379,00 lei
Ultimele 6 produse
379 puncte

Camera mini body cam 2 in 1 motocicleta 2K QHD OnXsmart®, Foto si Video, Suport prindere motocicleta, Rotire la 180°, Timp de inregistrare pana la 5 ore continuu, IR NightVision, Loop recording, Portabila, WIFI, CARD SD 32gb inclus

Brand: OnXsmart

Cod produs: 02-01-07-01-00070

379,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 7% reducere
Vandut si livrat de: Pheonix Elite SRL
Estimat livrare: Mie, 15 mai - Joi, 16 mai
Livrare prin curier: 9,99 lei
Livrare la EasyBox: 10,99 lei
Reduceri comerciant
Livrare gratuita la comenzi mai mari de 999,00 lei
Beneficii Camera mini body cam 2 in 1 motocicleta 2K QHD OnXsmart®, Foto si Video, Suport prindere motocicleta, Rotire la 180°, Timp de inregistrare pana la 5 ore continuu, IR NightVision, Loop recording, Portabila, WIFI, CARD SD 32gb inclus
Garantie 24 luni.
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 379 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Camera mini body cam 2 in 1 motocicleta 2K QHD OnXsmart®, Foto si Video, Suport prindere motocicleta, Rotire la 180°, Timp de inregistrare pana la 5 ore continuu, IR NightVision, Loop recording, Portabila, WIFI, CARD SD 32gb inclus

Cu Camera Mini Body Cam 2 in 1 si Camera pentru Motociclete 2K QHD de la OnXsmart, ai la indemana un dispozitiv versatil care poate fi folosit atat ca o camera corporala, cat si ca o camera pentru motocicleta. Aceasta camera revolutionara iti ofera libertatea de a captura fiecare moment special, indiferent daca esti pe doua roti sau pe jos.


Caracteristici cheie:

  • Performanta Duala: Camera Mini Body Cam 2 in 1 este proiectata pentru a fi utilizata atat ca o camera corporala, cat si ca o camera pentru motocicleta, oferindu-ti flexibilitatea de a inregistra aventurile tale in orice mediu.

1

  • Rezolutie 2K QHD: Cu o rezolutie impresionanta de 2K QHD, aceasta camera captureaza fiecare detaliu intr-o claritate uluitoare, indiferent daca esti in miscare sau stai pe loc. Fiecare moment devine o amintire vie, capturata in detaliu bogat.

2

  • Suport de Prindere Camera pentru Motociclete: Fixarea usoara si sigura pe motocicleta este asigurata de suportul de prindere special conceput. Astfel, poti inregistra calatoriile tale fara a-ti face griji ca camera va aluneca sau se va deplasa in timpul miscarii.

3

  • Design Compact si Portabil: Design-ul compact si usor face din aceasta camera un partener de incredere in orice aventura. Poti sa o iei cu tine oriunde mergi, asigurandu-te ca nu ratezi nicio secunda din momentele tale preferate.

4

  • Rotire la 180°: Flexibilitatea de a ajusta unghiul de filmare este esentiala, iar cu optiunea de rotire la 180°, poti obtine intotdeauna un cadru perfect. Fie ca esti pe jos sau pe motocicleta, poti sa surprinzi totul din orice unghi.

  • Functie IR NightVision: Capturarea imaginilor clare in conditii de iluminare scazuta devine usoara cu functia IR NightVision. Indiferent daca esti intr-o excursie nocturna sau intr-o calatorie in lumina zilei, poti sa surprinzi fiecare detaliu fara probleme.

  • Loop Recording si Conectivitate WIFI: Functia de loop recording asigura ca nu ramai niciodata fara spatiu de stocare, iar conectivitatea WIFI iti permite sa transferi rapid si usor inregistrarile pe dispozitivele tale preferate pentru partajare si editare.

Nu mai astepta! Transforma fiecare aventura intr-o poveste memorabila cu Camera Mini Body Cam 2 in 1 si Camera pentru Motociclete 2K QHD de la OnXsmart. Alege versatilitatea si performanta pentru calatoriile tale!

5

Bonusuri incluse:

  • Card SD de 32 GB: Beneficiaza de suficient spatiu de stocare pentru a inregistra aventurile tale fara limite.

  • Adaptor Card SD pentru Calculator: Transfera rapid si usor inregistrarile pe computer pentru a le edita si partaja cu prietenii si familia.

5

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera mini body cam 2 in 1 motocicleta 2K QHD OnXsmart®, Foto si Video, Suport prindere motocicleta, Rotire la 180°, Timp de inregistrare pana la 5 ore continuu, IR NightVision, Loop recording, Portabila, WIFI, CARD SD 32gb inclus

SENZOR
Rezolutie senzor
4 mpx
4 mpx
SISTEM VIDEO
Tip memorie
Card sd
Format inregistrare video
Mov, wav
CAPTURA VIDEO/FOTO
Mod de noapte
Night vision ir
AUDIO
Microfon
Incorporat
CONECTIVITATE
Conectori
Usb
Interfata USB
Type c
FUNCTII SPECIALE
Focalizare auto/manuala
Auto
ALIMENTARE
Capacitate baterie la functionare (ore)
800 mah
Tip baterie
Li-polymer
CARACTERISTICI GENERALE
Accesorii incluse
Suport prindere motocicleta, cablu usb, adaptor card
Culoare
Negru
Dimensiuni
88 x 29 x 14 mm
Greutate
27 g
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu