Iti mai recomandam si

Aparat Profesional pentru masaj King Relax, cervical, spate, lombara, abdomen si picioare, Shiatsu, 4 puncte de masaj

Brand: king relax

Cod produs: 02-03-03-12-00305

Email
Beneficii Aparat Profesional pentru masaj King Relax, cervical, spate, lombara, abdomen si picioare, Shiatsu, 4 puncte de masaj
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Aparat Profesional pentru masaj King Relax, cervical, spate, lombara, abdomen si picioare, Shiatsu, 4 puncte de masaj


Aparatul profesional pentru masaj King Relax este un dispozitiv eficient pentru alinarea durerilor, relaxarea mușchilor și îmbunătățirea circulației sângelui. Este conceput pentru a oferi un masaj Shiatsu de calitate, concentrându-se pe patru puncte principale: cervical, spate, lombar și abdomen, inclusiv masaj pentru picioare.

Unul dintre principalele avantaje ale acestui aparat este că oferă căldură ușor înțepătoare, care pătrunde adânc în mușchi pentru a elibera tensiunea, stresul și durerea musculară. Pentru siguranța și confortul utilizatorului, temperatura maximă atinsă este de 40 de grade Celsius, datorită becurilor infraroșii.

Aparatul King Relax dispune de 4 noduri de masaj cu funcție de rotație bidirecțională, ceea ce permite stimularea profundă a mușchilor de pe gât, umeri, partea superioară a spatelui, partea inferioară a spatelui, talie, picioare și mușchii gambei.

Utilizatorii au posibilitatea de a alege din 3 moduri de intensitate a rulării (scăzută, medie, ridicată) și modul de rotație bidirecțională, astfel încât masajul să poată fi personalizat în funcție de preferințe.

Aparatul este construit cu o husă din piele PU moale și confortabilă, iar designul său include o mână pentru a asigura o experiență de masaj confortabilă și ușor de manevrat.

Detalii esențiale:

Locul 
Nume de marcă: King Relax
Număr de model: HT-SN020
Tip: Perna de masaj
Aplicație: Masaj pentru întregul corp
Intrare: 110-240V
Ieșire: DC 12V, 2.5A
Putere nominală: 24W
Certificări: CE/RoHS/KC/ISO9001
Acest aparat King Relax oferă o soluție convenabilă și eficientă pentru masajul și relaxarea întregului corp, fiind potrivit pentru acasă sau la birou. Cu funcții multiple și un design confortabil, acest dispozitiv poate ajuta la ameliorarea tensiunii și disconfortului muscular, aducând o experiență de masaj relaxantă și plăcută.

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Aparat Profesional pentru masaj King Relax, cervical, spate, lombara, abdomen si picioare, Shiatsu, 4 puncte de masaj

CARACTERISTICI GENERALE
Zona corporala
Gat
Tip dispozitiv wellness
Aparat multifunctional
Tip
Aparat de masaj
Tip utilizare
Semiprofesional
Profesional
Destinat pentru
Masaj
Tip actionare
Miscare de rotatie
Beneficii
Activarea circulatiei sanguine
Relaxant
Tonifiere
Usor de folosit
Portabil
Culoare
Gri
Continut pachet
1 x aparat de masaj
1 x manual de instructiuni
1 manual de utilizare limba engleza
1 x incarcator
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu