133,90 lei
Ultimul produs
134 puncte

Ulei COCOSOLIS Glow Shimmer Oil, 110ml

Brand: COCOSOLIS

Cod produs: 02-03-03-13-00211

133,90 lei
Vandut si livrat de: buy Fantastic Souvenir SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mar, 30 apr.
Livrare prin curier: 16,00 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 500,00 lei
Beneficii Ulei COCOSOLIS Glow Shimmer Oil, 110ml
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 134 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Ulei COCOSOLIS Glow Shimmer Oil, 110ml

STRALUCIRE Ulei Sclipitor Ulei uscat natural hidratant cu particule stralucitoare Va prezentam noul ulei uscat GLOW Shimmer, care contine particule stralucitoare si ingrediente organice naturale.

Formula special dezvoltata face pielea stralucitoare, ii confera o senzatie de lux, lejeritate si lumina, iar compozitia sa naturala bogata in vitamina E si uleiuri organice hidrateaza si hraneste pielea in profunzime. Poate fi folosit pe tot parcursul anului, atat pentru corp, cat si pentru fata.   

Foloseste uleiul seara, in timpul zilei, pe plaja sau dupa un dus pentru a sublinia bronzarea si frumusetea pielii si pentru a-i da lumina.

Efect • NOU miros! Acum GLOW Shimmer Oil miroase a un biscuit irezistibil delicios! • Ofera pielii stralucire si stralucire luxoasa. • Intareste bronzul si culoarea corpului. • Hidrateaza si hraneste pielea in profunzime. • Face pielea catifelata si moale. • Se absoarbe rapid in piele si nu lasa pete grase. • Natural GLOW Shimmer Oil este un ulei uscat hidratant care contine un amestec de bio-uleiuri, vitamina E naturala si particule stralucitoare (particule minerale naturale fine) care va vor face pielea stralucitoare. Iata compozitia completa: • INCI: Trigliceride caprilice/caprice (din ulei de nuca de cocos), ulei de cocos*, ulei de migdale dulci*, hectorit de stearalconiu, carbonat de propilena, olivat de octildodecil (din ulei de masline), ulei de jojoba*, ulei de olus*, unt de seminte de cacao*, castraveti Ulei de seminte*, vitamina E naturala, mica (pigmenti minerali stralucitori), parfum, alfa-izometil ionona, limonen, salicilat de benzil, citronellol, linalol, geraniol, citral. * Ingrediente organice certificate

 

GHIDUL UTILIZATORULUI

 

1. Fii vedeta serii cu GLOW Shimmer Oil! Pentru a va mentine pielea stralucitoare, neteda si stralucitoare, puneti o cantitate mica de GLOW Shimmer Oil in palma mainii si amestecati-o cu lotiune de corp. Aplicati pe picioare, maini si decolteu. In cele din urma, aplica ulei curat GLOW Shimmer pe umeri si roseata peste fard de obraz dupa aplicarea machiajului.

 

2. Ofera stralucire vietii tale de zi cu zi! Da, GLOW Shimmer Oil este potrivit si pentru fata! Foloseste-l in fiecare zi pentru a-ti face fata si gatul sa straluceasca. Aplicati dupa machiaj sau amestecati cateva picaturi in fond de ten. … Sau chiar folositi-l zilnic ca ulei hranitor pentru pielea umeda sau uscata.

 

3. Straluciti pe plaja! Utilizati uleiul GLOW Shimmer pe plaja pentru a va imbunatati bronzul si pentru a va face pielea stralucitoare. Aplicati mai intai COCOSOLIS Sunan & Body Oil pentru a va ajuta sa va bronzati, apoi subliniati frumusetea pielii cu uleiul stralucitor. Aplicati pe picioare, maini, abdomen, decolteu si pometi.  

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Ulei COCOSOLIS Glow Shimmer Oil, 110ml

Caracteristici generale
Tip produs
Ulei cocolis
Zona corporala
Universala
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu