24,95 lei
Ultimul produs

Stoner - John Williams

Brand: Polirom

Cod produs: 06-15-16-03684

24,95 lei
Vandut si livrat de: VANEL COM SRL
Estimat livrare: Lun, 20 mai - Mar, 21 mai
Livrare prin curier: 14,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 400,00 lei
Beneficii Stoner - John Williams
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Stoner - John Williams

William Stoner, fiul unor fermieri, se inscrie la Universitatea din Missouri pentru a studia agricultura. incet-incet, isi da seama ca adevarata sa vocatie este literatura.

Ajuns profesor, va incerca sa insufle generatiilor de studenti dragostea pentru lectura, ducind in acelasi timp o viata aparent banala, care capata insa o valoare universala. E, de fapt, viata majoritatii dintre noi, cu conflictele, singuratatile, izbinzile si mai ales infringerile noastre intr-o lume cel mai adesea potrivnica.

Stoner este o experienta literara unica, un imn inchinat literaturii care ne modeleaza vietile.

 

Despre autor:

Scriitor, editor si profesor universitar, John Williams s-a nascut in 1922 in Clarksville, Texas. S-a inrolat in aviatia Statelor Unite in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, petrecind doi ani si jumatate in Birmania si India.

La sfirsitul razboiului se inscrie la Universitatea din Denver. Debuteaza in 1948 cu romanul Nothing But the Night, urmat de volumul de poeme The Broken Landscape (1949). in 1960 ii apare al doilea roman, Butcher’s Crossing, o fresca a vietii din Kansasul anilor 1870. in 1963, gratie unei burse Rockefeller, face o calatorie de documentare in Italia, calatorie care va sta la baza romanului sau din 1972, Augustus. in 1965 ii apare romanul Stoner, povestea vietii unui profesor imaginar de la Universitatea din Missouri.

Intrat in atentia publicului dupa aproape jumatate de secol, romanul devine un fenomen editorial international, traducerea in limba franceza fiind semnata de celebra scriitoare Anna Gavalda. Romanul Augustus, care infatiseaza Roma din timpul imparatului Octavian Augustus, a primit prestigiosul National Book Award, alaturi de Himera de John Barth. John Williams a murit in 1994, inainte de a termina cel de-al cincilea roman al sau, The Sleep of Reason.

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Stoner - John Williams

CARACTERISTICI GENERALE
Autor
John williams
Gen/Tip
Fictiune
Numar pagini
336
Tip coperta
Brosata
Limba
Romana
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu