1.188,81 lei
397,00 lei
Economisesti 791,81 lei
Ultimul produs

Interfon Video Smart cu Senzor Miscare, HD Night Vision, IR, fara fir de Apartament, Casa sau Vila, Negru

Brand: StartONTeam

Cod produs: 02-01-12-17-00035

LIVRARE GRATUITA
1.188,81 lei
397,00 lei
Economisesti 791,81 lei (-66%)
Vandut si livrat de: Start On Family Team SRL
Estimat livrare: Joi, 2 mai - Mar, 7 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Livrare la EasyBox: Gratuit
Livrare la FanBox : Gratuit
Beneficii Interfon Video Smart cu Senzor Miscare, HD Night Vision, IR, fara fir de Apartament, Casa sau Vila, Negru
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 0 puncte
Doraly Plus

Descriere Interfon Video Smart cu Senzor Miscare, HD Night Vision, IR, fara fir de Apartament, Casa sau Vila, Negru

Interfon Video WiFi, de exterior Sonerie inteligenta Full HD IP Camera 166° in timp real, Senzor de Miscare si Notificare Telefonica, Night Vision IR, Comunicare Bidirectionala de la Distanta, Suport Android si iOS, App Smart View

2 CULORI, ALB / NEGRU - Dupa preferintele dumneavoastra!

Interfonul Video StartONTeam - Solutia Inteligenta pentru orice casa SMART

Interfon Video StartONTeam este una dintre cele mai fiabile solutii pentru protectia si monitorizarea casei Smart. Atat Senzorul de detectare umana PIR cat si unghiul larg de 166° fac din Interfonul StartONTeam un accesoriu ideal pentru casa ta si unul dintre cele mai sigure dispozitive de supraveghere. Stocarea filmarilor si a fotografiilor se va face automat pe cardul Micro SD de 64GB, sau pe Cloud (Este necesara achizitia unui pachet de gazduire). Conexiunea Wireless 2.4Ghz se realizeaza prin intermediul aplicatiei instalate pe telefonul smart iar senzorul PIR va v-a trimite notificare de fiecare data cand ai un vizitator. Toate acestea fac Interfon Video StartONTeam sa fie util in orice locuinta, depozit, birou, cladire de birouri, fabrici, etc. 

 USOR DE CONECTAT / SIMPLU DE UTILIZAT

Conexiunea interfonului Video StartONTeam la WiFi se face prin intermediul telefonul mobil cu ajutorul aplicatiei Tuya Smart sau Smart Life compatibila cu majoritatea telefoanelor mobile, indiferent de versiunea de soft IOS sau Android. Puteti vedea vizitatorii dumneavoastra in format video Full HD(1080p) chiar inainte de a suna la intrare datorita notificarii trimise de aplicatie pe telefonul mobil. Pentru o conexiune sigura, va rugam sa urmariti cu atentie pasii din manualul de instructiuni. Conexiunea Interfonului Video StartONTeam la WiFi nu ar trebui sa dureze mai mult de 5-10 minute.

AUDIO BIDIRECTIONAL - Vezi / Auzi / Vorbesti

Prin intermediul telefonului mobil si a microfonului/difuzorului incorporate in Interfon Video StartONTeam puteti vorbi cu vizitatorii dumneavoastra de la distanta prin functia de audio bidirectional. Daca ai vizitatori cat timp nu esti acasa, in momentul cand acestia vor apasa butonul interfonului, aplicatia v-a lansa un apel video catre telefonul tau prin care le poti comunica timpul in care ajungi acasa, cand sau unde va puteti vedea.

 

Unghi de 166° - Vedere larga fara puncte moarte

Interfonul Video StartONTeam 1080P va ofera imagini super clare si inregistrare video in functie de nevoile dumneavoastra. Cu un unghi de vizualizare larg de 166°, acesta nu va rata niciun colt! Senzorul de lumina incorporat poate detecta modificarile luminii ambientale externe si poate comuta automat in modul noapte. Luminile IR incorporate va permit sa vedeti foarte clar chiar si in intuneric. Rezistent la fluctuatiile meteorologice monitorizeaza si capteaza imagini de calitate chiar si pe timp de noapte, datorita modului nocturn.

 

IP65 Rezistent la Apa & Imbatranire

Avand un design rezistent la umiditate si praf, Interfonul Video StartONTeam poate face fata cu usurinta multor conditii meteorologice dure. Puteti fi sigur ca il puneti lasa afara pentru a va monitoriza siguranta casei, indiferent de schimbarile climatice.

 

 

Protectia Acumulatorilor

Producatorii Interfoanelor Video StartONTeam au aplicat pe partea cu - (minus) a bateriilor o bulina izolatoare, pentru a evita descarcarea lor. Inainte de folosire, va rugam sa indepartati bulinele.

 

 

2 ACUMULATORI - Uiti sa incarci

Video Interfoanele StartONTeam vin echipate cu 4 acumulatori reincarcabili, 2 de 1,000mAh si 2 de 12,000mAh care te vor face sa uiti de incarcarea sa. Pentru o durata cat mai mare de viata a acumulatorilor, te rugam sa le lasi la incarcat timp de 6-8 ore inainte de prima folosiinta. Pentru stocarea datelor, Interfoanele Video StartONTeam pot folosi Carduri Micro SD intre 8 si 128GB.

Conectare Multipla

Interfonul Video StartONTeam vine echipat cu o sonerie exterioara care trebuie conactata in permanenta la priza pentru a fi functionala. In functie de nevoile dumneavoastra, VideoInterfonul StartONTeam se poate conecta cu pana la 6 sonerii exterioare pentru a pune cate una in fiecare locatie unde va petreceti timpul (Bucatarie, Gradina, Curte, Camera de zi, etc.). Soneriile exterioare se pot achizitiona separat trebuie doar sa cautati produsele StartONTeam .

Stocare Asigurata

Interfonul Video StartONTeam vine la pachet cu un MicroSD Card de 64GB Cadou, pentru a stoca toate inregistrarile!

Vezi Oricand cine e afara!

Nu trebuie decat sa accesezi aplicatia pentru a vedea cine se afla in fata usii tale. Unghiul larg si senzorul de detectare a miscari fac din interfonul video StartONTeam solutia perfecta pentru monitorizarea lucrurilori si familiei tale nescapandu-i nici un loc.

Caracteristici Generale

  • Interfonul video StartONTeam poate oferi prin intermediul obiectivului o imagine clara pe timp de zi si nopate, un camp vizual de 166°, mai larg decat restul interfoanelor video.

  • Videointerfonul StartONTeam este usor de instalat si are functia de rezistenta la ploaie, potrivita pentru uz casnic, birou, hotel, fabrica, etc..

  • Video interfon wifi StartONTeam care se conecteaza fara fir, suporta functiile dinamica de reducere a zgomotului 3D, intoarcere a imaginii, vedere nocturna cu infrarosu si detectare a miscarii.

  • Sistem Video Interfon StartONTeam pentru poarta la casa si vila, accepta vocal bidirectional, apasarea alarmei in caz de spargeri, controlul PTZ si inregistrarea in timp real pe telefonul mobil.

  • Interfonul video StartONTeam antifurt are o lentila HD cu focalizare fixa de 2,8 mm si un comutator cu filtru dublu in infrarosu (distanta eficienta in infrarosu de 6-8 m).

Specificatii:

Protocoale de retea: TCP/IP, HTTP, TCP, UDP, SMTP, FTP, DHCP, DNS, DDNS, NTPP, UPNP, RTSP, P2P.
Material: ABS + componente electronice.
Dimensiune: 14x4.55x2.75cm.
WiFi: conexiune de 2,4 GHz cu telefonul dvs.
Unitate sonora de interior pentru priza (Negru/Alb), legatura radio fara fir de 433 MHz, 52 de tonuri de apel, 4 niveluri de volum
Putere: 2 x 6400mAh Acumulatori Lithium-Ion reincarcabili (incluse)
Durata de viata a bateriei: Pana la 60 zile
Rezolutie: HD 1920x1080
Unghi de scanare: 166°.
Detectarea miscarii: pana la 5 m, cu capacitate de inregistrare automata
Vedere pe timp de noapte: pana la 5 m IR cu iluminare din spate
Moduri Zi/Noapte: Automat
Stocare: Card micro SD de maximum 128 GB sau stocare in Cloud
Control: Android si iOS, aplicatiile Tuya smart si Smart Life
Raza de actiune: In functie de acoperirea retelei WiFi (necesita semnal stabil), unitate de sunet de interior pana la 30m in spatiu deschis
Montare: pe perete cu suportul furnizat
Mediu de lucru: temperatura -10 la +50°, umiditate mai mica de 95%.
Retea fara fir: 802.11b/g/n.
Securitatea retelei wireless: Criptare WPS.
Conexiune fara fir: Configurare WiFi cu o singura tasta.
Senzor de imagine: Senzor CMOS cu scanare progresiva 1080P de 1/2,7 inch.

 

Specificatii Interfon Video Smart cu Senzor Miscare, HD Night Vision, IR, fara fir de Apartament, Casa sau Vila, Negru

CARACTERISTICI GENERALE
Tip montaj
Aplicat
Inaltime instalare
1m
Temperatura de operare
Optima
Tensiune de alimentare
Acumulatori
Consum
Mic
Culoare
Negru
Rezolutie ecran
Aplicatie pe telefon
Dimensiune ecran
Telefon
Greutate
0.2
Continut pachet
Video interfon & accesorii
Dimensiuni unitate interior (LxWxH) mm
140x50x40
Dimensiuni unitate exterior (LxWxH) mm
50x50x50
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu