499,00 lei
Ultimele 9 produse10 vandute
499 puncte

Detector profesional aparate spionaj, camere, microfoane, localizatoare GPS, AL-T88, EJ PRODUCTS

Brand: EJ PRODUCTS

Cod produs: 02-01-12-21-00648

LIVRARE GRATUITA
499,00 lei
Adauga inca 1 produs pentru a beneficia de 4% reducere
Vandut si livrat de: ENK JV HOMECARE SRL
Estimat livrare: Lun, 29 apr. - Mie, 1 mai
Livrare prin curier: Gratuit
Beneficii Detector profesional aparate spionaj, camere, microfoane, localizatoare GPS, AL-T88, EJ PRODUCTS
Produs returnabil in maxim
14 zile calendaristice.
Clientii care cumpara acest produs castiga 499 puncte
Doraly Plus
Iti mai recomandam si

Descriere Detector profesional aparate spionaj, camere, microfoane, localizatoare GPS, AL-T88, EJ PRODUCTS

Detector aparate spionaj, AL-T88, cu memorie interna, detectare miscare, alarma sonora sau silentionasa detecteaza camere, microfoane, localizatoare GPS, mini reportofoane, cu design modern subtire, futurist

  1. Detectarea camerelor cu ajutorul laserlului IR
  2. Detectarea vibratiilor (mute) cu declansare alarmei
  3. Detectarea semnalului GPS
  4. Detectarea dispozitivelor ascunse

Detector de spionaj AL-T88, cu memorie interna, detectare a miscarii, alarma sonora sau silentioasa, detecteaza camere, microfoane, dispozitive de urmarire GPS, reportofoane ascunse, cu un design modern, subtire si futurist.

Protejati-va intimitatea cu Detectorul profesional de camere anti-spionaj AL-T88 pentru dispozitive de spionaj

Confidentialitatea ramane intacta cu AL-T88. Acest dispozitiv de ultima generatie este solutia suprema pentru a detecta si elimina camerele spion ascunse, inregistratoarele audio, dispozitivele de urmarire GPS si dispozitivele spion cu semnale wireless. Cu designul sau elegant si compact, acest detector inteligent de dispozitive spion este o necesitate pentru persoanele care tin la spatiul personal, la confidentialitate si la un design bun.

Securitate si liniste:

Imaginati-va usurarea si increderea pe care le veti simti stiind ca fiecare coltisor este scanat cu atentie, fara a lasa loc pentru priviri indiscrete sau supraveghere invaziva. Capacitatea AL-T88 de a dezvalui aceste dispozitive ascunse ofera o emotie puternica de reasigurare, permitandu-va sa va recastigati intimitatea cu o certitudine de nezdruncinat.

Detectorul profesional de camere anti-spionaj AL-T88 va confera un sentiment profund de securitate si liniste. Functia sa de detectare cu laser utilizeaza lumini infrarosii IR puternice pentru a ilumina orice camere ascunse, expunandu-le ochiului dumneavoastra vigilent.

Liniste sufleteasca: Detectie invizibila, protectie invizibila:

Liniste si vigilenta protectoare vor fi sentimentele dvs. de zi cu zi prin utilizarea AL-T88. Pastrand ascunse intentiile de confidentialitate, aveti posibilitatea de a va mentine controlul asupra spatiului personal, fie ca va aflati intr-o camera de hotel, la birou sau chiar acasa.

Atunci cand discretia este esentiala, modul de detectare a vibratiilor din AL-T88 devine aliatul tau fidel. Glisati-l in geanta sau agatati-l de clanta usii, iar acesta va sta de paza in liniste, gata sa intre in actiune. In cazul in care se produce vreo miscare, se va declansa o alarma, alertandu-va in legatura cu potentiale amenintari sau acces neautorizat.



Detectare intuitiva a reportofoanelor:

Permitandu-va sa identificati rapid potentialele amenintari, se asigura ca conversatiile dvs. raman private si ca informatiile dvs. confidentiale raman protejate.

Cu functia de detectare a semnalului, localizarea dispozitivelor de inregistrare ascunse devine o experienta intuitiva si plina de satisfactii. Pe masura ce AL-T88 detecteaza orice dispozitiv de inregistrare audio sau de ascultare din apropiere, acesta emite un semnal distinct, servind drept busola audio in cautarea intimitatii.

Acest indiciu auditiv va va ajuta sa aveti un sentiment de triumf - un sentiment de realizare in lupta dvs. continua impotriva supravegherii invazive.

Precizie in timp real cu detectie pe afisajul LED:

Functia de detectare pe afisajul LED a AL-T88 va ofera un feedback nepretuit in timp real cu privire la puterea si setarile de sensibilitate de detectare a semnalelor spion. Pe masura ce ajustati nivelurile de sensibilitate, indicatoarele LED raspund in consecinta, ghidandu-va spre o detectie mai precisa. Aceasta interactiune simbiotica intre tehnologie si intuitia umana insufla un sentiment de incredere si control. Evoca un sentiment de stapanire asupra lumii invizibile a semnalelor de spionaj, permitandu-va sa va protejati intimitatea cu o incredere de nezdruncinat.

Procesorul imbunatatit al AL-T88 sporeste aceasta siguranta emotionala, asigurand rezultate precise si fiabile, depasind chiar si performantele predecesorilor sai.

Combinand aceste functionalitati avansate intr-un singur dispozitiv, detectorul profesional de camere anti-spionaj AL-T88 redefineste limitele protectiei vietii private. Experimentati sentimentul de usurare, reasigurare, vigilenta, triumf, incredere si control, pe masura ce va recastigati proprietatea asupra spatiului personal. Nu va multumiti cu compromisul cand vine vorba de intimitatea dvs. - imbratisati puterea lui AL-T88 si profitati de oportunitatea de a proteja ceea ce conteaza cel mai mult.

Ridicati nivelul de protectie a confidentialitatii. Dezlantuiti potentialul detectorului profesional de camere anti-spionaj AL-T88 si asigurati-va spatiul personal cu incredere. Actionati acum si revendicati-va intimitatea astazi.

Avantaje:

- Detectie laser: Echipat cu lumini infrarosii IR, acest dispozitiv expune in mod eficient camerele ascunse, facandu-le sa se reflecte si sa fie usor vizibile. Experimentati linistea stiind ca nicio camera nu poate scapa de ochiul dumneavoastra vigilent.

- Detectie prin vibratii: Atunci cand trebuie sa efectuati cautari ascunse, activati modul de detectie prin vibratii. AL-T88 poate fi plasat discret in diverse locatii, cum ar fi o clanta de usa sau in interiorul posetei dvs. Daca detecteaza orice miscare, va suna o alarma acustica, alertandu-va in legatura cu potentiale amenintari sau acces neautorizat. In plus, AL-T88 dispune de o functie de memorie care inregistreaza miscarile si marcajele de timp, permitandu-va sa analizati ulterior orice activitate suspecta.

- Detectie sonora: Localizati dispozitivele ascunse cu ajutorul modului de detectare a semnalelor sonore, care emite un sunet atunci cand dispozitivul detecteaza orice echipament de inregistrare in apropiere. Este o modalitate de a identifica potentiale dispozitive de ascultare sau aparate de inregistrare audio ascunse.

- Detectarea afisajului LED: Afisajul LED al dispozitivului AL-T88 indica setarile de sensibilitate si putere, oferindu-va feedback in timp real cu privire la prezenta semnalelor de spionaj. Reglati cele patru niveluri de sensibilitate pentru a localiza cu precizie sursa localizatoarelor GPS sau a semnalelor wireless, asigurand o scanare completa. Cu procesorul sau imbunatatit, acest dispozitiv ofera precizie si fiabilitate de neegalat.

Protejati-va intimitatea ca niciodata. Achizitionati acum detectorul profesional de camere anti-spionaj AL-T88 si preluati controlul asupra spatiului dvs. personal.

Detalii tehnice:

- Material: ABS

- Distanta IR: 10cm-10m

- Frecventa de detectie: 1MHz - 850MHz

- Timp de functionare: Pana la 30 de ore la o singura incarcare (standby)

- Castigul antenei: -14dB

- Viteza de scanare: 1500 ori/secunda

- Temperatura de lucru: -10C pana la 60C

- Temperatura de depozitare: -20C pana la 85C

- Umiditate de functionare: 15% - 85% RH

- Gama de frecvente: 1MHz~8000MHz

- Gama dinamica de detectie: >73DB

- Sensibilitatea de detectie: <=0.03mW

- Ajustarea sensibilitatii: 4 niveluri

- Interval de detectie:

- 2.4G: 10 metri patrati (standard 10mW)

- 1.2G: 15 metri patrati (standard 10mW)

- Semnal de banda de telefonie mobila 2G, 3G, 4G: 15 metri patrati

- Baterie: litiu polimeric de 3,7V DC 300mAh

- Timp de lucru continuu: Aproximativ 6 ore pentru detectarea lentilelor si aproximativ 10 ore pentru detectarea RF

- Consumul de curent: 80-150mA

- Greutate neta: 126g

- Volum net: 140*60*30mm

- Conector de incarcare: Tip C

- Scenariu de aplicare:

  1. Detectarea camerelor cu ajutorul laserlului IR
  2. Detectarea vibratiilor (mute) cu declansare alarmei
  3. Detectarea semnalului GPS
  4. Detectarea dispozitivelor ascunse

Frecvent cumparate impreuna

Specificatii Detector profesional aparate spionaj, camere, microfoane, localizatoare GPS, AL-T88, EJ PRODUCTS

Caracteristici generale
Tip produs
Detector dispozitive spionaj
Culoare
Negru
Alte detalii
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin este platforma E-commerce de tip Marketplace autentic care promovează și vinde produsele comercianților parteneri.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu comercializează produse proprii.
Informațiile din această pagină sunt verificate și actualizate constant pentru a nu exista erori de tastare sau operare.
Doraly Marketplace - Cumperi din plin, plătești mai puțin nu poate garanta că toate informațiile încărcate de comercianții parteneri sunt corecte, complete și actualizate, de aceea, în cazul în care observi o greșeală, te rugăm să ne informezi pe adresa de email [email protected] .
Toate promoţiile prezente în site sunt valabile în limita stocului.
Te-ar mai putea interesa si
Review-uri
Review-uri clienti
Nici un review
0 review-uri
5 stele
0.00 %
4 stele
0.00 %
3 stele
0.00 %
2 stele
0.00 %
1 stele
0.00 %
Acorda o nota acestui produs
Impartasiti-va gandurile cu alti clienti
Adauga primul review
Nota
Scrie review-ul tau
Adauga poza cu produsul
Toate categoriile
Meniu
Bricolaj, Gradina si Petshop
Casa si Familie
Electronice si Electrocasnice
Auto & Moto
Articole copii
Sanitare, termice
Iluminat si Electrice
Sport & Activitati in aer liber
Papetarie si Birotica
HoReCa
Alimente, Cafea, Bauturi
Meniu