarea stick-ului, asigurati-va ca inchideti aplicatiile legate de stick-ul de memorie flash al smartphone-ului si apoi deconectati cu atentie.

 

Specificatii:

Culoare: Argintiu

Interfata: Interfata USB 3.0 4 in 1

Capacitate: 32 GB

Dimensiune: 6.2 x 1.5 x 0.8 cm

Greutate: Aprox. 21 grame

Sistem de Suport: Windows 7/8/10/2000/ME/XP sau ulterior, Macbook, Linux, etc.

Dispozitive: IOS, Smartphone, Computer, Laptop, Android cu functie OTG, etc.

Date: Fotografii, Videoclipuri, Imagini, Muzica, Documente, Aplicatii, Jocuri, Filme, etc.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Stick memorie multifunctional 4 in 1 SpectrumPoint®, Capacitate 32 GB, compatibil Android si USB Type-C, argintiu

CARACTERISTICI GENERALE
Capacitate
32 gb
Interfata
Lightning
Microusb
Usb 3.1 type c
Rata de transfer la citire (MB/s)
100 mb/s
Rata de transfer la scriere (MB/s)
20 mb/s
Culoare
Argintiu
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu