322,00 lei
Ultimele 7 produse
322 puncte

Aparat cosmetic de modelare corporala ACFAPRO™, tehnologie ultrasonic RF, elimina grasimea si celulita, maseaza si tonifica pielea de pe brate, burta, coapse si picioare, cu 3 moduri de lucru si 10 trepte de intensitate, alb/negru

Brand: Acfapro

Cod produs: 02-03-03-13-00247

LIVRARE GRATUITA
322,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 9% reducere
Vandut si livrat de: ACFA GROUP SRL
Estimat livrare: Lun, 13 mai - Joi, 16 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Aparat cosmetic de modelare corporala ACFAPRO™, tehnologie ultrasonic RF, elimina grasimea si celulita, maseaza si tonifica pielea de pe brate, burta, coapse si picioare, cu 3 moduri de lucru si 10 trepte de intensitate, alb/negru
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 322 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Aparat cosmetic de modelare corporala ACFAPRO™, tehnologie ultrasonic RF, elimina grasimea si celulita, maseaza si tonifica pielea de pe brate, burta, coapse si picioare, cu 3 moduri de lucru si 10 trepte de intensitate, alb/negru

Aparat cosmetic de modelare corporala ACFAPRO™, tehnologie ultrasonic RF, elimina grasimea si celulita, maseaza si tonifica pielea de pe brate, burta, coapse si picioare, cu 3 moduri de lucru si 10 trepte de intensitate, alb/negru.

 

Descopera tehnologia moderna pentru infrumusetare si modelare corporala cu acest instrument electric pentru ridicarea feselor. Cu tehnologie EMS (Stimulare Electrica a Muschilor), masaj acasa si radiofrecventa RF, acest instrument ofera o modalitate avansata de a imbunatati aspectul pielii si de a reduce grasimea corporala.

Cu o gama variata de functii, acest instrument electric ofera o experienta personalizata de infrumusetare. Tehnologia EMS ajuta la stimularea muschilor pentru a tonifia si ridica zona feselor, in timp ce radiofrecventa RF contribuie la arderea grasimilor si reducerea aspectului de celulita.

Cu acest instrument de slabit, utilizatorii pot obtine o silueta mai subtire si mai tonifiata, fara a fi nevoie sa mearga la sala de sport sau sa apeleze la alte metode costisitoare. Este un instrument eficient si usor de utilizat, care poate fi folosit in confortul propriei case.

Acest instrument este proiectat sa functioneze intr-o gama larga de tensiuni, de la 100V la 240V, ceea ce il face potrivit pentru utilizare in diverse tari. Bateria cu capacitatea de 3.7v/1200mAh iti ofera autonomie pentru sesiuni multiple de infrumusetare, fara a fi nevoie de incarcari frecvente.

In concluzie, instrumentul electric EMS pentru ridicarea feselor reprezinta o alegere avansata pentru ingrijirea corporala si modelare. Cu tehnologie EMS, radiofrecventa RF si baterie puternica, acesta iti ofera o modalitate eficienta si comoda de a-ti imbunatati aspectul pielii si de a obtine un corp mai tonifiat si mai ferm.

ATENTIE!

Aparatul se foloseste in conditii optime impreuna cu un gel anticelulitic, care nu este inclus!

Va rugam sa nu utilizati produsul pe zona faciala!

In conformitate cu politica noastra de returnare si in scopul mentinerii igienei si protectiei sanatatii clientilor nostri, setul poate fi returnat doar in cazul in care nu a fost utilizat, testat sau desigilat!

 

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat cosmetic de modelare corporala ACFAPRO™, tehnologie ultrasonic RF, elimina grasimea si celulita, maseaza si tonifica pielea de pe brate, burta, coapse si picioare, cu 3 moduri de lucru si 10 trepte de intensitate, alb/negru

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Corp
Tip utilizare
Uz casnic
Tipul de ten
Gras
Mixt
Normal
Sensibil
Destinat pentru
Lifting
Tip actionare
Ultrasunete
Beneficii
Anti-celulita
Dreneaza grasimea
Efect de lifting
Fermitate
Remodelare
Slabire
Caracteristici cheie
3 setari de lucru
10 setari de intensitate
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu