Iti mai recomandam si

Camera de supraveghere tripla 5K, WIFI, 12MP, 32 GB, PTZ, CCTV, zoom 10x

Brand: Spionescu

Cod produs: 02-01-12-21-00895

Email
Beneficii Camera de supraveghere tripla 5K, WIFI, 12MP, 32 GB, PTZ, CCTV, zoom 10x
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.

Descriere Camera de supraveghere tripla 5K, WIFI, 12MP, 32 GB, PTZ, CCTV, zoom 10x

Experimentati securitatea la nivelul urmator cu Camera de Supraveghere Wireless WIFI 5K 12MP cu Trei Obiective! Va prezentam un dispozitiv de supraveghere avansat, care va va oferi pacea sufleteasca si controlul absolut asupra locuintei dvs. Aceasta camera de supraveghere impresionanta nu este doar un dispozitiv, ci o investitie in siguranta dvs. si a familiei dvs. Hai sa exploram in profunzime toate caracteristicile si utilitatile care fac din camera 5K este alegerea perfecta pentru securitatea dvs.:



Rezolutie 5K si Trei Obiective:

Cu Camera 5K puteti uita de imaginea neclara sau pixelata. Cele trei obiective puternice, fiecare cu o rezolutie de 4MP, va ofera o rezolutie totala de 5K. Nimic nu va scapa din vedere, fie ca este zi sau noapte.




Viziune Nocturna Color:

Imaginati-va sa puteti vedea culorile reale ale lucrurilor in timpul noptii. Camera va face acest vis realitate. Cu LED-uri infrarosii pentru viziunea nocturna traditionala si LED-uri albe pentru viziunea nocturna colorata, veti avea mereu o imagine clara, indiferent de momentul zilei.



Moduri de Imagini Personalizabile:

Puteti adapta experienta de vizualizare la preferintele dvs. Cu trei moduri de imagini - modul inteligent, modul infrarosu si modul color - puteti alege ce vi se potriveste cel mai bine. Modul inteligent ajusteaza automat setarile de imagine in functie de conditiile de lumina, in timp ce modul infrarosu ofera imagini alb-negru in intuneric. Modul color utilizeaza LED-urile albe pentru culori reale atat ziua, cat si noaptea.



Urmare Automata:

Camera de Supraveghere 5K este ca un ochi vigilent care nu se plictiseste niciodata. Cu functia de urmarire automata, obiectele in miscare sunt monitorizate constant. Puteti fi sigur ca nu va scapa nimic din vedere.



Audio Bidirectional si Detectare Inteligenta:

Comunicarea cu familia sau vizitatorii nu a fost niciodata mai usoara. Cu microfon si difuzor incorporate, puteti discuta in timp real. In plus, functia de detectare a umanoizilor va va alerta instantaneu atunci cand se detecteaza miscari suspecte. Puteti actiona imediat pentru a va proteja casa si cei dragi.


Zoom Digital de 10X:

Cu functia de zoom digital de 10X, puteti examina in detaliu orice zona a casei dvs. sau puteti vedea mai clar obiectele indepartate. Puteti controla totul de pe smartphone sau tableta.


Trei Ecrane pentru Monitorizare Avansata:

Monitorizarea caselor dvs. nu a fost niciodata mai usoara. Cu cele trei ecrane, puteti avea o imagine completa a intregii proprietati. Fiind capabil sa monitorizati simultan diferite zone, veti putea sa va simtiti in siguranta in orice moment.



                                                                                           


Conectivitate Stabila si Instalare Usoara:

Camera dispune de o antena externa puternica cu castig mare de 5dBi, asigurandu-va semnale puternice si o conectivitate stabila. Instalarea este usoara si flexibila, puteti monta camera pe lateral sau pe tavan, in functie de preferintele dvs.



Viziune Nocturna Full Color si Detectare AI a Umana:

Camera suporta viziune nocturna full color si detecteaza automat miscarea umana. Nimic nu trece neobservat, iar culorile reale sunt surprinse in intuneric.


Suport pentru Stocare pe Card SD si Serviciu Cloud:

Alegeti optiunea care va convine cel mai bine pentru stocarea inregistrarilor. Camera accepta carduri TF de pana la 128 GB sau serviciul cloud (cu cost suplimentar). Toate inregistrarile sunt la indemana dvs. oricand aveti nevoie.




Camera de Supraveghere Wireless WIFI 5K 12MP cu Trei Obiective este partenerul dvs. de incredere in securitatea casei dvs. Cu caracteristici avansate, rezolutie impresionanta si functionalitati inteligente, aceasta camera va ofera controlul total asupra securitatii dvs. Investiti in siguranta locuintei dvs. si a familiei dvs. Cu Camera WIFI 5K, sunteti intotdeauna conectat si in control. Nu va mai faceti griji pentru siguranta casei dvs. Achizitionati acum si experimentati securitatea si linistea totala pe care le meritati! Faceti parte din viitorul securitatii!

*Acest produs include taxa de timbru verde in valoare de:0.75

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Camera de supraveghere tripla 5K, WIFI, 12MP, 32 GB, PTZ, CCTV, zoom 10x

Caracteristici generale
Tip produs
Camera
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu